Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MOJCA BLAŽEJ CIREJ

MOJCA BLAŽEJ CIREJ

Če ne morete spati, če nimate kaj početi, če je duša preveč žalostna in vas tlačijo nočne more, odprite radio in prisluhnite Mojci Blažej Cirej.

Mojca bi še vedno bila za “nočno sprostitev” :))

Na katerem programu pa je? O čem pa govori?

Če je duša žalostna pomaga kakšen izkren pogovor s tebi ljubo, drago osebo, ki ne samo, da ti prisluhne, ampak tudi sliši.

Na katerem programu pa je? O čem pa govori?

Če je duša žalostna pomaga kakšen izkren pogovor s tebi ljubo, drago osebo, ki ne samo, da ti prisluhne, ampak tudi sliši.[/quote]

Zgodi se čas, ko nikogar ni, ko se nimaš s kom iskreno pogovoriti, ko tebi ljube, drage osebe ni, da bi ti prisluhnila….
Takrat ti mogoče pomaga, da poslušaš ali pokličeš Mojco Blažej Cirej na Radiu 1.

Tudi v resnici je zelo prijazna gospa.

Topla, prisrčna, prijazna novinarka, čeprav v živo niti ne vem kdo to je. Prava nočna tolažnica za ljudi, ki ponoči ne vedo, kaj bi sami s sabo, ki jih bodisi obvezuje zaposlitev, pestijo bolezni, nespečnost, travme in drame življenja.
A je to mlajša ali starejša novinarka….. bi rekla, da kar zna komunicirati z mladimi pa tudi manj mladimi.
Mogoče pa tudi človeka ne znaš opredeliti po glasu.
Vendar njen glas je topel, dobrohoten in celi rane na duši in telesu, pravi balzam za nočni program.
Kdo v resnici je pa res ne vem.

pa da je ne boste res iskali na radiu 1, kot eden piše. Je na RTV!

Mojca Blažej Cirej je novinarka, ki vodi na Radio Prvi Nočne pogovore. Še jaz jo poslušam in včasih jo tudi pokiličem

Zelo komunikativna, razumevajoča kot bi vodila ljudi v svet pravljic in prigod, kjer se vse konča lepo in dobro.

Tudi ne vem koliko je stara, mislim, da okrog petdeset. Enkrat pa ja, je delala na RTV.

Okoli 60 let. Kakšno leto gor ali dol.

Mojca Blažej Cirej je ena najboljših slovenskih novinark,ki pa ji ni nikoli uspelo postati medijsko bolj prepoznava oziroma ni nikoli dobila vloge v neki osrednji oddaji,ker se v njenih mlajših letih ni hotela “dajati dol z svojimi šefi”,kar bi ji lahko omogočilo bolj vidno vlogo na RTV.Stara je pa 60 let in za svoja leta je gledano skozi moške oči izjemno lepa in seksi ženska,kateri težko konkurira katera koli 60-letnica v Sloveniji.Zato je prav da je gospa izbirčna in se ne daje dol z vsakim”lolekom”,ki ji pride nasproti.Je pa res izjemno prijazna ženska s zelo prijetnim karakterjem in takšnih žensk bi moralo biti več na tem svetu.

LOL

in radio prvi je?

Ali je ta novinarka poročena in ima družino.

Ali kdo ve, odkod je. Res je ena najboljših radijskih novinark za nočne pogovore.

Prav zanima me, kakšna je v resnici in kako bi bilo, če bi delala na televiziji.

Mislim, da je bliže 50 tim letom kot 60 tim. Se je še spomnim pred ene 30 leti, je bila na rtv-ju.

Mojca Blažej je “stara” 60 let,ampak jih niti približno ne kaže.Je ena redkih ki v živo izgleda bolje kot pa na slikah ali pa na televiziji.Kot je že nekdo zgoraj napisal težko vidiš ali pa spoznaš vizualno bolj privlačno 60 letnico.

Če je poročena ne vem zdi se mi pa da ima 2 hčerki.Mislim,da drugače prihaja nekje iz primorske.Na RTV ji nobena TV voditeljica tudi mlajše oziroma tiste ki vodijo oddaje na RTV z Mišo Molk na čelu ne seže po videzu do kolen.

Tukaj je link, kjer lahko poslušate oddaje:
http://4d.rtvslo.si/!arhiv/nocni-obisk/174318700

Mož ji je neki radijski tehniški “mojster”…… Zato pa ga v službi ni morala posračkat :)))
Stara bo vsaj 60 let ali več in zdi se mi, da je že upokojena. Je pa še vedno dobra Muca in vredna greha:)))

jaz se spomnim njenih začetkov, ko je bila še Mojca Blažej…Potem je dodala priimek
Cirej…Tudi meni se dozdeva, da ima dve hčerki, sem ju že videla na slikah, ko sta bili najstnici..Se pa spomnim njenega razgovora, pogovora, ko je nekoč rekla, da ne mara
kuhat (tudi jaz ne) in da ima v zamrzovalni skrinji toliko kruha, mislim, da je rekla žemelj, da skrinja kar poka, ker komaj zapre predal…Takjo mi je ostala v spominu ravni po tem pogovoru..

Milanka Bavcon je bila tudi lepa kot rožica :)))

Poročena je z Abrožom Cirej, tehnik na radiu Slo. Oba sta ful fejst in prijazna.

Sanjska zenska vsakega moskega. Zenska za umret. Starejsa ko je lepsa je. Resnicno me zanima katerega leta je rojena.

60+
Ziher.

Stara je 62-63

50 in se vsaj 15 zraven

Bedaki. Stara jei 58 let leta 2022. Torej jih pred šestimi leti ni imela 60 ampak 52. Hehe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close