Kje danes samske mamice spoznavajo moške?
Zanima me, glede na to da smo leta 2015 in da je vse več prisotno spoznavanje preko omrežij, me zanima kje sploh spozna ena mlada, luštna mamica kakšnega moškega?
ne govorim za eno noč, ti se ponujajo kot gobe po dežju, čeprav je tud tega po 25 vedno manj ampak ok…. kako ena 30 letnica dobi normalnega moškega za resno vezo in kasneje za širitev družine…
Morda kakšne mamice tu, da se javite?
Moraliziranje o tem, da ona ima otroka in da nebo zdj nobenga dobila odpade, to je druga debata. zdaj je debata o spoznavanju Torej če nimaš ne vem kako široke družbe (vse kolegice poročene itd…), nisi še v službi itd….
Izkušnje?
Kolegica ima sina, stara je 32, ni ji težko dobit koga kolikor vidim. Pa ne za eno noč. Je živela tudi s kom. Res pa nekih biserov ne dobi, ko mal je kokica… vseen fajn oseba. Ima pa varstvo za malega ce je treba. Pa dokaj atraktivna je, če je kaj na tem.Ne vem kako ne najdete no… jaz nusem sama sam okol mene so sami fantje, fajn so… samski.
Kje se torej da srecati moske med 30 in 40 let, na nacin, da srecanje dopusca nevsiljiv pogovor in druzenje,…
– knjiznica
– cerkev
– fitness
– gledalisce (itd.)
– kavarna/slascicarna
– kosarkarsko/nogometno igrisce
– prosovoljna drustva (ipd.)
Skratka… Lahko, da je moj seznam povsem napacen, je zgolj namig o metodiki iskanja.
Pa srecno.
Kje pa spoznavaš? tudi pri meni ni problem varstvo, tudi kdaj pa kdaj za 2, 3 dni… ker oče ne hodi po otroka (moj bivši), pa vendar ne vem kje iskat…
ko grem ven, to je sicer redko, so sami malinovci okrog…. na fb samo neresni, ki ne vejo kaj bi sami s seboj…. res pa je da nimam nobenih dejavnosti…. mogoče bi se mogla v kak fitness vpisat al nakaj, kjer se bolj moški vrtijo… ker tole je obup…. pač ne vem ali je kraj kjer živim napačen al kaj….
res je, da na prv o žogo se moški lahko ustraši, ne pozna tvojih kvalitet itd… jaz sm urejena, pač drugi mi pravijo da sem čedna, sama sebe bi ocenila kot povprečno punco… postavna sem, ampak bolj kot vse to bi poudarila da imam kvalitete ki štejejo več kot videz… sem komunikativma, pozitivna, zelo prilagodljiva…. ne vem, ko moškega ljubim zanj naredim vse…
ampak enostavno ne vem kje delam narobe,,, al mi zbežijo, ko niti do 3 zmenka ne pride… največji problem je pa, da niti prilike nimam s kom kam it… sejme dodajajo na fb, ampak enostavno če mi tip začne da sm luštna, pa da je skos v neki pripravljenosti da me osvaja, si mislim da kako to da nima takšen že punce, ali pa zakaj išče preko fb in me mine….
res ne vem kam it da bi našla kaj primernega zase… nisem zahtevna, sploh ne, če mi je le všeč, da me pritegne… kemija normalno da mora bit, ampak ko spoznam takega se zgodi da on niam inetresa,al je razočaran bil…. ko mi je pa kdo všeč pa ne vem npr. na cesti kako pristopit da nebi izpadla obupana/lahka..
Čim že v uvodu napišeš da so okoli tebe sami malinovci, si povedala o sebi vse. Zato je vsako nadaljnje nakladanje o tvojih kvalitetah brezvezno.
Ko boš pa nehalča iskati princa na belem konju (ki ga ni in ga nikoli ne bo), ter se potrudila spoznati malinovce boš videla, kakšna vrhunska kokoš si bila do sedaj. Ker so maline v resnici samo v tvoji glavi, pa skoznje vidiš moške v napačnih barvah.
pa a si ti pismen al kaj???a res ne moreš zapret svoje primitivne goflje?????
