A je kdo prejel klic iz te številke 082282420
Danes mi je zvonil telefon. Sem se oglasila. Na drugi strani vse tiho in sem odložila. Spomnim se, da sem 1x po mailu dobila eno svarilo glede telefonskih številk, ki se začnejo z 082 in 083. Ne spomnim se več zakaj točno se je šlo. Sem preverila na spletu, mi odpre eno nemško stran in je videt po statistiki podatkov, da so ljudje od 10. oktobra naprej kar veliko preverjali to tel. številko. A ve mogoče kdo kaj več o tem?
Obstajajo klici, ki ti krepko nabijejo tel. račun. Boga molite, da je bil to le zgrešen klic.
[/quote]
Kolikor vem, vsi mobilni operaterji vedno pojasnjujejo, da to ne drži. Stroške nabije povratni klic, če sam kličeš nazaj (glej Wangiri).
Aja, sama vedno dvigujem telefon, na znane in na neznane številke, klice vračam samo na domače (SLO) številke.
Tudi jaz sem imela neodgovorjen klic na službenega s to številko. Sem klicala 2x nazaj, ker v guzvi sploh nisem pomislila, da bi bil kakšen nateg, ampak, da je kdo od stranke. Ko sem klicala ni pozvonilo niti enkrat, bil je dvig in takoj prekinitev. Upam, da se ne bo poznalo na računu. Imam pa neomejene klice, tako da upam, da me res ne bo kap.
Res ne razumem tega, da se ne oglasate na neznane stevilke….
Mene so npr.v petek klicali iz nepoznane stevilke – sem dvignila – klicali so me iz Medilaba, da so preverili, da nisem pozabila na dogovorjen termin v ponedelje za preiskavo z magnetno resonanco (na napotnico).
Ce pa kaj prodajajo, pa enostavno recem “ne hvala, ne bom”.
Forum je zaprt za komentiranje.