nova služba, sodelavka moževa bivša
Dobila sem novo službo..vse super, je pa moja nova sodelavka moževa bivša žena, s katero takrat nista šla narazen v lepih odnosih, vzrok med drugum tudi jaz.
Problem je ta, da je ona kar pomembna tam in me je strah, da ne bo karkoli vplivala na moje delo, mi kaj podtikala, govorila slabo o meni itd..niti v sanjah si ne bi predstavljala, da bi na njo tu naletela, mož pa tudi ni vedel, ker tu ni dolgo, mogoče kakšno dobro leto.
Kako naj se obnašam do nje, se sicer pozdraviva, ampak že v očeh ji vidim, da bi me najraje dala iz kože.
Tole pa ni prijetna situacija.
Kakšna pa je karakterno? Zdaj, če je to ena zmešana furija, si kar hitro išči službo drugje.
Možno pa je, da je to čisto ok ženska in ima pošlihtano v glavi in ne bosta imeli problemov.
Karakterno zrela ženska, ne bo zasebnosti mešala v službo. Žal je več zmešanih furij.
Delaj pridno, dokaži se, trudi se za dobre odnose. Potem pa boš videla kako gre.
Držim pesti, da je to neka zrela ženska in ne boš imela težav.
Tudi jaz bo te dala iz koze in ti posteno nagajala.
Vidis- VSE SE VRACA,VSE SE PLACA!
Uzivaj zdaj v povracilu.
Res upam,da je tolk brihta,da si te posteno privosci,te zmelje v prah.
Aja,razumevanje si pricakovala,ane?
NE ZASLUZIS SI GA,ker si ji speljala moza.O takih pa nimam dobrega mnenja,za mene so vse najslabse.
“delaj se prijazno, hinavsko” – Misliš tako kot je delala ko ji je moža zapeljevala ?[/quote]
Ubogi mož. Drznil si je ne biti lastnina svoje žene. Ubogi mož, avtorica ga je sigurno prisilila v seks. Sigurno je bil on vdan svoji ženi, samo avtorica ga je začarala in ni mogel nič storiti.
Žena je bila pa tako fenomenalna, avtorica pa si je drznila vzeti njeno LASTNINO. Res grozno, da ženski vzameš lastnitno in to kar prisiliš to lastnino v seks.
“delaj se prijazno, hinavsko” – Misliš tako kot je delala ko ji je moža zapeljevala ?[/quote]
Ubogi mož. Drznil si je ne biti lastnina svoje žene. Ubogi mož, avtorica ga je sigurno prisilila v seks. Sigurno je bil on vdan svoji ženi, samo avtorica ga je začarala in ni mogel nič storiti.
Žena je bila pa tako fenomenalna, avtorica pa si je drznila vzeti njeno LASTNINO. Res grozno, da ženski vzameš lastnitno in to kar prisiliš to lastnino v seks.[/quote]
Nisem rekel da mož nima krivde. Seveda ima …
Žena je bila pa tako fenomenalna, avtorica pa si je drznila vzeti njeno LASTNINO. Res grozno, da ženski vzameš lastnitno in to kar prisiliš to lastnino v seks.[/quote]
Nisem rekel da mož nima krivde. Seveda ima …[/quote]
Zakaj že? Ker se je ločil od ženske, ki je ne ljubi?
Bi moral vztrajati v zakonu, čeprav ljubi drugo, žene pa ne več?
Če dva nista za skupaj pač nista. Za to pa je možnost ločitve. Nima smisla, da sta dva skupaj, če jima ne gre.
Tole o pogovoru je po mojem ok ideja. Če je ženska normalna, se bosta normalno pomenili. Če pa ni pa samo stran.
Če imaš kako tako kot so ene v tej temi, je najlažje it stran. S takimi babnicami ne moreš sodelovati. To je toliko zlobe in sovraštva v njih, da te uničijo.[/quote]
Drži![/quote]
se strinjam, in ironično same sebe ne vidita, kako drugemu slabo želita, uživata očitno v tuji bolečini… in hkrati avtorico obsojata – sta pa sami očitno enaki.
Avtorica – če je bivša ženska na mestu – se ne bo spustila na nizek nivo zbadanja in hujskanja, maščevanja. čeprav je res, da prijateljici zagotovo ne bosta, če se je zgodilo tako kot se je – pa se strinjam, da ima tip tu tudi svojo odgovornost.
je že hotel, da se tako zgodi in za to njegovo odločitev avtorica ni kriva. če ne bi šel z avtorico, bi šel pa verjetno s katero drugo, ker dejansko se je on tako odločil.
