Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek brezposelni – a uporabljate portal poiscidelo.si?

brezposelni – a uporabljate portal poiscidelo.si?

Zanima me, če brezposelni uporabljate portal poiscidelo.si, to je v sklopu spletne strani Zavoda za zaposlovanje.
Sama ga skušam uporabljati pravkar :), ampak meni to sploh ne dela. Oz. ko nekaj kliknem, dooooooooooooooolgooooooooooooo čakam, preden se zgodi nek odziv na strani.
Če to zadevo uporabljate, a to pri vas normalno deluje?

Ok, zdaj pa res ne vem: a tu ni NIKOGAR brezposelnega (to pomeni, da vse pisanje nastaja v službenem času ali pa vsi delate popoldne?) ali pa morebitni brezposelni portala ne poznate?
Ali pa, tretja opcija, se nikomor ne ljubi odgovorit?

A zato ker ne uporabljajo ta portal pomeni da so vsi zaposleni?

Zakaj bi ga pa morali uporabljat,mogoče pa ga in so nezadovoljni,stare in neresni oglasi,…?

Nasplošno pa imaš malo morje oglasov za delo oziroma prosta delovna mesta.

v bistvu se to kar rabi, predvsem zaradi hitrejše komunikacije med nezaposlenim in tistim ki ti je na zavodu dodeljen. pa mesečna javljanja tudi potekajo preko tega sklopa

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Uporabljam portal. Redko.

Mogoče imaš počasno internetno povezavo?

Ko klikam se stran odziva.

A zato ker ne uporabljajo ta portal pomeni da so vsi zaposleni?

Zakaj bi ga pa morali uporabljat,mogoče pa ga in so nezadovoljni,stare in neresni oglasi,…?

Nasplošno pa imaš malo morje oglasov za delo oziroma prosta delovna mesta.[/quote]

Daj še 1x preberi, no.

Ja, saj točno to. Ampak pri meni je portal čisto neodziven.

Hvala za konkretno informacijo. Ne vem, moja internetna povezava je čisto povprečna, ostale strani odpira normalno.

Ja, saj točno to. Ampak pri meni je portal čisto neodziven.[/quote]

a si zihr da nisi zalutala na stran z delodajalci? Strani sta hudo podobni, tako da če nisi najbolj previdna, se zna marsikaj zgoditi

Ja, saj točno to. Ampak pri meni je portal čisto neodziven.[/quote]

a si zihr da nisi zalutala na stran z delodajalci? Strani sta hudo podobni, tako da če nisi najbolj previdna, se zna marsikaj zgoditi[/quote]

Haha, ne ne :))

Ampak kako se pa tebi zdi ta stran? Zadovoljna z njo? Meni je, razen tega, da je neodzivna, tudi nepregledna oz. uporabniku neprijazna, zastarela.

a si zihr da nisi zalutala na stran z delodajalci? Strani sta hudo podobni, tako da če nisi najbolj previdna, se zna marsikaj zgoditi[/quote]

Ampak kako se pa tebi zdi ta stran? Zadovoljna z njo? Meni je, razen tega, da je neodzivna, tudi nepregledna oz. uporabniku neprijazna, zastarela.[/quote]

sem kar on, ne ona…:)

ajde, resno. Ko sem mel prvič opraviti z njo nisem vedel niti kako začeti pogovor (tista mesečna javljanja). Drugače je vsaj meni malo nepregledna (vse iste barve, iste debeline, velikosti črk, kar se obvetsil tiče), da o tem kako ti išče, javlja primerna delovna mesta niti ne govorim.

ne, meni ta zadeva nekako ne sede, sicer zavodu je verjento okej, jaz z njo nism bil najbolj domač.

Glede neodzivnosti je pa mogoče tud sistem tak (lahko je (pre)obremenjen in posledično deluje kot pač deluje)

Ampak kako se pa tebi zdi ta stran? Zadovoljna z njo? Meni je, razen tega, da je neodzivna, tudi nepregledna oz. uporabniku neprijazna, zastarela.[/quote]

sem kar on, ne ona…:)

ajde, resno. Ko sem mel prvič opraviti z njo nisem vedel niti kako začeti pogovor (tista mesečna javljanja). Drugače je vsaj meni malo nepregledna (vse iste barve, iste debeline, velikosti črk, kar se obvetsil tiče), da o tem kako ti išče, javlja primerna delovna mesta niti ne govorim.

ne, meni ta zadeva nekako ne sede, sicer zavodu je verjento okej, jaz z njo nism bil najbolj domač.

Glede neodzivnosti je pa mogoče tud sistem tak (lahko je (pre)obremenjen in posledično deluje kot pač deluje)[/quote]

Hvala za napisano.
Je v bistvu fajn videt, da še kdo misli podobno, čeprav problema ne reši 🙂

ps: Sori, vzeto na znanje, da si on, ne ona 🙂

Brezposelni niso tu. So na portalu poiscidelo.

Uporabljam redno, skoraj na dnevni bazi. Komunikacija s svetovalcem je zelo hitra in učinkovita. Imajo pa pogosto težave s strežniki, največkrat ko se izteka kakšen rok za prijavo v projekt – recimo ko se izteka rok za prijavo v Javna dela boš zelo težko šla skozi. Pač veliko število ljudi naenkrat gor.

jaz uporabljam najnovejšega’ talent hi’

Ne uporabljam, bedarija!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close