Zakaj nekaterim ženskam zrastejo tako velike prsi
Pri meni je to dednost.
Mama in teta imata obe velike dojke, žal je isto doletelo mene.
169 cm, 62 kg. Modrc 80 G. Rodila 2 krat dojila, zelo dolgo, do 2 let, sem upala,da se bosta dojki zmanjšali. Žal ne. Vedno več a razmišljam o operativnem zmanjšanju, saj so se začele kazat težave s hrbtenico. Stara sem pa 41 let.
Jaz pa nobene.
Sem pa na sebi videla kako se joški povečajo, ko se zrediš in kako s hujšanjem rabiš spet manjšo košarico.
[/quote]
Sem 178, 58 kg , modrc 75DD. Je pa res, da ko sem se zredila za 5 kg, so mi prsa zrasla in sem imela E. Moja kolegica ima vsaj 100 kg in košarico B. Ponavadi je res, da imajo močnejše ženske večje prsi, ni pa vedno tako. Zaradi tega je pri meni marsikdo mislil, da imam silikone, ker ni pogosto. Bi pa sama raje imela C in sem tudi že razmišljala o zmanjšanju. Moti me predvsem, da ne morem nosit vsega kar lahko suhice z manjšimi prsi . Modrcev in kopalk dostikrat ne dobim številke za tisto, kar mi je všeč, bluz, oblek, reklcev pa ne morem zapet, večje številke so mi pa preširoke.
Sem 178, 58 kg , modrc 75DD. Je pa res, da ko sem se zredila za 5 kg, so mi prsa zrasla in sem imela E. Moja kolegica ima vsaj 100 kg in košarico B. Ponavadi je res, da imajo močnejše ženske večje prsi, ni pa vedno tako. Zaradi tega je pri meni marsikdo mislil, da imam silikone, ker ni pogosto. Bi pa sama raje imela C in sem tudi že razmišljala o zmanjšanju. Moti me predvsem, da ne morem nosit vsega kar lahko suhice z manjšimi prsi . Modrcev in kopalk dostikrat ne dobim številke za tisto, kar mi je všeč, bluz, oblek, reklcev pa ne morem zapet, večje številke so mi pa preširoke.
[/quote]
Kakšna je razlika med velikostima E in DD?
Kaj nikoli ne poslušaš Šifrerja?
https://youtu.be/cG6ZJ_iXGjc
E je večji kot DD. Nimam pa veliko izkušenj z večjimi od DD, ker sem imela teh 5 plus kil kratko obdobje. Odvisno je pa tudi od firme in modela. Sem imela pa tudi manj kil kot sedaj in sem imela takrat D, ker mi je bil DD prevelik.
[/quote]
Zdaj mi je šele jasno.
Ti uporabljaš angleške mere, ne slovenskih.
Slovenska E je ang. DD, slovenska F je ang. E.
Tebi se je očitno velikost očitno povečala za 2 košarici, iz slov. (in ang. D) na ang. E oz. slov. F, potem pa se zmanjšala na ang. DD oz. slov. E.
🙂
Zdaj mi je šele jasno.
Ti uporabljaš angleške mere, ne slovenskih.
Slovenska E je ang. DD, slovenska F je ang. E.
Tebi se je očitno velikost očitno povečala za 2 košarici, iz slov. (in ang. D) na ang. E oz. slov. F, potem pa se zmanjšala na ang. DD oz. slov. E.
🙂
[/quote]
Cela znanost:))
Ja, modrce vedno kupujem v tujini in sploh nisem pomislila na slovenske številke, sorry:) . Pred leti je bilo v Slo težko dobit obseg 75 in veliko košarico, tako da vsakič, ko sem v tujini, si naredim zalogo in sploh ne poznam naših številk.
[/quote]
Tudi jaz se zanimam za zmanjsanje. Do zdej se nisem zbrala poguma. Ve kira kej vec, kaksna izkusnja?
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://shrani.si/f/R/9r/gQWe1ww/balonarka.jpg[/img]