Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dober pesek za mačji wc

Dober pesek za mačji wc

Biosand, zelena embalaža. praktično ni vonja, sprime se v kepo, pa samo dodajaš. Mi imamo dve mački, zamenjam 2x letno komplet pesek.

2x letno? Zdaj ali mačke opravljajo potrebo tudi drugje (zunaj?) ali pa mora pri tebi smrtet za znoret. Noben pesek ne zdrži pol leta, pa če je zlat. Niti pri eni mački.

Odgovor na objavo uporabnika
savrinka, 09.11.2016 ob 09:15

Podelite z mano vaše izkušnje? Predvsem, da dela kepice zato, da je čiščenje lažje se mi zdi pomembno. Prvega, ki smo sedaj kupili se ne sprime in tudi vonja nič ne prekrije. Od prejšnje mačke je mimo desetletje tako, da se na novo učim 🙂

OdourLock, naročim na spletni strani Mr.Pet ali pa kupim v njihovi trgovini.

Ever Clean

Evo to je naš super pesek. Ampak pazi. Poleg moraš imet podlogo in jo s sesalcem sesat na hitro, ker drobceni kamenčki se včasih primejo tačk.

Pesek je super ampak mi ugotavljamo takole: ko gre mačka  na wc, ne čisti najmanj 2 uri. Kepice.bodo velikw. In niiič ne bo smrdelo!

Pr pobiranju pa moraš zlopatko vedno podrgnit po tleh ker se tam rado primejo.

Nato z lopatko premešaš  pesek!

Wc diši !

Tako delajo.

pri nas, 09.11.2016 ob 11:16

Pri nas prisegamo na Golden Grey

http://www.zoohit.si/shop/macke/macja_stelja/sprijemljiva/golden_grey/236854

Res prekrije vonj in se sprime, tako da sploh ni potrebe po menjavanju vsega peska, ga samo dosuješ zraven.

Najboljši.

Mačka opravlja potrebo v stanovanju !!! Na nek pesek. A to vsakič po potrebi odnesete ven, zamenjate z novim, prej pa še očistite vonja?

ne morem si predstavljat, 30.06.2025 ob 21:48

Mačka opravlja potrebo v stanovanju !!! Na nek pesek. A to vsakič po potrebi odnesete ven, zamenjate z novim, prej pa še očistite vonja?

Pesek nasuješ v veliko skledo, imenovano mačje stranišče – ima tudi pokrov, da pesek ne leti vse naokrog in je dovolj visok, da lahko mačka v tem svojem stranišču opravi potrebo. Mačka svoj iztrebek nato zakoplje oziroma prekrije s peskom. Če redno vsak dan čistiš mačji WC, prav nič ne smrdi.

Lidlov je katastrofa, ko se moji dve polulata se nardijo take trde kepe da tolk da ne zlomim lopatke. Uporabljam hoferjevega- je boljsi od lidlovega ampak kar uredu za to ceno. Ostalih se nisem probala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close