Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ginekolog Mišo Rajić

Ginekolog Mišo Rajić

Ravnokar sem ugotovila, da moja ginekologinja ne dela več (saj ne da je bila kakšna perla in da jo bom pogrešala) in da jo je nadomestil gin. MIšo Rajić. Ima katera kakšne izkušnje? Lahko ze odločim zanj ali za Jasno Kuhelj Recer. kaj priporočate?

taprvega ne poznam, Jasna pa je bila meni super.

Sestra ga je zelo pohvalila. Naj bi bile pacientke z njim zadovoljne.
Jaz mam ta teden pregled in bom vidla kako kaze 🙂

A to ste še vse študentke? A kj komplicira, če nisi več?

Jaz sem bila zdaj prvic pri njemu in je name naredil res dober vtis. Poslusa, si vzame cas, skratka imas obcutek, da mu je mar. 🙂
Sem vesela, da ni vec gospe Fazarinc pa tiste tadruge ginekologinje, ki se slovensko ni dobro znala.

danes sem bila prvič pri njemu in je naredil zelo dober vtis. profesionalen. bila sem popolnoma sproščena (malo sem se bala, kako je imeti moškega ginekologa..). pokazal, kako pomemben mu je dobrobit vseh pacientk.
priporočam!

Včeraj sem se tudi sama prvič spravila h ginekologu (bolje pozno kot nikoli, recimo), pri čimer sem pristala ravno pri njemu. Moram reči, da sem bila toliko prestrašena, na koncu pa ugotovila, da je bi ta strah popolnoma odveč. Simpatičen moški, ki ti na začetku vse razloži, te posluša in ti omogoči, da se popolnoma sprostiš.
Priporočam. 🙂

Men je tudi super. Jaz sem noseča in sem res zadovoljna s strokovnostjo pa sestre tam so mi tudi super.

Pa ni problem, če nisi več študentka.

Tudi jaz sem ravnokar ugotovila, da nimam več ginekologinje. Tudi jaz nisem bila preveč navdušena, ne nad Kirar Fazarinc in ne nad hrvaško govorečo gospo. Obe sta se kratko malo delali norca iz mene. Samo ena starejša gospa, ki je bila nekajkrat namesto teh dveh, je bila super, njo bi z veseljem imela še naprej. Če ga vse pohvalite, potem se bom tudi jaz odločila zanj 🙂

Zdravo!

Tudi jaz sem ravnokar ugotovila da Kirar-Fazarinčeve ni več. Jaz sem bila zelo zadovoljna z njo. Ker se mi ne da komplicirat, bi ostala kar kjer sem. Še kakšne izkušnje / mnenja o novem ginekologu bi mi prišle zelo prav :). Je bila še kakšna tam?

LP

Tudi jaz sem bila izjemno zadovoljna s Kirar-Fazarinc. Ne vem kaj imate toliko proti njej. Strokovna, vedno si je vzela čas, znala mi je odgovoriti na vsako vprašanje, itd.

Ko sem ugotovila, da je po novem v ambulanti moški, sem začela iskati novo ginekologinjo v LJ, pa sem sedaj po treh mesecih obupala, ker je enostavno ne moreš dobiti. Vse, ki so mi jih priporočali so zasedene in ne jemljejo novih pacientk, tako da očitno bom tudi jaz mogla ostati pri Mišotu. Upam, da bo vredu, ker sem v načrtovanju nosečnosti in ne bi rada imela kakšnih težav z ginekologom.

Zdravo 🙂
Moj prvi pregled je bil pri G. Fazarinc in moram rect, da mi je bila nekoliko bolj vsec, kot G. Rajic..
Vceraj sem namrec imela prvi pregled pri njem in je bil prvi vtis sicer super.. komunikativen, spostljiv, zna poslusat, se posveti problemu.. ko pa je biu cas za pregled.. je pustil nekoliko negativen vtis.. pri prvem pregledu (G. Fazarinc) mi je namrec G razlozila celoten postopek oz mi razlagala sproti kaj bo naredila in to naredila pocasi in z obcutkom, vceraj pri G, Rajic ni bilo nikakrsnih obrazlozitev kako in kaj bo naredil. Pri G. Fazarinc sva vzele samo bris, G. Rajic mi je poleg brisa, pregledal se jajcnike s tistim “dildotom” in mi vzel bris krvi iz matericnega vratu… Postopke sem namrec dozivlala prvic, lahko bi me opozoril, kaj se bo dogajalo.. kot drugo je tisto napravico, ki ti razsiri noznico, vanjo potisnil tako da me je zabolelo, odprl pa tako na hitro, da ne znam odpisat kako nelagodno se je cutilo.. kot tretje, pri pregledu naternice, se pravi ko v niznnico vstavi prste, rokavic ni namazal kaj jst vem s cim, da bi to slo nalahko notri… In je spet zabolelo.. potem pa me je se uprasal ce me to boli tudi pri spolnih odnosih.. ja skor verjetno da, ce gtr na suho…
Zdej pa nevem, a sem samo jst tok obcutljiva na bolecino ali mu ravno pri mojem pregledu ni sslo ravno najbolje… glede na to da ga vsse hvalite..

