Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dober pesek za mačji wc

Dober pesek za mačji wc

Podelite z mano vaše izkušnje? Predvsem, da dela kepice zato, da je čiščenje lažje se mi zdi pomembno. Prvega, ki smo sedaj kupili se ne sprime in tudi vonja nič ne prekrije. Od prejšnje mačke je mimo desetletje tako, da se na novo učim 🙂

Eurospin za okoli 1€, povsem ustreza svojemu namenu.

Biosand agglomerante vsebuje otroški puder. 10 kg stane 8.9 in ga imaš za 50 dni. Meni odtehta in druzga več ne kupujem.

http://www.zoohit.si/shop/macke/macja_stelja/tigerino

Najboljša varianta.

Po kup preizkušenih, sem pristala na Ever Clean.

meni je v redu pesek iz hoferja za naše driskalo

Super, hvala. Imam iztočnico kje začeti testirati.

Pri nas prisegamo na Golden Grey

http://www.zoohit.si/shop/macke/macja_stelja/sprijemljiva/golden_grey/236854

Res prekrije vonj in se sprime, tako da sploh ni potrebe po menjavanju vsega peska, ga samo dosuješ zraven.

Naš maček je tudi kontent s tistem hoferskim.

Saj naš je tudi, samo jaz nisem kontenta, ki po dveh dneh bom morala celo vrečo menjat 🙂

Hvala vsem.

To poletje sem kupila najmanj 7 različnih peskov. Od visokocenovnega do nizkocenovnega. Meni najboljši je Milerjeve znamke za 1,99 EUR.

Najboljši je časopisni papir. Ga natrga, opeavi potrebo, zagrebe, takoj v smeti in drugega. Tačke, pod in ostalo čisto.
Takoj se navadi. Nobenih problemov z vonjem in popacanim, nastlanim stanovanjem, ki ostane čisto.
Papir dobro vpija in zakrije vonj.

ima najraje hoferjevega. Ostalo se pri nas ni obneslo, tudi Eurospinov za 1 E ne.

Moj sismis kaka in lula v un na pol zastonj ampak hud pesek iz Eurospina.Mu odgovarja.Najbolj zaniC pa je od spara.

Tega
http://media.mediazs.com/bilder/cats/best/eko/plus/koplus/pesek/za/make/2/400/2502_PLA_CatsBest_OEko_Plus_2.jpg

Tudi mi smo najbolj zadovoljni s Hoferjevim – Shah. Naredijo se fajn kepice in nič ne razpadajo.

glasujem za Hoferjevega, samo dosipaš, na ene 3 meseca pa vsega menjam, da počistim še škatlo

Podpis!!

Julija

Tudi pri nas se dobro obnese Hoferjev pesek :-).

Hoferjev. Ali pa ta drobni v kartonski skatli iz Leclerca, samo je drazji. Ali pa Molly iz Spara. V eni manj frekventni skatli pa imamo kristalcke iz DM.

Pesek iz hofra dela kepe,z lahkoto odstranite,vEurospinu pa kupite odišavljen otroški puder za 1.40e in ga nadišavite.Ob menjavi peska ko pomijete wc puder potresite po dnu super vpije vonjave!Srečno

kristalčki so zakon. Ni vonja, ne raznaša se s tačkami po stanovanju.  Različni proizvajalci in precej različne cene, od 8€ do 22€, ampak se obnese odlično.

In tut pri nas pesek Hofer !

Odgovor na objavo uporabnika
Tim218, 24.06.2025 ob 19:51

In tut pri nas pesek Hofer !

Tudi Hoferjev, ravno prava velikost zrn in dobre kepe dela, da lazje poberes.

Vmes so nekaj menjali in je bil zanic, sem kupila Eurospinovega, ker je bil tudi leta nazaj dober, zdaj pa eno navadno sranje. Najbolj bedno je, ko se kepe lomijo in zdrobijo, da nikdar ne poberes ven.

Upam, da Hofer ostane pri tem pesku.

Lidlov, ki je v XXL akciji(preredko!) je odličen in nam najboljši- drugi Lidlovi peski so drugačni, noben ne doseže tega v XXL škatli.

Nam je dober tudi Mullerjev v škatli.

Pred časom smo bili s Hofrovim nezadovoljni, mogoče ga po vašem priporočilu probamo spet.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close