če si ti en mulc razvajen ki ni sposoben več kot 1 meter pred seboj pol zapri gobec???? avtorica je POUDARILA DA JE NE ZANIMA MNENJE GLEDE OTROKA in verjemi da ima moški ima kaj v glavi raje eno z otrokom, ki ve da takšna je realna ne pa neka samska kokoš ki nima pojma o življenju, ki bi samo uživala in se klatila okoli!!!! ti pa si en primitiven tip ej! zakaj tate tipi sploh živite, škoda, brez vas bi bil svet mnogo lepši!!!!
Podpis!!! moški ki ni zmožen, kljub temu da se zaljubi v eno, ki ima otroka od prej, sprejet tega je neodgovoren in slabič!!! s takimi sploh brez veze zapravljat čas.. To so mamini sineki, ki cele dneve preživijo al v službi,po službi nima druga ko da se pokne na posteljo in čaka na lepše čase… in zapravlja dneve s kakšno mlado 23 letno smrkljo brez otrok… ampak pozabi da ma lahko ena 23 letna pupika brez otrok, še kako hujšo zadevo v preteklosti, kot ena luštna 30 letna mamica… mmmmmm…. take so najjače 😛
tako da avtorica ne sekiraj se zaradi idiotov, tisti ki te bo mel fulaaaa rad te bo mel kljub otročki, vrjem 😉
vsi ostali idioti pa se naj matrajo s kakimi nedoraslimi smrkljicami ki nimajo pojma kako se življenju streže :)))))
samo to so bogi tipi ki trpijo za resnimi problemi… moj kolega je frajer taki da dol padeš, u nulo postava, vide, dnarja ma… pa je dobu eno z dvema otrokoma in se majo super!!!! do kolen ji ne seže kaka smrklja tej 33 letni mamici, kolegi so mu pa foušni na puno :))))))
Vedno ena in ista babja ošabnost v slogu:
“Sem urejena, komunikativna, postavna, zabavna, izobražena, situirana, atraktivna, perspektivna, okoli mene pa nobenih pravih moških. Če me osvajajo, so zagotovo kurbirji in prevaranti, če me ne, so pedri in čudaki; med sodelavci ne iščem, ker nočem, da me opravljajo; na cesti se izogibam stikov z moškimi, ker nisem pocestnica; v trgovini mi ne potegne; v oštarijah so sami pijanci; v nočnih lokalih samo malinovci; na sprehodih po naravi so sami poročeni s familijami, če niso, je pa zagotovo nekaj narobe z njimi; na kakšne tečaje se že ne bom vpisovala zaradi moških, da ne bom izpadla obupana; v fitnesih so samovšečneži; na kulturnih prireditvah sami zategnjenci … Sem povsem preprosta, prilagodljiva in nezahtevna, pa še kar samska. Kaj je narobe … s tipi?
potem tudi od moža novi ženi dovolite, da jih ima rada kot svoje.[/quote]
A ne, to pa ne! To so NJENI otroci, in SAMO ona jih ima rada tako kot mati, in to SPLOH ni isto. Una pra***a od njegove babe je itak cist skurbana in nesposobna!
Ane? 😀
Ampak ja, zenske imajo take reakcije vsakic posebej, moski naj pa skrbijo za tuja “jajca”. Itak, seveda. Hvala, ne bi. Cestitam pa vsem, ki si najdejo tepca ki bo vzdrzeval njo, otroka od drugega, pa po moznosti se fotr placuje prezivnino, ane?
Malo morgen.
No vidim da nekateri razumete poanto, drugi hinavsko in sebično dol tolčete mlade mamice… vsekakor mlade mamice, verjemite,da KO BOSTE SPOZNALE PRAVEGA, bo s ponosom sprejel tudi vašega otroka!
Če boste pa samo nase gledale in on samo na vas, potem pozabite na dolgotrajno srečo. 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} moških, ali bolje rečeno fantkov v naši preljubi domači Sloveniji, namreč otrok od prej predstavlja oviro, zakaj? ker takšni fantje še sami niso zase zmožni poskrbeti, se vesijo po maminem predpasniku, zatorej od takšnih ne morete pričakovati kaj več od pogleda, sexa… daleč stran od takšnih egoistov, takšni še svojih otrok ne bodo mogli imeti radi, kajti če ima v splošnem rad otroke, bo tudi vašega sprejel… V tujini predstavlja mati, ki je zmožna sama skrbeti zase in za otroka statusni simbol, to pomeni da se takšna ženska ceni, kot celota v vsej sferi življenja, ne pa v Sloveniji, kjer, še posebej Krščani tupijo svoje in so zelo ozko razgledani….
