Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katere tablete proti slabosti

Katere tablete proti slabosti

Mi lahko svetujete, kaj pomaga proti slabosti, grem na pot z avtobusom in bi rada kupila nekaj, kar pomaga. Katere tablete kupujete vi?

tablete Dramina, pomagajo, vse odtalo je Blažev žegenj, kupiš jih v lekarni.

Za otroke se kupi v lekarni neke zapestnice proti slabosti. Od parih mam sem slišala, da pomaga. Mogoče je samo placebo- važno je, da pomaga. Poskusi.
Osebno s tabletami nimam dobrih izkušenj. Meni niso čisto nič pomagale. Zadnja leta mi ni več slabo, tako da niti ne vem, katere tablete so sedaj v prodaji.

Absolutno Dramina, meni vedno pomaga, pa mi je drugače brez tablet takoj slabo med vožnjo z avtobusom. Sem z Dramino komot preživela 11-urno vožnjo z avtobusom. Res pa je, da te mogoče malenkost uspavajo in ne boš ravno polna energije.

Dramina tudi meni pomaga si pa po teh tabletih malo bolj zaspan pa povečajo lahko učinke alkohola

Definitivno Dramina, res pa je da si potem malo zaspan…ampak raje to kot slabost.

dramina zmagajo. sicer imam težave samo na vodi – v bistvu samo da na čoln stopim, že bruham. ampak z dramino sem brez težav preživela tudi dvodnevno plovbo, opasno po životu. je pa res, da si po njih malo zaspan in utrujen.

Priporočam “Encijan Ginger” tablete (ingverje) pomagajo zelo, na daljših vožnjah vzameš tableto vsake 4 – 5 ur in ni stranskih učinkov, ni zaspanosti. Dramina pa zelo močno uspava (moja lastna izkušnja in izkušnje znancev), tudi če sem vzela samo polovičko.
Opis: Encian Ginger sebuje ingver, ki je močan antioksidant, koristen za blaženje potovalne slabosti in umirjanje želodčnih težav.
Pakiranje: 20 kapsul

Jaz sem bila od Dramine tako zadeta, da sem trdno zaspala… Nekdo je omenil zapestnice proti slabosti za otroke – tudi moja sestra jih je kupila za nečakinjo (4 leta) in pravi, da deluje.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Torecan, Reglan, ne vem pa, če jih dobiš brez recepta. Vprašaj v lekarni.

Dobila sem injekcijo TORECAN v žilo zaradi slabosti in vrtoglavice na urgenci.Postalo mi je tako slabo začela me je močno boleti glava , čutila sem močan pritisk v glavi , težo, nemir itd./ne bojim se injekcij /.
To je trajalo 4 ure.Nihče mi ni verjel ,, kako mi je bilo hudo po tem zdravilu v glavi.
.Zato jih ne maram več . Ko slišim ali vidim , da se omenja to zdravilo se spomnim ,kako mi je bilo hudo namesto , da bi mi bilo boljše.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close