Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Fant je prelen da bi prisel k meni na obisk

Fant je prelen da bi prisel k meni na obisk

Ker nobeden od naju trenutno nima avta, narazen sva pa 60km, je pac treba na vlak in bus, voznja dve uri in pol v eno smer. Fantu pa se ne da k meni na obisk. Vsak dan ponavlja kako me ljubi, a da bi se ob sestih zjutraj vsedel na vlak, to pa ne. Ima cel kup izgovorov. In na koncu vse pade name – ce ne prides se ne bova videla. Trenutno se moram precej ucit in me to se dodatno jezi. On toliko dela s faksom nima, sploh zdaj, ko imjo prakticne vaje. Ni problem v moji druzini, ker ga vsi cisto ok sprejemajo, preprosto se mu ne da.
Ta problem je sploh edina stvar zaradi katere se kregava, dokler mu tega ne omenim je vse super, ko pa mu, se pa lahko samo se skregava. On ima cel kup izgovorov, pa potem obljublja da bo, da bo vsal teden prisel… To se vlece ze pol leta. V tem casu je bil on pri meni 5x, jaz pri njemu minimalno vsak drugi vikend.
Pa ni to fora, da bi mi bilo tezko, da grem, ampak se mi zdi, da potem jaz veliko vec vlagam v razmerje in mi to ni kul. Pa se tisto, da je vedno na meni, a se bova videla ali ne in potem je ves razocaran, ce me kdaj ni.

no, saj bo kmalu prišel dan ko boš skapirala, pa se ti ne bo več dalo k njemu vozit….si že blizu

Če moraš fanta prosit in čakat, da pride k tebi in je s tabo, potem te nima dovolj rad. Zelo preprosto. Vse kar ti upaš in si domišljaš (ljubi me) – tega ni.

Za visoko ljubezen je treba marsikaj potrpet. Samo ti si preveč komot in razvajena hčerkica, da bi to razumela. Vprašaj očka, če te pelje k pobu. Morda ti bo potem lažje.

fant, ki te ima rad, bo zate prestavljal gore….ta te nima rad, žal.

Če bi ga imela res rada, ti ne bi bilo težko hodit na obiske.

Saj ni fora v tem, da bi mi bilo tezko it. Na zivce mi gre to, da on nic ne naredi za naju. Samo caka doma, kdaj bom prisla, ce ne pridem, se pa ne vidiva. Ze dolgoooo nisva sla skupaj ven ali pa da bi mi pripravil kaksno presenecenje, karkoli. Obcutek imam, da se samo jaz trudim Z DEJANJI, njega so le same besede.

Vsak drug vikend sem se vozila 130 km. Ni mi bilo težko. Njemu tudi ne.

________ Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo.

http://www.prevoz.org

Zmeniti se morata tako, da enkrat pride eden, drugič pride drugi.
Če nima preveč volje, da bi prišel h tebi, potem veš, kaj to pomeni.
Če bi bil hudo zaljubljen, bi prišel tudi peš.

Ah ljuba duša, a veš koliko bolj enostavno je obljubljat luno iz neba, kot pomit posodo… Nima motivacije.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

preberi si knjigo: Zakaj moški ljubijo mrhe.

Ne hodi več k njemu. Te pač ne bo videl. Mal ga na hladno daj, da se tip zamisli.

hahaha, lepo povedano! Kar povej mu, da bi ga zelo rada videla, ampak pač nimaš časa ker se moraš učiti, tako da je edina varianta, da on pride k tebi. Če ga ne bo pa kar bodi malo užaljena, tako kot to zna biti on. Čeprav 2,5h za 60km je res veliko. Zgubiš 5h za en obisk, to je kar veliko učenja!

Kot moški ti zagotovo povem, da te nima rad, če je v posredi prava ljubezen, jaz bi prišel peš do tebe, samo če bi mi dovolila. Toliko v poduk. Najdi si fanta, ki te bo ljubil, ali nič, saj nima zlatega.

Ti si copatar in podložnik, za razliko od njenega tipa, ki je dec, zato tvoje mnenje ne šteje.

