MOJCA BLAŽEJ CIREJ
evo mene …, haaa, po 6 tih letih. Kot sem takrat napisal, takrat je bila bliže 50, zdaj je pa bliže 60, tako na oko…. Se je pa spomnim po enem takem vročem strastnem lizanju na Miklošičevi, pa ne sladoleda. Z mojo takratno sva šla mimo, pa mi bivša reče, poglej to iz televizije kako se je zalizala, jst nisem bil pozoren, pol sem pa pogledal po tv, če je bila res ona…., samo se ne spomnim katera oddaja. Takrat je bila kar dosti po tv, se mi zdi, ko je še juga bila, ali na začetku 90 tih… V glavnem, spomnim se je kot postavno dolgolaso bjondo, ni pa neki hudo izstopala, no kakorkoli, ok. ženska.
Popay npr, 24.06.2022 ob 09:08
evo mene …, haaa, po 6 tih letih. Kot sem takrat napisal, takrat je bila bliže 50, zdaj je pa bliže 60, tako na oko…. Se je pa spomnim po enem takem vročem strastnem lizanju na Miklošičevi, pa ne sladoleda. Z mojo takratno sva šla mimo, pa mi bivša reče, poglej to iz televizije kako se je zalizala, jst nisem bil pozoren, pol sem pa pogledal po tv, če je bila res ona…., samo se ne spomnim katera oddaja. Takrat je bila kar dosti po tv, se mi zdi, ko je še juga bila, ali na začetku 90 tih… V glavnem, spomnim se je kot postavno dolgolaso bjondo, ni pa neki hudo izstopala, no kakorkoli, ok. ženska.
…in kje jo je kaj videti – na ekranih?, slišati?
se ej spomnim ja, zelo lepa in tudi všečen glas.
@ahmm
ko je bila ta tema odprta leta 2016…, je govorila v nočnem programu radia Slo. in sem glih zaradi tega prešaltal na prvi program, da jo slišim, saj sem takrat radio hit poslušal, ki je imel tud nočni program, pa redno klical da mi kakšno zavrtijo po želji.., najraj ta napopan komad, heh.. Je bila prijetna v tem nočnem programu, pač debatirala je, samo tisto kar sem slišal, je bilo premalo provokativno, dolgočasno, ponoči bi ljudje raje debatirali o sexu kot o čem drugem….
radio prvi, 15.01.2016 ob 13:14
Mojca Blažej Cirej je novinarka, ki vodi na Radio Prvi Nočne pogovore. Še jaz jo poslušam in včasih jo tudi pokiličem
Zelo komunikativna, razumevajoča kot bi vodila ljudi v svet pravljic in prigod, kjer se vse konča lepo in dobro.
Tudi ne vem koliko je stara, mislim, da okrog petdeset. Enkrat pa ja, je delala na RTV.
Mojca Blažej Cirej je stara že okoli 60 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.