Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jezna na wc papir iz hoferja

Jezna na wc papir iz hoferja

Cagav inštruktor ne bo nikol inštruiru! Odpri si ODD pa ti ne bo treba cvikarit![/quote]

Nemorem prek ODD delati inštrukcij,ker ni na spisku dovoljenih del. Rabim odpreti sp kar pa stane.
[/quote]Seveda so inštrukcije dovoljene preko ODD, že več kot eno leto in pol! Poguglaj si!

Se strinjam. Mi smo ga redno uporabljali. Samo kvaliteta mu je padla že sigurno pred pol leta, zato ga ne kupujem več.

Ja sem opazila, da se že nekaj časa trga, pred letom dni se še ni. Ne vem pokliči na upravo, kaj se dogaja?

Ja sem opazila, da se že nekaj časa trga, pred letom dni se še ni. Ne vem pokliči na upravo, kaj se dogaja?[/quote]

jah kaj – kvaliteta dol cene iste ali pa celo gor. To je strategija, ki so jo naštudiral, pa ne samo pri skret papirju – ker vedo, da Slovenci trumoma drejo v diskontarje.

Tudi mi tako.

Tudi jaz sem opazila, da je papir iz Hoferja, ki ga omenja avtorica enak samo še po embalaži od prejšnjega. Vsebina je bistveno slabša. Jaz po novem kupim papir ravno tako v Hoferju, ampak s palete zraven (sedaj na pamet ne znam opisati embalaže, ima pa papir vrisane rahle roza vijuge), ki je bistveno boljši.

Delo, Dnevnik in Slo.Novice se niso stanjšali!
Če te članek na riti ne moti![/quote]

Toooooooo. :-))

To je bila praksa moje babice. Imela pa je WC na štrbunk. Oh ja…lepi stari cajti.

Delo, Dnevnik in Slo.Novice se niso stanjšali!
Če te članek na riti ne moti![/quote]

To je bila praksa moje babice. Imela pa je WC na štrbunk. Oh ja…lepi stari cajti.[/quote]

Vedno me nasmeji takšna kao nostalgija po starih cajtih. Če bi ti danes dali cajtng papir za obrisat, bi bila pa cela štala, pa dvomim, da bi rekla: Ohhhhh, kako lepo … Sto let si že nisem riti z Delom brisala. Koooook paše!!!
Sploh če bi se to zgodilo na obisku pri tašči ali svakinji ali prijateljici 🙂

To je bila praksa moje babice. Imela pa je WC na štrbunk. Oh ja…lepi stari cajti.[/quote]

Vedno me nasmeji takšna kao nostalgija po starih cajtih. Če bi ti danes dali cajtng papir za obrisat, bi bila pa cela štala, pa dvomim, da bi rekla: Ohhhhh, kako lepo … Sto let si že nisem riti z Delom brisala. Koooook paše!!!
Sploh če bi se to zgodilo na obisku pri tašči ali svakinji ali prijateljici :)[/quote]

:-)))

Res je.

So pa cajti vseeno bili lepi. Ker otroštvo je običajno lepše kot odrasla doba. Ali pa si zapomnimo samo lepe stvari, tudi to je možno.

Sploh če bi se to zgodilo na obisku pri tašči ali svakinji ali prijateljici :)[/quote]

:-)))

Res je.

So pa cajti vseeno bili lepi. Ker otroštvo je običajno lepše kot odrasla doba. Ali pa si zapomnimo samo lepe stvari, tudi to je možno.[/quote]

Seveda se strinjam in mislim, da smo lahko srečni vsi, ki se otroštva spominjamo po lepih stvareh …

Od zdravstva, migrantov do skret papirja, o vsem vse veš! Neprecenljivo! Za ostalo je MON!

Od zdravstva, migrantov do skret papirja, o vsem vse veš! Neprecenljivo! Za ostalo je MON![/quote]

Ti si pa en strašansko jezen človek, kajne?

sedaj so IN razni gađeti tipa “pametni” telefon, tablica … samo sam mora vsak zvrtati luknjo, da gre v napravico prst.
pa kamero mora imeti vključeno met pucanjem dreka.
prst se pa še vedno obriše v steno ☺[/quote]

Hm…torej nimam prav, ko si mislim, da dokler pametnega telefona ne morem uporabiti za brisanje usranega anusa, je neuporaben? Hm…. :-/

Hm…torej nimam prav, ko si mislim, da dokler pametnega telefona ne morem uporabiti za brisanje usranega anusa, je neuporaben? Hm…. :-/[/quote]
dokler imaš nekaj plastike in peska (silicij) za “pametno” … uporabljaj samo svoje okončine ☺
neuporabna pa si ti, če je za tebe telefon pameten ☺[/quote]

A ti nimaš te izkušnje, da vedno znova ugotoviš, da je tvoj telefon bolj pameten od tebe? :-))))

A ti nimaš te izkušnje, da vedno znova ugotoviš, da je tvoj telefon bolj pameten od tebe? :-))))[/quote]
Ne, nima izkušenj, da sta plastika in pesek pametna sploh … kaj pametnejša šele od mene ☺
vidim pa, da večina MON srednje imenuje svoje napravice z “pametno” ☺[/quote]

Na, pa si ugotovil, da sem povsem povprečna monovka.

Šit.

🙂

Nevem, zakaj si sploh kupovala v hoferju wc-papir, če pa je logično, da pri njih šparajo s kvaliteto in vedno znova cenijo izdelke (ne samo wc-papir). Morda se najde deset dobrih izdelkov pri njih, ostalo pa podpovprečno.

skret papir se kupuje v DM ali Muellerju

kaznuj ga tako, da se vanj usekneš predno se obrišeš ☺

jaz jih ravno od teh desetih kupujem devet, eden mi kljub dobri kvaliteti ni všeč.

Vsi so isti – kapitalisti! Zakaj se papir raztrga, zato da odtrgaš še enega in rolco prej porabiš. Zakaj se listič raztrga na sredi na pa na rezu- zato da porabiš dva ali celo tri in rolco prej porabiš. Listič na listič – revščina, rolca na rolco – palača. To je zdaj novi rek iz zrna na zrno . pogača in iz kamna na kamen pogača.

in pri prodajnih policah stojijo vaupeti, ki rajo z grožnjami prisiljujejo v nakup sekret papirja ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close