60 km z biciklnom je glih dobra predigra za igro na toplem… v dvoje… ampak s tega nau nč… Sta oba preveč sončkasta…

Njbl da stopta do kakega psihostručkota…

60 kilomterov nucaš 2,5 ure? kje si ti doma? a imata pojorje vmes, neprevozno cesto, prelaze za traktor??daj ne bluzi no. 60 km naredi bus v 1h pa ima postaje. a nima avta tvoj izbranec? a mu stari ne posodijo, da bi prišel k tebi. malo čudno. jaz tak mislim, če fantu, ni za pritk tebi, pol neki tu ne štima. če ne drugo bi prišel zaradi sexa. vsaj jaz bi. zdaj če, ne pridek tebi zaradi sexa niti, pol je brez veze. pol si najdi drugega. verjetno še ima kakšno drugo.
najbolje je tako naredit. ko bo naslednjič rekel, da ne želi prit, ker pač ne more ali bilo kaj. reči tako.
nič se pregovarjat in kazat čustev. to je najslabji. ampak samo reči, NI PROBLEMA. NE RABIŠ PRIT. če se čujeta v petek ali četrtetk in se menita, če bo prišel pa reče spet, da ne, neke izgovore, pa mu med pogovorom povej, da si itak misnla it, ta vikend z kolegico ven. al pa rečeš, da si srečala enega kolega, pa da greš z njim na kafe do ene kolegice.
možno je da je ta tvoj izbranec full spsoben človek in skuliran ampak, po moje ni. po moje je ena pof. lenoba. ne kliči, ga več sploh. ko bo poklical, reči, da greš ven. če bo rekel da bi prišel, reči tako. NI SE TREBA TOLK ŽRTVOVAT IN MUČIT. BODI KR LEPO DOMA. adijo.
moški mora it do ženske ne obratno. drugače stvar ne funkcionira. že itak vsak normalen dec, vsako drugo nasadil, kaj vsako drugo vsako prvo. ne vem kako pol zdrži, da ne pride od tebe. pa magari samo za sex. to je nek papak. nogiraj ga.

Midva sva bila 110km narazen. Hodil je na vlak, prosil prijatelje za prevoz, avtobus…
Meni ni bilo treba niti migniti, če mi ni pasalo sedeti na smrdljivem vlaku. Če pa sem že, me je njegova mama pobrala na postaji, da nisem iskala še avtobusa.
Zdaj bo počasi 9 let odkar sva skupaj, živiva pri meni in se oba voziva k njegovim, čeprav sem jaz še vedno bolj komot in vedno vozi on. Najbrž zato, ker ob moji vožnji ne bi dolgo zdržal brez infarkta.
No malo sem zašla, ampak hočem ti povedati, da takšen fant ni kaj prida, če noče do tebe. Saj, če bi se zmenila, bi tudi jaz šla na foro 50/50 obiskov. Ampak on me je večkrat kar tako presenetil in se narisal s šopkom pred vrati, čeprav je bilo sredi tedna in nisva mogla biti skupaj več, kot nekaj ur. Nikoli mu ni bilo težko vstati še ob mraku, da me je le imel tisti vikend ob sebi.

2 ure in pol za 60 km je res koma. Po komu se, da cjazt tako dolgo zarad ženske, posebej, če ni ta ženska tisto kar si v bistvu želiš od ženske. Drugače je pa to odlična tura za kolo, samo je tukej druga fora, ne moreš v kolesarski opremi hodit po lokalih oz. iti zvečer ven. Vsekakor, čim si nekdo ne najde časa v vaših letih, da se vsaj enkrat na teden orng kresneta je itak adijo pamet s to vezo.

Obratno pa ne velja ?
Punca, ki ima rada fanta, bo za njega prestavljala gore.
Zagovorniki enakopravnosti večkrat pozabite na tisto, kar vam ne ustreza. 🙂

Kar drži se tega tipa. Boš dobila kakega, ki se bo kar naprej slinil po tebi in s tisto nesnago iz hlač okoli mahal, ti bo še žal za spodobnim fantom, ki te je pustil pri miru.

Obratno pa ne velja ?
Punca, ki ima rada fanta, bo za njega prestavljala gore.
Zagovorniki enakopravnosti večkrat pozabite na tisto, kar vam ne ustreza. :)[/quote]
Pa še res je. Pa kako luštno čakajo pred vrati:-)

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Odpri oči in spreglej, nima te rad. Moj mož je v času, ko sva bila fant in punca me peljal vsakič nazaj domov, ko sem prišla do njega z vlakom. Velikokrat je prišel pome ob vikendih in sva kam šla. Zanj bi “gore premiikala” in pri njem je prav tako. Sva 7 let skupaj.

Sem 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, da mu prav ustreza tole. Poznam eno punco, pri kateri je bilo nekaj podobnega, sta se samo za vikende videla. Ona je hodila k njemu in nekega dne je prišla, ko ga ravno ni bilo doma. Ker ga je morala počakati, je šla v njegovo sobo na računalnik. Tam gor je odkrila marsikaj ter izvedela, zakaj za njo ni imel časa.

Ti si copatar in podložnik, za razliko od njenega tipa, ki je dec, zato tvoje mnenje ne šteje.[/quote]

ti si eno budalo, brezjajčnbik, tvoje mnenje je v smeteh , verjemi , kreten

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close