zdravnik, ki osvaja ali le prijaznost?
Prej bi rekla, da imajo fejst zdravniki težave s pacientkami in ambicioznimi medicinskimi sestrami, ki želijo hitro napredovati. Zdravniki pa res niso tako obupani, da bi se morali obešati na pacientke, imajo v svojih vrstah dovolj čednih in simpatičnih žensk.
In, katera tožba in ovadba zoper zdravnika je šla skozi, da ni prišla v medije?
punca1234, 28.09.2017 ob 17:05
Lep pozdrav,
rada bi samo vašo mnenje oz me zanima, ali ima katera podobne izkušnje z zdravniki. Imam namreč zdravnika, ki je zlo prijazen in ima predvsem veliko znanja, ravno iz tega razloga ga ne bi menjala. Je pa neprijetno, ker ves čas tako rečeno osvaja? Je veliko starejši od mene, kar je zelo čudno. Začelo se je, ko mi je govoril kako simpatično dekle sem, ko sem imela osnovno preiskavo je želel čvekati o mojem privat življenju še 10 min (ne pretiravam), dokler nisem stala že skoraj pri vratih in rekla da se mi mudi. Naslednjič me je poleg neprestanih komplimentov povabil na kavo, oz. me je naročil zvečer, ko so se ure že končale ter želel, da bi kar odšla na kavo. Enkrat sma bila v istem kafiču, od takrat me neprestano sprašuje, kam hodim in da upa, da se se srečava. Zelo čudno, ali pač jaz pretiravam? Ko sem imela spremembe v urinu, mi je želel vzeti kar sam bris, kar mi ni bilo prijetno ravno zaradi teh “pripetljajev”. Vaše mnenje, naj zdravnika zamenjam?
Pa prosim brez žaljivih komentarjev. Hvala LP
Glede na to kakšno vlado imamo, zadnje čase že vsemu verjamem. Pojdi na kavo in poročaj naprej. Zelo me zanima razplet. Ali pa imej kavo zraven pri naslednjem pregledu.
Forum je zaprt za komentiranje.