Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zdravnik, ki osvaja ali le prijaznost?

zdravnik, ki osvaja ali le prijaznost?

Lep pozdrav,
rada bi samo vašo mnenje oz me zanima, ali ima katera podobne izkušnje z zdravniki. Imam namreč zdravnika, ki je zlo prijazen in ima predvsem veliko znanja, ravno iz tega razloga ga ne bi menjala. Je pa neprijetno, ker ves čas tako rečeno osvaja? Je veliko starejši od mene, kar je zelo čudno. Začelo se je, ko mi je govoril kako simpatično dekle sem, ko sem imela osnovno preiskavo je želel čvekati o mojem privat življenju še 10 min (ne pretiravam), dokler nisem stala že skoraj pri vratih in rekla da se mi mudi. Naslednjič me je poleg neprestanih komplimentov povabil na kavo, oz. me je naročil zvečer, ko so se ure že končale ter želel, da bi kar odšla na kavo. Enkrat sma bila v istem kafiču, od takrat me neprestano sprašuje, kam hodim in da upa, da se se srečava. Zelo čudno, ali pač jaz pretiravam? Ko sem imela spremembe v urinu, mi je želel vzeti kar sam bris, kar mi ni bilo prijetno ravno zaradi teh “pripetljajev”. Vaše mnenje, naj zdravnika zamenjam?
Pa prosim brez žaljivih komentarjev. Hvala LP

Do tam kje piše, da je hotel bris vzet, sem verjela :))))

se ne lažem oz. hecam, nimam razloga za to. LP

A osebni zdravnik ti je želel bris vzet? Po mojem si si vse kar malo izmislila.

Zadnje čase kar vse verjamem. Ljudje so ratali z doktorji na čelu brez meje in dostojanstva.
Možno je vse pa tudi to.

Enako!

a
Joj hudo, res! :)) Ta se bo še fental zaradi tebe, upam, da mu narediš bris na AD. :))

Mene so pa pred dolgimi leti dr, vabili na tek, pohod, popoldan in zvečer, samo nisem sprejela. Mi je sedaj malo žal, ker po tistem sem izgubila telesno zdravje za vedno 🙁

Bris česa? Mehurja ali ledvic? Ker to je namreč edino, kar je povezano z izvidom urina:)) Nožnica in maternični vrat pač ne.

Saj bi bila vsa zgodbica še za silo verjetna, če se ne bi zakvačkala s popolnim nepoznavanjem medicine:)))))))

fakest and gayest story to date

Bingo 🙂 ! What a wanker.

če še ne veš,obstaja bris sečnice, ki se vzame, če so v urinu prisotne patogene bakterije..

Ja te osvaja……..

Ko bi mene osvajala kaka luštna mlada dohtarca. Zahtevam enakopravnost! 😉

Mislim, da te hoče napict. Če hočeš da te ne ,hodi na preglede brez šminke pa bo pobegnil.

če še ne veš,obstaja bris sečnice, ki se vzame, če so v urinu prisotne patogene bakterije..
[/quote]

hahahaa Zakaj bi vzel še bris, če je imel izvid urina pred sabo??

Pa si želi biti tvoj daddy sugar, preveri!

hahahaa Zakaj bi vzel še bris, če je imel izvid urina pred sabo??
[/quote]

Ne smesi se dalje, a pise na izvidu, za kaksne bakterije je slo, a ti ves kaj pomeni bris in cemu sluzi odvzem??

Če je zgodba resnična (mal je že možno, da je), je to zato, ker ženska ni najbolj pametna ali pa je tako zelo mlada, da še nima pojma o pojmu….
Koliko let imaš?
Mogoče si zaradi mladosti še skrajno naivna in je to nekako začutil… ker veš, glede na to, kaj pišeš in če si tako mlada, te bo zaradi naivnosti izkoristil nekdo drug pač.
Vem kaj govorim,,…

A si blond? Potem ti verjamem….

Še vedno obstajate ženske, ki mislite, da lulate in menstruirate/seksate/rojevate skozi isto odprtino:D:D:D

Ne smesi se dalje, a pise na izvidu, za kaksne bakterije je slo, a ti ves kaj pomeni bris in cemu sluzi odvzem??
[/quote]

Zakaj bi se smešila? Če česa ne veš, se smešiš? Ti veš VSE ???
Ve, medicinske sestrice, ki vam je ta izobrazba vrhunec dosežkov, včasih mislite, da ste požrle pol sveta.

Avtorica, kar priznaj, da malo sanjariš. Saj znajo biti čedni ti zdravniki v tisti beli halji, res….

Menjaj za zdravnico.

Ja, to je res smešno..)

Velikokrat se dogajajo tudi spolna nadlegovanja s strani zdravnikov, zobozdravnikov,… So bile tudi tožbe, ovadbe in to pri nas, da ne bo pomote.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close