Jaz sem bila na pregledu prejšnji teden in lahko rečem o Mišu Rajiću samo najboljše. Sem se po pregledu počutila najbolje kot pri vseh drugih ginekologinjah do sedaj. Všeč mi je bilo, da mi je pretipal tudi prsi, kar sem pri prejšnjih dveh ginekologinjah pogrešala, saj sem tako bolj gotova in pomirjena, da je vse v redu, kot če si jih samo sama pregledam. Odnos do pacientk ima krasen. Zagotovo ostanem pri njem. 🙂

Da še jaz povem svoje mnenje. Tudi mene je bilo malo strah prvega pregleda pri g. Rajiću, saj pred tem nisem imela moškega ginekologa, pa je bil strah povsem neupravičen. Se mi zdi, da je najboljši ginekolog do sedaj v tej ambulanti, pa hodim sem že 12 let. Ker se pripravljam na zanositev sem želela preveriti če je res vse v redu. Pred pregledom sva se vse pogovorila, tudi med samim pregledom mi je vse razložil kaj počne, pregled ni bil neprijeten ali boleč. Res te posluša in poskuša izvedet čimveč informacij o tvojih “težavah”, da bi ti lahko primerno svetoval. V glavnem jaz sem bila zelo pozitivno presenečena, pa tudi ta sestra je veliko bolj prijazna in uvidevna kot so bile prejšnje.

Evo, tudi jaz sem bila pri njemu.
Zelo zelo pozitivno presenečna. Zelo profesionalen, postavlja veliko vprašanj, da te spozna. Predvsem pa si vzame čas. Pregledal pa me je zelo temeljito, tako kot me še nobena njegova predhodnica ni. Med postopkom nisem čutila bolečin, mogoče malce neprijetnega občutka, medtem ko je tipal, ampak se temu ne da izognit in ni nič drugače bilo kot pri ostalih zdravnicah. Ko sem mu rekla da ni prijetno je rekel da mu je žal, ampak da mora pretipat.
Tako da brez strahu, nič manj ne boste sproščene kot če bi bili pri kakšni ženski. Pa še fajn muziko si je vrtel na youtubu. 😀

Tudi jaz sem pri njemu in sem zelo zadovoljna. Prijazen, strokoven, pregled brez bolečin, res si vzame čas. Kot so že predhodnice napisale, postavlja veliko vprašanj, da te spozna.

Mene pa zanima ali daje kakšne neokusne opazke? Pri prejsni ginekologinji sem dozivela mrzli tuš, saj ob pregledu mi je rekla da sem postala mokra in kak je to dobro.

To je bil moj prvi ginekološki pregled od takrat je to skoraj leto in nekaj tednov. Pred nekaj tedni bi morala na bris in se bojim.

Kakšen je ta dr.Mišo?

Pozdravljene!
Ali ima z dr. Rajić-em katera izkušnjo v nosečnosti?
Pričakujem prvega otroka po štiridesetem. Zanima me spremljanje nosečnosti, ali pacientke pošilja na dodatne teste itd… Svojo ginekologinjo bi rada zamenjala, saj kasneje to ni možno.

Hvala!

Tudi jaz sem tik pred obiskom Aškerčeve ugotovila, da je sedaj v ambulanti nov zdravnik, ginekolog. Malce v dvomih sem odšla na pregled. Punce, ginekolog je zelo OK, ocena od 1 do 5, 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} 5. Prijazen, ustrežljiv, vse pove in razloži.. In kaj je meni osebno zelo pomembno- da si res vzame čas za tistega pacienta, ki je takrat trenutno v njegovi ordinaciji.

Tudi sama sm na začetku bla malo skeptična nad tem da bi imela moškega ginekologa…ampak je super! Trenutno sem nosečka in me je znal pomirit, vzame si čas čeprov je v čakalnici gužva, pregled je brez bolečin, tudi vaginalni ultrazvok ni neprijeten…pa še babica in sestra sta super! 😀

Sem hvaležna za vaša mnenja. Verjetno se bom tudi jaz odločila zanj. Zanima me kamo te je pripeljal do vrhunca?

Živjo, bon tudi jaz šla k njemu na pregled,sem malo pomirjena po tako pozitivnih komentarjih. Me pa zanima od zuzke komentar, da ji je pregledal Prša. A to delajo vsi ginekologi ali če sam rečeš? Ker vbistvu se mi ne zdi slaba ideja, samo najbrš moraš to rečt, če bi želel sploh? Al so ginekologi ki ob prvem pregledu vse to poštimajo?

Nad njim sem navdušena, meni ni pregledal prsi, vedno si vzame čas. In kar mi je najbolj všeč – nikoli nisem čakala več kot ene osebe pred mano. Naročanje ima poštimano v nulo, in kljub temu, da si vzame čas zate, nikoli ni polna čakalnica.

Edino, kar sem pa ugotovila je, da sam od sebe ne pove točno kaj bo naredil oz. zakaj je nekaj. Če sprašuješ si vzame čas in ti zelo lepo razloži, ti ne da občutka, da so mu vprašanja odveč, sam od sebe pa ne pove dosti.

Hei…zanima me ce je katera stara okrog 16 let in hodi k omenjenemu G? Kako se vede do mlajsih deklet?

Vedno imam moškega ginekologa. Imajo boljši občutek in so bolj normalni. Ženske so bolj tako tako.
Pa bolj naravno se mi zdi, da je moški med mojimi nogami kakor pa ženska.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close