kriza
Pa glej, nč ti taka zdravila ne pokažejo v dveh dneh. Saj si bil pri zdravniku in ti ni nič pojasnil? Učinek se ti bo poznal po kakih dveh tednih ali enem mesecu rednega jemanja.
Ne delaj si nepotrebnih skrbi,ker je več kot polovica Slovenije na antidepresivih in niso ničposebnega,čez čas bođš boljše volje nič drugega.
Glej, če praviš koliko sem si zapomnil, da boš dva tedna na bolniški. Si lepo odpočij, poglej kak lep film, se malo sprehodi,počni akke malenkosti, ki so ti všeč in se poskusi sprostit. Ta čas bodo pa tudi počasi začela delovat zdravila in bosta nemir ter napetost popustila ravno zaradi zdravil, tako da boš boljše volje.
V kolikor smatraš, da te bolniška “ubija” doma, tvoj predlog ni slab, da bi prekinil bolniško in šel v službo. Poizkusi.
Občasno tudi grem na bolniško, le da so moji vzroki raznoliki.
Pred cc 20. leti sem tudi imel težave in pristal na AD. Še do danes ne vem diagnoze. Zdravniku sem omenil, da cc 5 let občasno dobivam”napad” toplo v lice, napet trebuh, nestabilna hoja, težko komuniciram, težko sledim komunikaciji, občutek da bom izgubil zavest. Čez uro ali dve to počutje mine. Zdravnik mi je predpisal AD, čez zri mesece mi je zdravilo zamenjal, ker prvo ni bilo “tapravo”. Nato se mi opisano počutje ni več ponavljalo in imam še danes mir.
Forum je zaprt za komentiranje.