MOJCA BLAŽEJ CIREJ
Na katerem programu pa je? O čem pa govori?
Če je duša žalostna pomaga kakšen izkren pogovor s tebi ljubo, drago osebo, ki ne samo, da ti prisluhne, ampak tudi sliši.[/quote]
Zgodi se čas, ko nikogar ni, ko se nimaš s kom iskreno pogovoriti, ko tebi ljube, drage osebe ni, da bi ti prisluhnila….
Takrat ti mogoče pomaga, da poslušaš ali pokličeš Mojco Blažej Cirej na Radiu 1.
Topla, prisrčna, prijazna novinarka, čeprav v živo niti ne vem kdo to je. Prava nočna tolažnica za ljudi, ki ponoči ne vedo, kaj bi sami s sabo, ki jih bodisi obvezuje zaposlitev, pestijo bolezni, nespečnost, travme in drame življenja.
A je to mlajša ali starejša novinarka….. bi rekla, da kar zna komunicirati z mladimi pa tudi manj mladimi.
Mogoče pa tudi človeka ne znaš opredeliti po glasu.
Vendar njen glas je topel, dobrohoten in celi rane na duši in telesu, pravi balzam za nočni program.
Kdo v resnici je pa res ne vem.
Mojca Blažej Cirej je novinarka, ki vodi na Radio Prvi Nočne pogovore. Še jaz jo poslušam in včasih jo tudi pokiličem
Zelo komunikativna, razumevajoča kot bi vodila ljudi v svet pravljic in prigod, kjer se vse konča lepo in dobro.
Tudi ne vem koliko je stara, mislim, da okrog petdeset. Enkrat pa ja, je delala na RTV.
Mojca Blažej Cirej je ena najboljših slovenskih novinark,ki pa ji ni nikoli uspelo postati medijsko bolj prepoznava oziroma ni nikoli dobila vloge v neki osrednji oddaji,ker se v njenih mlajših letih ni hotela “dajati dol z svojimi šefi”,kar bi ji lahko omogočilo bolj vidno vlogo na RTV.Stara je pa 60 let in za svoja leta je gledano skozi moške oči izjemno lepa in seksi ženska,kateri težko konkurira katera koli 60-letnica v Sloveniji.Zato je prav da je gospa izbirčna in se ne daje dol z vsakim”lolekom”,ki ji pride nasproti.Je pa res izjemno prijazna ženska s zelo prijetnim karakterjem in takšnih žensk bi moralo biti več na tem svetu.
Tukaj je link, kjer lahko poslušate oddaje:
http://4d.rtvslo.si/!arhiv/nocni-obisk/174318700
jaz se spomnim njenih začetkov, ko je bila še Mojca Blažej…Potem je dodala priimek
Cirej…Tudi meni se dozdeva, da ima dve hčerki, sem ju že videla na slikah, ko sta bili najstnici..Se pa spomnim njenega razgovora, pogovora, ko je nekoč rekla, da ne mara
kuhat (tudi jaz ne) in da ima v zamrzovalni skrinji toliko kruha, mislim, da je rekla žemelj, da skrinja kar poka, ker komaj zapre predal…Takjo mi je ostala v spominu ravni po tem pogovoru..
Forum je zaprt za komentiranje.