Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje kupujete lubrikante? Kakšne?

Kje kupujete lubrikante? Kakšne?

Ker sem žal zablodila v leta, ko moj namakalni sistem “down under” ne deluje več tako živahno kot v mladosti, mi je gina priporočila, naj si omislim lubrikant. Žal pa o tej temi nimam pojma, kje ga je pametneje nabavljati, v lekarni ali v sexshopu? Pa menda obstajajo zelo različne variante, nekaj na vodni osnovi, se mi zdi, pa še na nekaterih drugih osnovah… Bi mi kakšna izkušena monovka morda priskočila na pomoč z nasveti iz zakladnice lastnih, osebnih izkušenj? Najlepša hvala!

Lubrikant ki je najobolj zaželjen —> visoko zmogljivo sintetično motorno olje z Aralovo tehnologijo sintese.

“Kje kupujete lubrikante? Kakšne?”

Sosed Polde ima mesarijo Ajmohc, pa mi včasih zrihta zastonj zaseko pa svinjsko mast.

Če je sila, pa tudi olje sibirske cedre, pa še lepo zakrije vonjave.

Greš v navadno malo večjo trgovino (Mercator, Interspar, Tuš) in na policah, kjer imajo kondome, običajno najdeš tudi lubrikant.

Daleč najbolj priporočam lubrikante znamke YES, ki so še najbolj naravni. Tisti klasični iz sexshopov vsebujejo razne sestavine, ki sploh niso primerne za sluznico in jo v končni fazi še bolj izsušijo.
YES lubrikant se da kupiti v Sanolaborju.

Enkrat sem ga kupila v lekarni. Vrsta….. delale so tri farmacevtke, dva ful luštni, mladi in en stara.

Ves čas sem molila, da pridem na vrsto pri tamladih. A ko ima hudič mlade, jih ima kuker čes. Naletim na tastaro.
Ful prijazna gospa, samo me je takoj utišala. tako da sva si šepetali – kaj bi jaz rada. In me povleče čist na konec pulta, da sva bili izzven dosega vrste :-)))
Dala mi je eno sluzi kremo…. čist brez veze! 🙁

K-Y gel, imajo v lekarnah in sexshopih.

Će je sila pa še kakšen svinjski repek, :-))))

Toti od češnje je dober. Ima okus po višnji.

[img]http://shrani.si/f/X/NC/3it6fN3l/durex-cherry-lubrikant.jpg[/img]

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

Pa gre to na staro mašino?

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

aloa vera gel – a je samo za zunanjo uporabo?

K-Y naj bi po mojih vedenjih uporabljali tudi ginekologi, porodničarji. V lekarni se dobi. Je brez vonja, okusa, prozoren.

Uporabljam ga, ko si oblačim tesno potapljaško obleko. Sem probal že marsikaj, pa je ta najbolši.

Če imaš zelo zelo suho, pa morda smukec, otroški puder ;)))))

Sem se spomnil, imam neko mazivo v spreju za izredno visoke obremenitve in visoke temperature, to bi moralo zadostovat tudi za staro izsušeno mašino. :)) Evo pošljem, če se odločiš, mislim da je cena za 250 ml nekje 40 eur.

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Pa gre to na staro mašino?[/quote]
No ja, gre, mal kadi, ma glavno da se ne vžge.:))

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

Uporabi bio kokosovo olje. Super zadeva boljš k bilo kakšen lubrikant.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close