Torej, pogumno, pravi moški, poudarjam pravi, bo tisti, ki bo vas sprejel kot celoto, z otrokom ali brez… kjerkoli je usojeno,. se bo zgodilo… ne iščite… nekaj pa le naredite na tem!
In tak, ki sprejme otroka je frajerski tip, ponavadi so to bolj boemski- umetniški tipi moških, ne pa sebične riti… sicer pa, nekateri mislijo da niso dobili ”prtljage” ker pač ena nima otroka, a vendarle lahko ima punca brez otrok prtljago in to še stokrat hujšo, ampak fantki itak niso dovolj pametni da bi to skapirali.
Ah ja, Slovenija nazadnjaška….
A ne, to pa ne! To so NJENI otroci, in SAMO ona jih ima rada tako kot mati, in to SPLOH ni isto. Una pra***a od njegove babe je itak cist skurbana in nesposobna!
Ane? 😀
Ampak ja, zenske imajo take reakcije vsakic posebej, moski naj pa skrbijo za tuja “jajca”. Itak, seveda. Hvala, ne bi. Cestitam pa vsem, ki si najdejo tepca ki bo vzdrzeval njo, otroka od drugega, pa po moznosti se fotr placuje prezivnino, ane?
Malo morgen.[/quote]
Dej, pejt ven pa se mal skuliraj, razvajen mamin sinček, ki gnije doma….. ena z otrokom je lahko bolj uspešna in kva zdej če ji je drug naredu otroka?? a ti ga ne boš eni, pa te bo odfukala in hopa, boš ti fantek predragi v enaki situaciji, in bo tvoje seme šlatal drug tip!!!! haha budalo jedno zabito Slovensko!!!!
Ane? 😀
Malo morgen.[/quote]
kako budalo more pa ta bit ki je tale komentar napisu hahhaha…. pa jst ne bom več tega foruma prebirala to so pa res primitivci jizus…. važno da si ti popoln in da ne boš šel nikol narazen…. in preživnina pripada po zakonu, plus tega ni nujno da očim mora preživljat pastorja, za to je amma ane???? hjoj pejt si mal zakone brat ne da visiš tle pa zabijaš take glupe!!!
Ne posplosuj, prosim – nisem niti “mulc” niti ne “gnijem doma”. Pravim samo, da je popolnoma hinavsko da zenske avtomaticno pricakujejo, da bo moski sprejel njenega otroka. Jebat ga, ne, tega nihce nima pravice pricakovat.
Ce si klosar, pardon, “umetnik”, potem OK, razumem da ti je pac vseeno, za normalne ljudi pa ni ravno tako. Verjamem, da postanes z leti manj izbircen (ceprav bi bil, ce bi bil v tej poziciji, jaz pri 35 se krepko izbircen), ampak da bi si pa namenoma na vrat navlekel jajce iz tujega gnezda pa nihce (ne glede na to, kako dobro se laze) ravno visoko na spisku zelja.
Ane? 😀
Malo morgen.[/quote]
kako budalo more pa ta bit ki je tale komentar napisu hahhaha…. pa jst ne bom več tega foruma prebirala to so pa res primitivci jizus…. važno da si ti popoln in da ne boš šel nikol narazen…. in preživnina pripada po zakonu, plus tega ni nujno da očim mora preživljat pastorja, za to je amma ane???? hjoj pejt si mal zakone brat ne da visiš tle pa zabijaš take glupe!!![/quote]
Kako nasilni postanejo nekateri, ko se nekdo ne strinja z “imej rad vse in vsakogar” mentaliteto.
Eno so zakoni ljudi, drugo je pa narava – kaj se zgodi v naravi, ko zenska zamenja partnerja z mladici iz prejsnjega zakona? A koncajo v kosih nekje, ali jih novi partner z veseljem sprejme? 🙂
Se enkrat, za tiste z slabsim razumevanjem: Ne pravim, da sprejem otroka v novo druzino ni mogoc, pravim le, da je iluzorno pricakovati avtomatsko podreditev moskih tej ideji.
Forum je zaprt za komentiranje.