Ema 2017! Strokovna žirija je
Se strinjam. Naber je pel brezizrazno žalostinko in ne balado, Nuška pa skoraj plagiat When the sky falls. Vsaj publika je nagradila Ni panike ali kaj je že naslov, ki je bila boljša od obeh teh dveh, sploh zmagovalne. In ode denar v tri … Naj na nacionalki delajo to kar jim gre, dokumentarce, vrtijo dobre filme in nadaljevanke, ker zabava jim ne gre.
Mulca sta se mi totalno zasrala že s komadom Muza in zdaj se mi bruha, samo da ju vidim. Antipatična sta pa tudi na pogled. Se pa vidi, da so same najstnice glasovale. Neskončno vesela, da imamo strokovno žirijo. Omar sicer ni bil moj favorit, daleč od tega. Sell out in Tim Kores so mi bili boljši, ampak hej, vsaj bql nista zmagala.
PS: prav smešno mi je, kolk vsi jokcate zarad bql LOL LOL LOL
Kakšni negativci!!!! Spravite se spat!!
Zakaj ne nastopate vi pametnjakoviči, k je vse tolk enostavno? Pa bomo pljuvali po vas!!!
Ema je en lep dogodek, res veličasten!! Omar je odličen vokalist z veliko začetnico!!
Ponosna, da nas bo zastopal!!
Če boste cele tedne sral čez njega nebo pomagalo, ker je zmagal…vseeno bo na Eurosongu…
Dajte kaj pozitivnega videti v kakšni stvari prosim!!
Strokovna žirija na Emi je popolnoma nepotrebna. Že dolgo dokazano, da za evrovizijo brez pomena.
Je pa vsaj zmagovalec Omar, in potem dolgo nič, nato Tim Kores, vse ostalo je za Emo preslaba glasba…celo Nuška ni dosegla nivoja , ki gre v uho…sicer pa njej ležijo pesmi v francoščini, za ta jezik ima čudovit glas.
Čudi me pa zmedenost Maria in njegovih starlet…
Vokalno ja, ampak moči v glasu pač nima …[/quote]
Ja peesda saj ni rock ali operna pevka…ceprav oboje obvlada…v bistvu obvlada vse zanre kar smo vsi slisal tud lani na ZOISG…univerzalka[/quote]
Nisem rekla da ne obvlada, le moči v glasu nima in nobena tehnika petja te njene pomankljivosti me more prikrit.
Lani smo pa slišal ravno obratno, da ni dober iterpret, kar pa ne pomeni da ne obvlada določenih tehnik.
Ko smo glasovali sami pa smo na eurosong poslali Rebeko Dremelj, Kalamere, Karmen Stavec z zanič komadom. In skoraj vsako leto je 2. boljši od prvega (lani Raiven od Manuele, pred leti Saška). Sploh pa je bil Omar po glasovanju drugi, tako da je očitno tudi med folkom priljubljen, ima pa zelo beden komad, pa baje je še pogojno obsojen zarad spolnega napada (nč čudnga k je na pol Arabec)
Forum je zaprt za komentiranje.