Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zdravnik, ki osvaja ali le prijaznost?

zdravnik, ki osvaja ali le prijaznost?

Mene ni še nobena, pa nisem grd.

Kje se dogaja, komu?

Prej bi rekla, da imajo fejst zdravniki težave s pacientkami in ambicioznimi medicinskimi sestrami, ki želijo hitro napredovati. Zdravniki pa res niso tako obupani, da bi se morali obešati na pacientke, imajo v svojih vrstah dovolj čednih in simpatičnih žensk.

In, katera tožba in ovadba zoper zdravnika je šla skozi, da ni prišla v medije?

Kaj pa nefejst zdravniki Sori, lušnega dohtarja še nisem srečala. Že verjamem, da so 30 letni dohtarčki terna, kaj pa 50-letni plešasti?

Zakaj bi se smešila? Če česa ne veš, se smešiš? Ti veš VSE ???
Ve, medicinske sestrice, ki vam je ta izobrazba vrhunec dosežkov, včasih mislite, da ste požrle pol sveta.
[/quote]

Se vidi na daleč, da ni nemedicinska sestra, ne zdravnica, mogoče je samo težka okrogla žoga, ki se tako imenuje.

Meni večina zdravnikov zgleda takih bolj dolgočasnih dedcev, po moje bi težko kdaj nago babo videli, če ne bi delali, kar delajo.

Mene pa pogreje, če sedim na pol slečena ( v perilu) pred dohtarjev medtem, ko me nekaj sprašuje itd. Nazadnje me je minilo potrpljenje in sem se oblekla, je rekel, zakaj seoblačite, sem rekla zato, ker se z ljudmi pogovarjam oblečena, ko me boste začeli pregledovati, pa povejte.

če še ne veš,obstaja bris sečnice, ki se vzame, če so v urinu prisotne patogene bakterije..
[/quote]

in to, jasno na izi pizi naredi splošni zdravnik kar v splošni ordinaciji…. Farbaj ti druge.

No sedaj vidiš kako je meni, ko me vsaka zdravnica osvaja… Osebna mi je celo zob izruvala a ni fajn.

Zdravnik je v očeh večine žensk oseba z višjim socialnim statusom, zato od zdravnika želijo biti seksualno objektivizirane. Tiste, ki ne želijo biti, pa načenjajo teme, kot je ta. Avtorici svetujem, da poišče zdravnico?

In če bo zdravnica lezbijka?

Lepo je videt da še obstajajo heteroseksualni zdravniki.

Bedasta zgodba. V takem primeru se zdravnika za kurcetino zgrabi pa se takoj vidi ali ga je kaj v hlačah.

Odgovor na objavo uporabnika
punca1234, 28.09.2017 ob 17:05

Lep pozdrav,
rada bi samo vašo mnenje oz me zanima, ali ima katera podobne izkušnje z zdravniki. Imam namreč zdravnika, ki je zlo prijazen in ima predvsem veliko znanja, ravno iz tega razloga ga ne bi menjala. Je pa neprijetno, ker ves čas tako rečeno osvaja? Je veliko starejši od mene, kar je zelo čudno. Začelo se je, ko mi je govoril kako simpatično dekle sem, ko sem imela osnovno preiskavo je želel čvekati o mojem privat življenju še 10 min (ne pretiravam), dokler nisem stala že skoraj pri vratih in rekla da se mi mudi. Naslednjič me je poleg neprestanih komplimentov povabil na kavo, oz. me je naročil zvečer, ko so se ure že končale ter želel, da bi kar odšla na kavo. Enkrat sma bila v istem kafiču, od takrat me neprestano sprašuje, kam hodim in da upa, da se se srečava. Zelo čudno, ali pač jaz pretiravam? Ko sem imela spremembe v urinu, mi je želel vzeti kar sam bris, kar mi ni bilo prijetno ravno zaradi teh “pripetljajev”. Vaše mnenje, naj zdravnika zamenjam?
Pa prosim brez žaljivih komentarjev. Hvala LP

Glede na to kakšno vlado imamo, zadnje čase že vsemu verjamem. Pojdi na kavo in poročaj naprej. Zelo me zanima razplet. Ali pa imej kavo zraven pri naslednjem pregledu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close