Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Unichem Vrhnika

Unichem Vrhnika

Unichem Vrhnika;
kdo tam dela, je delal, pozna koga? Zadovoljni?
Imajo razpis in razmišljam o prijavi! Rabim čim več informacij – HVALA!

Nina

Jaz poznam dve, ki sta delali v marketingu, pa sta pobegnili – menda grozna šefica in nenormalni pogoji.

hvala, morda poznaš podrobnosti?
Kaj pa v drugih oddelkih?

lp

Delala lansko leto maja, nakazilo dobila oktobra. Gospa Hermina je groza in obup. Delavci tihi, kot mravljice, bogaboječi, nič si ne upajo. Živ teror. Malico vozijo iz bližnje gostilne, je kar bila v redu. Sem šla na to raje za snažilko drugam.Lp

Odsvetujem vsem, ki bi radi delali prek študenta v omenjeni firmi. Niso resni pri izplačilih, pa dela se tudi po 12 ur cele tedne v obupnih razmerah, kot je že nekdo napisal zgoraj živ teror s strani nadrejenih.

Lp

jaz trenutno delam do konca meseca v tem podjetju prek študenca pa me zanima kaj si mislil z NERESNI PRI PLAČILU??

lp

To da delaš avgusta, dobiš pa januarja.

jaz sem še ena ki se je opekla pri unichemu na vrhniki čakam na plačilo že skoraj dva meseca in nič ne kaže na to da bom svoj denar sploh videla. katastrofa

a se sploh da kaj naresti npr. da se denar izterja od omenjene tovarne? saj na studentskem servisu pravijo samo da jim posiljajo opomine, oni pa nic….

Lahko samo recem da to kar se tam v podjetju dogaja je katastrofa, pred novim letom so odpustili cirka 15 ljudi iz vseh sektorjev, nekaj tudi v proizvodnji kar je pa najbolj moteno da tam delajo trije upokojenci, ki uradno prejemajo pokojnino + se placo na kaksen nacin jim izplacujejo nevem, ne zdi se mi posteno ko je na zavodu 130000 ljudi da delajo upokojenci in tako zasluzijo na mesec skupaj z penzijo cez 1000e samo zato ker so direktorjevi “drugari”, da pa odpustijo delavce z druzinami. Tudi šefom so postavili pogoje da morajo iti na s.p in da jim bodo tako placevali “opravljene usluge” ali pa znizanje place za 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Prevozniki stalno tarnajo, da zamujajo z izplacili, studentje sploh vem da studentski servis sploh ne zalaga ze par let tega podjetja. Raje si prevrtam kolena kot da kupim bilo kaksen plantelin izdelek raje od semenarne ljubljana, ki je njihova konkurenca. Nevem jaz se v podjetje s taksnim renomejem ne bi zaposlil.

Živjo,

so razmere tam še zmeraj take, kot ste jih opisali zgoraj?

Živjo,

so razmere še vedno take, kot ste jih opisali zgoraj?

volk dlako menja,…….

Je se vedno tako grozno? Imajo razpis, delo zgleda lusno, ampak ce je tako se raje nebom prijavila.

po izkušnjah še vedno zgleda zelo slabo glede odnosov, ne priporočam

Ne priporocam nobenemu ziv obup v vseh oddelkih imena totalnih budal ki so necloveski in jih je lahko sram ;rosario,hermina,matej,aleksandra,mile…. list goes on and on….
Naredi dolg ovinek mimo te firme!!!

Samo stran dalec stran od tega podetja !

Ali se je tam kaj spremenilo v zadnjih letih? Slisim pohvale, slisim graje. Bilanca kaze super stanje. Kaj pa ne štima?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close