Fant je prelen da bi prisel k meni na obisk
……….ko še nisem imel avta, komaj polnoleten, sem šel z vlakom do Reke, potem pa z avtobusom do Punata na Krku, kjer je delala kot vzgojiteljica v domu, ni bilo zaman, še po toliko letih sva v stikih, to je bila ljubezen, za pravo greš tudi čez ogenj, žerjavico, ni da ni
Glej, enostavno je. Ljudje smo različni. Eni ste bolj ene pijavke, ki ne zdržite sami, drugi bolj samotarji, ki imajo veliko manjšo potrebo po druženju, kar pa ne pomeni, da te po svoje nima rad. Popolnoma naravno je, ti si tista, ki imaš večjo potrebo po druženju, zato hodiš skoz k njemu, ne zaradi svoje neizmerne dobrote. Ti se s tem nisi sprijaznila in njegovega karaktkerja sploh ne sprejemaš, zato te srbi “da več vlagaš v zvezo”. In vedno, ko spregovoriš o tem, opazi, da ga ne sprejemaš in popeni. Je pa res brezjajčno od njega, da ti obljublja nekaj, česar se ne namerava držat. Tako da na nek način je nepošten do tebe, hkrati si pa tudi ti do njega.
Nista pač za skupaj, naj si najde bolj eno samotarko, ti pa eno večjo pijavko, bosta bolj zadovoljna verjetno.
Bombeta,moje mišljenje. Vprašaj ga konkretno ,zakaj noče priti k tebi na obisk.
Samo žal se mi zdi,da je to enaka zgodba,ko je bila pri meni pred 20 leti. Bivši partner se je takrat izmikal celo večnost ,da ne more in ne more priti,vedno si je našel neki izgovor,potem je pa prišlo ven,da skače po moji kolegici.
igor13, 07.03.2015 ob 09:52
60 kilomterov nucaš 2,5 ure? kje si ti doma? a imata pojorje vmes, neprevozno cesto, prelaze za traktor??daj ne bluzi no. 60 km naredi bus v 1h pa ima postaje. a nima avta tvoj izbranec? a mu stari ne posodijo, da bi prišel k tebi. malo čudno. jaz tak mislim, če fantu, ni za pritk tebi, pol neki tu ne štima. če ne drugo bi prišel zaradi sexa. vsaj jaz bi. zdaj če, ne pridek tebi zaradi sexa niti, pol je brez veze. pol si najdi drugega. verjetno še ima kakšno drugo.
najbolje je tako naredit. ko bo naslednjič rekel, da ne želi prit, ker pač ne more ali bilo kaj. reči tako.
nič se pregovarjat in kazat čustev. to je najslabji. ampak samo reči, NI PROBLEMA. NE RABIŠ PRIT. če se čujeta v petek ali četrtetk in se menita, če bo prišel pa reče spet, da ne, neke izgovore, pa mu med pogovorom povej, da si itak misnla it, ta vikend z kolegico ven. al pa rečeš, da si srečala enega kolega, pa da greš z njim na kafe do ene kolegice.
možno je da je ta tvoj izbranec full spsoben človek in skuliran ampak, po moje ni. po moje je ena pof. lenoba. ne kliči, ga več sploh. ko bo poklical, reči, da greš ven. če bo rekel da bi prišel, reči tako. NI SE TREBA TOLK ŽRTVOVAT IN MUČIT. BODI KR LEPO DOMA. adijo.
moški mora it do ženske ne obratno. drugače stvar ne funkcionira. že itak vsak normalen dec, vsako drugo nasadil, kaj vsako drugo vsako prvo. ne vem kako pol zdrži, da ne pride od tebe. pa magari samo za sex. to je nek papak. nogiraj ga.
Leta 2005 je z mano prišla v stik tedaj 14-letna Bojana iz Podčetrtka. Ženska prepričana, da imam avto. Slabo leto dni pozneje sem imel vozniško dovoljenje B kategorije, toda avta ne. Tudi izposodit si ga nisem mogel, ker avta pri stanovanju pač ni bilo. Se zgodi, da na koncu samo želja ni dovolj. So potrebni tudi resursi. Januarja 2017 sem kupil prvi avto in to je bil prvi avto pri nas doma.
Forum je zaprt za komentiranje.