Nisem rekel da mož nima krivde. Seveda ima …[/quote]
Zakaj že? Ker se je ločil od ženske, ki je ne ljubi?
Bi moral vztrajati v zakonu, čeprav ljubi drugo, žene pa ne več?
Če dva nista za skupaj pač nista. Za to pa je možnost ločitve. Nima smisla, da sta dva skupaj, če jima ne gre.[/quote]
se popolnoma strinjam…. a sem rekel da morata bit skupaj ?
sicer niti ne vem kaj so imeli zato ne bom dajal nobenih mnenj o krivdi.
Prav?
🙂
Nisi povedala, kako se je njuna zveza končala. Z lažmi, prevaro? Potem iskreno, sodelavka bi bila malo nora, če bi te sedaj lepo gledala in bila ona do tebe prijazna.
V kolikor pa sta onadva zaključila in ni bilo vmes prevara, pa ne vidim problema.
Ampak očitno imaš neko slabo vest. Drugače se ne bi spraševala, kako bo.
Lahko da bo ona taktična, prijazna pred ostalimi, dobila pa boš v nož hrbet, ko boš najmanj pričakovala. Sama preceni, če si zaslužiš. Drugače pa išči službe že sedaj drugje.
Kar sta skuhala boš zdaj pač morala požreti. Kakorkoli obrneš sem prepričana, da bivša v glavnem krivi tebe za vse. Službe zaradi tega ne bi pustila ampak bi bila pa res res previdna. Kakršnekoli info ali delovna navodila, ki bi prišla od nje bi vedno preverila še vsaj pri dveh drugih sodelavcih.
Resnica je, da je zelo malo ljudi, ki bi izpustili tako zlato priložnost za maščevanje nekomu, ki jom je uničil zvezo. Kakšna je bila ta zveza ni pomembno, ker to vesta bivša in tvoj mož. Ti pa veš kako si ti prispevala k razpadu zveze, si rovarila in ga zapeljevala ali si le pobrala kar je bilo še dobro iz ruševin njune propadle zveze.
Življenje vedno izstavi račun, prej ali kasneje. Tebi ga je ravno na občutljivem področju službe, ki jih je itak za vzorec. Če dobro veš, da si bila med vzroki takratne ločitve, potem ti je jasno, da je lahko človek še tako na mestu, pa vseeno pridejo na plan vsi pretekli dogodki. Tudi ti in jaz, pa marsikdo tukaj, bi reagiral s hladom in neprijetnim odnosom. Glej, sem prepričana, da ti bo v začetku tudi veliko sodelavk privoščilo neprijetnosti. To je življenje in ljudje smo pri takih stvareh občutljivi.
Poskušaj se bivše izogniti kolikor se da, ne zapletaj se v debate, niti ne razpravljaj o svojem privat življenju. Pač oddelaj svoje in se potrudi po najboljših močeh. Sčasoma te bodo drugi spoznali in boš lahko vzpostavila prijateljstva. Lej ni druge, stisni zobe in srečno.
Mojemu bivšemu se je enkrat na delovnem mestu ena gospodična študentka zelo konkretno ponujala. Takrat je bil najin zakon še nekako okej in je prišel domov ves ponosen, kako se babe grebejo zanj. Jaz sem – jasno – zadevo vzela drugače, ker imam svoje mnenje o takih ljudeh.
Zdaj pa, kolikor vem, ta ista gospodična išče službo. Smo dost specifično področje in ni prav dosti delovnih mest na voljo. In, avtorica, če te ravno zanima, bi jaz znala iti do šefa in mu reči, naj te ženske rajši ne vzame, ker vem iz zanesljivega vira, da nima vse pošlihtano v glavi. Če bi bila punca že enkrat tu, se ne bi spuščala na nivo zbadanja ali mobinga ali česarkoli podobnega, bi pa poskrbela, da bi cel kolektiv prvi teden zvedel, s kakšno bedno osebo ima opravka.
To v tem mojem primeru. Mogoče ni lepo, ampak ni nič v primerjavi s ponujanjem poročenemu moškemu s tremi majhnimi otroki. V tem primeru, ki ga ti opisuješ, bi jaz vseeno gledala drugače, ker si z njenim bivšim zdaj poročena, praviš. Za druge ne morem govorit, zame bi bila to priložnost, da pokažem, da sem boljši človek od te druge. Vse je pa odvisno od tega, ali je šla naprej, ali je srečna – ali pa še zmeraj trpi. V tem primeru rajši išči drugo službo danes, preden vsi v kolektivu izvejo vse tiste stvari o tebi, ki jih sodelavci nikoli ne bi smeli vedeti.
Forum je zaprt za komentiranje.