IGOR PIRKOVIČ
Jaz se tudi to sprašujem.
Meni zgleda nikakršen (na pogled, ker njegovih oddaj ne gledam) in niti pod razno mlajši kot je. Kvečjemu obratno.
Poznam par moških okoli 50 (in čez), ki bolje zgledajo.[/quote]
60 letnik, fit, brez trebuha. Res bolje izgleda. Ne vem, kaj je na njem (Pirkovič) tako dobrega? No, vsake oči imajo svojega malarja;). Očitno.
Pa ljudje, kaj pišete, da ima petdeset let.
Mislim, da ne. Ima jih okrog štirideset ali manj in še teh ne kaže.
Samo frizuro, frizuro pa bi moral imeti kaj poštimano.
Drugače pa je mačo in pol. Samozavesten, energičen, človek, ki se zaveda svojih kvalitet in ve kaj hoče. Zanesljiv in tipičen primer dobrega organizatorja.
Ja nič tako je, kot je. Poznam njegovo, osebno drugo ženo, ta je tretja, Gorano. Izredno fajn, lepa , seksi, urejena in še kaj, ženska ta prava. Tip pa čuden , kot kakšen pogrebec na .., ne vem kje. Seveda sforsiran s strani mame Jelke ( politika in še kaj , kar v SLO najbolje laufa, zveze, zveze , zveze ) in še kaj. Ja seveda izbor vseh teh žensk, vključno z zadnjo Ano, to pa je nekaj , kar je kot je. Pa kaj za božjo voljo te ženske vidijo na njem..verjetno polno denarnico oz. nekaj kar mi navadni smrtniki ne vemo.
Nisem fenica nobene stranke, ne zanima me s kakšnimi vezami je prišel na to delovno mesto. Niti kaj je imela pri tem njegova mama. Če mu je pomagala, naj mu, komu bo pa, če ne svojemu sinu.
Vendar, njegove oddaje Polnočni klub so v redu.
Tudi tiste, ki jih vodi Danica Lorenčič.
Dobro delo se samo hvali.
Njegova mama doc.dr. Jelka Pirkovič je bila rojena 26.03.1948, prav mlada najbrž ni bila, ko je imela sina, saj je najbrž študirala.
On pa tudi izgleda mladostno, energično in samozavestno, kar so same odlike in kvalitete moškega tam okrog štiridesetih let.
Sicer pa je govora o njegovem delu. Ne glede na to, koliko žen ima, njegovo delo gledalci televizije Ljubljana moramo pohvaliti, kar kažejo tudi statistike, Tednik in Polnočni klub sta zelo gledani oddaji.
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://www.slovenskenovice.si/sites/slovenskenovice.si/files/styles/s_1280_1024/public/imported-images/media/picture/20110825/2508_pirkovic_00.jpg?itok=RjwbCwev[/img]