nova služba, sodelavka moževa bivša
nisem jaz razdrla zakon, šla sta narazen pred mano, v bistvu ga jaz še takrat sploh nisem poznala, ostala pa sta poročena, živela ločeno, ker pač zaradi finančnih in ostalih razmer se še nista uradno ločila. Nikoli ne bi razdrla zakona..sem pa prva njegova potem in seveda ona vse slabo povezuje z mano in mogoče ima celo idejo, da je bil z mano že, ko je bil z njo..kar pa sploh ni res..v glavnem brezveze vse skupaj..
kako je ona karakterno ne vem, trenutno pa je verjetno tako kot vsaka ločena, užaljena , jezna na ves svet ženska..
nisem jaz razdrla zakon, šla sta narazen pred mano, v bistvu ga jaz še takrat sploh nisem poznala, ostala pa sta poročena, živela ločeno, ker pač zaradi finančnih in ostalih razmer se še nista uradno ločila. Nikoli ne bi razdrla zakona..sem pa prva njegova potem in seveda ona vse slabo povezuje z mano in mogoče ima celo idejo, da je bil z mano že, ko je bil z njo..kar pa sploh ni res..v glavnem brezveze vse skupaj..
kako je ona karakterno ne vem, trenutno pa je verjetno tako kot vsaka ločena, užaljena , jezna na ves svet ženska..[/quote]
Napisala si, da nista šla narazen v lepih odnosih ter da si bila med drugim vzrok ti.
Torej ni brez veze.
Vrrjetnost je ravno takšna, da bo s teboj ravnala vsaj spoštljivo.
Ve se, da privat in služba ne gresta z roko v roki, če je zraven še negativni pridih čustev, nikdar ni dobra popotnica za uspeh.
Osredotočena bodi na delo, ker je velika verjetnost, če si vzrok za diplomatsko ravnanje glede njenega bivšega, bo ona strokovno in diplomatsko poskrbela, da boš mogoče pa ti v službi postala bivša. Brez scen
kako je ona karakterno ne vem, trenutno pa je verjetno tako kot vsaka ločena, užaljena , jezna na ves svet ženska..[/quote]
Napisala si, da nista šla narazen v lepih odnosih ter da si bila med drugim vzrok ti.
Torej ni brez veze.
Ve se, da privat in služba ne gresta z roko v roki, če je zraven še negativni pridih čustev, nikdar ni dobra popotnica za uspeh.
Osredotočena bodi na delo, ker je velika verjetnost, če si vzrok za diplomatsko ravnanje glede njenega bivšega, bo ona strokovno in diplomatsko poskrbela, da boš mogoče pa ti v službi postala bivša. Brez scen
Torej ni brez veze.
Osredotočena bodi na delo, ker je velika verjetnost, če si vzrok za diplomatsko ravnanje glede njenega bivšega, bo ona strokovno in diplomatsko poskrbela, da boš mogoče pa ti v službi postala bivša. Brez scen[/quote]
kdo pa gre narazen v lepih odnosih, če bi bili odnosi lepi, ne bi šli narazen..
jaz sem drugič poročena, imam moža, ki je ločen, bil ločen že 5 let preden je mene spoznal, vmes je imel dve vezi, pa me njegova bivša še zdaj (oziroma od nekdaj) grdo gleda, če me vidi kje na ulici.
Kakorkoli že. Če se bo do tebe obnašala lepo in na nivoju, se malo vprašaj, ali je temu tvojemu vse za verjet. Če pa ne, boš vsaj vedela, da si s človekom, ki se v tako pomebni stvari ni zlagal, če boš že brez službe.
Nis(m)o pa vse ločene ženske tudi užaljene in jezne na ves svet, kje si pa to pobrala? Če hočeš, da bo tale gospa do tebe v redu, a ne bi malo razmislila o svojem odnosu do nje? In o obsojanju drugih ljudi na podlagi nekih predsodkov in posplošitev? A ni to ravno tisto, česar se najbolj bojiš od nje?
Torej ni brez veze.
Osredotočena bodi na delo, ker je velika verjetnost, če si vzrok za diplomatsko ravnanje glede njenega bivšega, bo ona strokovno in diplomatsko poskrbela, da boš mogoče pa ti v službi postala bivša. Brez scen[/quote]
jaz sem drugič poročena, imam moža, ki je ločen, bil ločen že 5 let preden je mene spoznal, vmes je imel dve vezi, pa me
njegova bivša še zdaj (oziroma od nekdaj) grdo gleda, če me vidi kje na ulici.[/quote]
Pa ne razidejo se vsi s kremplji, nagajanjem, kdo bo koga.
