Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jezna na wc papir iz hoferja

Jezna na wc papir iz hoferja

Je kdo opazil,da se je wc papir modre embalaže iz hoferja zelo stanjšal?To mi gre pa res zelo na živce ko se mi papir strga med brisanjem… Pa ravno wc papir sem vedno kupovala v hoferju ker je bil daleč najboljši,zdaj pa to!

Prenehali kupovat pred dvema letoma LidlHofer wc papir -kuim pri nas na zalogo, ko je v akciji ka Zewe ali Paloma. Še najraje pa v Italiji nakupim na zalogo Kotex. Nefarban in neodišavljen.

Scottex, pardon…

Jaz kupujem rumenega iz Hoferja, pa nisem še nič opazila. Je takšne kot je bil.

vedno kupim v HO FER JU in sicer SOLO Premium..
vedno OK

Rumen iz Hoferja zakon. Dvoslojni, to nam pač zadošča, in po 12 centov rolica. Pol manj kot kakšen drug in kje drugje.

skupaj zloži 2 – 3 lističe ali si osrano dupe umivaj!

skupaj zloži 2 – 3 lističe ali si osrano dupe umivaj![/quote]
Osrano? Polpismen/a spel se delat

Mi smo kupovali rumenega, pa smo nehali, nam ni bil vec ok.

LidlJodlHofer že dolgo ni več kvaliteta to, kar je bila na začetku. So se v 10-ih letih prisotnosti na slo trgu naučili, kako je treba. že pri wc papirju se to pozna – so znamke kot Paloma, pa Violeta pa Zewe dosti boljše samo akcije je treba ujagat in kupit za par mesecev na zalogo.

Nujno bi morala tadva diskontarja dobit še kakšno konkurenco,da bi jim malo odškrtnili pogačo kupcev. Ker dokler bo truma letela. Billa, Rewe, pa še kak Tesco: bi jih kar povozili. Bi takoj znižali spet cene, ki so jih tako “tiho” dvignili v zadnjih letih.

personifikacija predmeta! A na papir si jezna? Res? Na papir?

Na papir ko se mi strga ob neprimernem času!

Splon ne vem v cem je problem, itak sintudi troslojnega navijes da je debelejsi, pa menda ja ne uporabljas direkt samo dve plasti? Pa to imas takoj stik z drekom.

——————
Nudim inšturkcije slovenščine in paravopisa

Daj kontrakt!

mam iPod s tremi luknjami — nobenih problemov

Daj kontrakt![/quote]

Kako naj vemda nisi v resnici kakšen inšpektor za delo na crno?

——————

Modri mi bil nikoli ok, rumeni ja, roza mi je pa cist ok. Kupujem tega ali pa Zewe, ko je v akciji.

Cagav inštruktor ne bo nikol inštruiru! Odpri si ODD pa ti ne bo treba cvikarit!

Delo, Dnevnik in Slo.Novice se niso stanjšali!
Če te članek na riti ne moti!

Zanimivo.
Ko jaz kupim papir v Hoferju je bele barve, ko pa ga potegnem po riti, postane pa rjave barve.
Čuden papir.

Cagav inštruktor ne bo nikol inštruiru! Odpri si ODD pa ti ne bo treba cvikarit![/quote]

Nemorem prek ODD delati inštrukcij,ker ni na spisku dovoljenih del. Rabim odpreti sp kar pa stane.

——————

Kupujem izključno 4-slojni papir. Za najmanj denarja ga prodajajo v DM, Hoferju in Lidlu. Padca kvalitete ne opažam. Če še niste opazile, finančno si popolnoma na istem, ker tega pač porabiš manj.

WC papir kupujem 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} v Hoferju, ker je tak kompakten. Zadnjič sem ga kupila pred malo več kot 14 dnevi. Bil je tak, kot vedno.

Hoferjev Solo v roza embalaži je zame skoraj enako kot Zewa. Najslabši se mi zdi pa od Palome in ga sploh ne kupim več.

ne brišemo si ritke s temi papirji, ponavadi pride do tega, da ko smo to še počeli, da si si s prstkom ritko obrisal, ker je bil zanič, sedaj imamo bolj prefinjene metode, uporabljamo kuhinjske papirnate brisače ali še bolje vlažilne robčke pampers za otroke, strong varianta, mokro, fajn obriše, pa še strga se ne in diši.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close