Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek IGOR PIRKOVIČ

IGOR PIRKOVIČ

Menda je Igor Pirkovič na dopustu, ki ga preživlja s svojo družino. Ali kdo ve, kdo spada k njegovi družini- prejšnja žena in otroci iz prvega zakona. Ali je to Ana Tavčar in njegovi si Gaber in otrok v pričakovanju.
Vendar Ana Tavčar nima več priimka Pirkovič, je pa v radostnem pričakovanju drugega otroka.
Kdo ve?

kje si pa izvedela, da je na dopustu?

Saj vodi Polnočni klub.

U živo, ane :)))

no, skratka, dobr zgleda a ne :)…

Dobro izgleda, zelo dobro. Ne bi mu prisodila več kot štirideset let. Tudi kot voditelj je izjemen. Zna voditi in spodbujati svoje goste. Je izjemno komunikativen, pronicljiv, vljuden in šarmanten. Vse kar se pritiče vrhunskemu voditelju.
Izrednoe so njegove oddaje v Polnočnem klubu. Čudovite.
Me pa zanima, če živi z novinarko Ano Tavčar.

Seveda! Vsi so srečni :)))
Folž? Itak!

Pričakujeta drugega otroka. Verjetno živita skupaj.
Polnočni klubi so posneti vnaprej, voditeljev je več, tako da to ni noben pokazatelj, kdo je na dopustu ;)).
Kot novinar, voditelj mi je zelo povprečen.

Google ve povedati, da ga je Ana načevljala že leta 2014 in se tudi ne piše več po njem, jaz pa ne vem.

J,a prepozna si. prej bi morala it v akcijo. 🙂

[/b]

Ampak ali kdo ve s kom živi Ana Tavčar sedaj ?

saj ti piše. so ti odg ….

Pričakujeta drugega otroka. Verjetno živita skupaj.
Polnočni klubi so posneti vnaprej, voditeljev je več, tako da to ni noben pokazatelj, kdo je na dopustu ;)).
Kot novinar, voditelj mi je zelo povprečen.[/quote]

Ljudje, ki se gibljejo po nacionalki vedo povedet, da sta spet skupaj, da bosta imela še enega otroka.
Lahko je to tudi rekla-kazala?

Ja dobro ženske, me pa res zanima kakšne ste in kolko ste stare, da vam tale tip dobro izgleda pa mlajše kot je v resnici?! Ali je pa z mano kaj narobe, sem razvajena, mam visoke kriterije.. hmm

Meni je izgledal super. Kot odličen voditelj, zelo lepo je vodil oddajo, se posvetil vsakemu gostu posebej, ja in meni je deloval kot pravi moški.
Vsaka bi ga imela, takega mačota, zelo ok je.

Igor in Ana sta spet skupaj, pričakujeta otroka. Ona se je k njemu vrnila po aferi z nekim pisateljem. Ji lahko Igor bolj koristi pri karieri, saj ima na TV kar velik vpliv zaradi povezav s stranko SDS (za njih je napisal himno).

Razumem, da imamo različne okuse.Nikoli ga nisem gledala in ne vem, kakšen je kot voditelj.Slišala sem za njega odkar je s to Ano in moram priznati, da meni ne izgleda kot mačo niti bi ga imela, sploh glede na to, da kot kaže paše med tiste moške, ki ko imajo krizo srednjih let, zapustijo družino in si najdejo desetletje ali več mlajšo.
Kot sem napisala, smo si različni in hb za to.

Gotovo je eden od najboljših voditeljev Polnočnega kluba. Ne vem, če on izbira goste, vendar z njimi najde pravi stik in oddaja zelo lepo steče. Je izredno sposoben voditi komunikacijo in pušča , da vsak pove svoje mnenje.
Vsekakor je eden najboljših voditeljev na televiziji in dobro bi bilo, če bi zamenjal voditelja TV tednika-saj je on urednik. Sedanji voditelj televizijskega tednika je za v pokoj.

V tej oddaji je res deloval zelo mladostno. Najbrž zato, ker so bili ob njem vsi vsaj trideset let starejši od njega.

Še enkrat sem si ogledala oddajo, ker mi je bil voditelj fantastičen.

Igor, to sam o sebi pišeš? Hahahaha

Saj vemo, da si sam sebe predlagal za voditelja Tednika pa ni šlo skozi. Zdaj tvoj Janšek nima več večine v programskem svetu, da bi te podprl pri tvojih idejah. :)))

spet nek navla smaopromotorjev

Meni se nikoli ni zdel fantastičen voditelj. Rekla bi, da je zelo povprečen. Moje mnenje pač.
Izgleda tudi ne , za moj okus, dobro. Sem sicer nekaj starejša od njega, a mi ne bi padel v oči.

Jaz se tudi to sprašujem.
Meni zgleda nikakršen (na pogled, ker njegovih oddaj ne gledam) in niti pod razno mlajši kot je. Kvečjemu obratno.
Poznam par moških okoli 50 (in čez), ki bolje zgledajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close