Imajo pa ženske rade razlog, pa čeprav je pravi ali napačen. In če je napačen, ponavadi res ni rožnatih očal. Je pa avtorica na začetku sama napisala, da je bila tudi ona vzrok. Kasneje pa da ne.
Morda je bil vzrok kje drugje , pa je ločitev samo pospešila, ko sta se spoznala, sicer bi prišlo do ločitve kasneje ali pa bi vstrajala v slabem zakonu, kakor vem pa tega na tem forumu ne odbravate.
Človek ima samo eno življenje in si ga mora urediti tako, da ga preživi najbolje. Lahko je samo obsojati, vedeti moraš pa še drugo plat.
Torej ni brez veze.
jaz sem drugič poročena, imam moža, ki je ločen, bil ločen že 5 let preden je mene spoznal, vmes je imel dve vezi, pa me njegova bivša še zdaj (oziroma od nekdaj) grdo gleda, če me vidi kje na ulici.[/quote]
ženske vedno gledajo malo postrani ta nove od svojih bivših ..pa naj bodo eno leto ločene, ali pa 10 let..tako da, ne bo lahka.
zdej je kar je
vidiš kaj ti pišejo, da boš najebala.očitno izhajajo iz sebe,.
Ti pa ..če se misliš klanjat komu pa uhe dol
naj te jebe
če pa misliš se postavit pokjonc pa ne bit ligenj
se ti bolje piše.
en ti je že predlagal
pa naj ti še jaz
pdina bodi, delaj, rada imej sodelavce zlezji jim v srce
pol pa naj ona glumi glivu
itak pa , če je bič, jo vsi že poznajo, če pa ni, ti pa ne bo hotla žalega oz se ne bo spustila vate …
Tole o pogovoru je po mojem ok ideja. Če je ženska normalna, se bosta normalno pomenili. Če pa ni pa samo stran.
Če imaš kako tako kot so ene v tej temi, je najlažje it stran. S takimi babnicami ne moreš sodelovati. To je toliko zlobe in sovraštva v njih, da te uničijo.[/quote]
A daj nehaj? Žena, ki ji je ljubica speljala moža je babnica, hudobna, ni normalna? Ljubica, ki je razdrla zakon je pa uboga revica?
Kako ste eni občutljivi na “razdiranje” zakona in klatite nekaj kar počez, ne da bi poznali situacijo.
Ne verjamem, da se kakšna ženska spravi zapeljevat moškega z namenom, da bi razdrla njegov zakon. In poleg tega sem prepričana, da tudi če bi katera to počela, da ji zakona, v katerem vse štima, ne bi uspelo razdret.
Sama sem se tudi zapletla s poročenim moškim. Zaljubila sva se, čisto preprosto, nisem imela nikakršnih namenov razdreti njegov zakon. Celo več, pred tem sem zmeraj trdila, da s poročenim pa jaz prav gotovo ne bi. Pa so se vpletla čustva, za kar je krivo tudi to, da je bil njegov zakon bolj ali manj samo še na papirju in tudi jaz v zvezi, ki je bila samo še rutina in dolgčas. Sva na začetku nekajkrat poskusila prekinit najino zvezo, pa ni šlo. Torej sva se odločila zaživet skupaj in to traja zdaj že skoraj 25 let. Ja, v tem primeru sem bila tudi jaz krivec za njegovo ločitev, pa če ne bi bila jaz, bi bila morda katera druga, ki bi v njej iskal tisto, česar v zakonu ni našel.
Ja, življenje piše takšne in drugačne zgodbe in ljudi ne moreš obsojat, če ne poznaš celotne zgodbe.
jaz pa te, ki jih poznam, ki so ločene, šle narazen itd..so si povsod ženske našle drugega…niti v enem primeru ni bil kriv moški…ampak ko se pa potem govori, je pa vedno navzven tako, da ja sigurno si je on našel drugo, se kurbal naokoli..
in verjetno ljubica ali karkoli postane ta nova od moža, ni s pištolo v glavo prisilila moža, da je šel, spal z njo..če si je recimo on našel drugo..
Jaz osebno bi te na njenem mestu predlagala za povišnico. Očitno znaš rešit žensk slabega moškega. In seveda bi se ti zahvalila ker si me rešila brezhrbteničneža.
Za ostale pa: če je moški vsaj m od moškega ne boš šel za nobeno drugo žensko pa če naga pleše pred njim in ga manipulira na vse možne načine. Je pa res, da žal ni veliko moških.
Forum je zaprt za komentiranje.