Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje danes samske mamice spoznavajo moške?

Kje danes samske mamice spoznavajo moške?

Moj najboljši prijatelj je v PD in stalno okoli lazi po gričih in hribih , pa tudi še ni nobene srečal. Je pa res sramežjiv in ga ne morem v nič prepričai. Je pa fejst fant in daleč od tega da je malinovec !

Saj se ne sekiram, sploh. Povprecnemu Slovenceljnu, indoktriniranem z idejo “najdi partnerja do najkasneje 23, otroci pri najkasneje 25, ce ni placa pri starsih potem kredit za bajto takoj”, ki si zjebejo zivljenje z idealom nekoga drugega – ne pa da sami poiscejo tisto kar bi radi – itak nikoli ne bo jasno, kako objektivno gledati na zivljenje. Ce nekaterim ustreza, da se zadovolijo z prvo “priblizno OK” osebo, tudi prav.

Nimam kompleksov (no, to bi itak vsak rekel), mati me nikoli ni zapustila, srecno sem ze skoraj 12 let “porocen” (actually porocena sva malo manj). Ampak otrok pa nimava. Ker sva prvih 7-8 let na vse skupaj gledala razumsko (najprej stalca in kaj od zivljenja, pol pa kravca – ne pa “sosedje cudno gledajo ker nimava otrok”), zdaj se pa ne “bolezensko” trudiva in stejeva dni za ovulacijo – ampak pac, ce bo bo, ce pa ne bo pa ne bo.

Dragi farani, mogoce vam bo nekoc jasno: otroci niso smisel zivljenja. So lustkan “dodatek”, ampak niste tukaj zato, da se boste plodili. Tukaj ste da boste ziveli, in ce imate otroke, OK – ampak za njih poskrbite sami, in ne pozabite, da so vasa odgovornost.

Skoraj bi se strinjal, ni pa vse vedno tako preprosto. Spadam v kategorijo “jebačev”, ki so nehote napumpali (takrat eno leto ali dve mlajšo) devetnajstletnico. Kot mi je mnogo kasneje rekel dober kolega z mnogo več izkušnjami, kot sem jih takrat imel sam: “Žele, povej po pravic… a je bil to najdražji fuk v tvojem življenju? Za ta d’nar bi lohka vsak mesec fukal v Moulin Rouge, pa še mene bi ke pa s’m enkrat al pa dvakrat na let’ počastil.” A ves tisti denar ne odtehta mladostniške zaletavosti in posledic pri njej. Tudi zaradi takšne stigmatizacije oz. porogljivosti.

Ne nasprotujem torej, a čutim se dolžnega malenkost dopolniti (razširiti) mozaik. 😉

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Ninini nihče ni reku da bi imel tuje raje kot svoje, si pa hudobna, ker prirejaš resnico. Si slovenščino špricala ha? 😉

V erotičnih masažnih salonih.

Pa tud poročene.

Moški pač nekako večinsko nismo nagnjeni k tem, da bi nadaljevali tam, kjer je nek je.biveter končal in skrbeli za otroke, ki niso naši.

Ja, vi posebni pomehkuženi …. govori zase in odstrani besedo ”mi”

ko te ena zmeša, te zmeša in je lahko vrhunsko z njo,. četudi ima otroka… saj ta otrok odraste… ti pa imaš ljubezen vseeno… pa še skupaj ga lahko mata…. sam če maš probleme sam s seboj, vrjamem da ti je tuj otrok še večji problem.. Hja….

No, pa se je našel pozitiven primerek moškega sveta. 🙂 Me veseli, da si se oglasil in povedal svojo zgodbo.

Najprej hvala za komplimente, da samske mame z otrokom kotiramo malo višje 🙂

No kje ga bom pa jaz našla…hecem se, saj ga ne iščem. Vsi klubi in društva odpadejo, ker se bivši kaj dosti ne zmeni za otroka (razen plačevanje obveznosti, to pa je redno) in je vedno in povsod z menoj. Sem pač za vse sama, nič babic, dedkov itd…Po moje ga lahko spoznam naključno, npr. trgovina na blagajni, ko otrok prične ogovarjat vse naokoli 🙂

Če ga spoznam okej, če pa ne pa tudi. Sem nekaj nauka spoznala s situacijo v kateri sem.

Ja, obupanci ste pripravljeni vzet vsako, ki se zanima za vas.

kakšen lepotec se nam je pridružil…škoda da ni starejši:-)[/quote]

Hej, pazi da Lepooka ne vidi takšnih izjav. Bom na koncu še osivel zaradi ljubosumne boljše polovice. 😛
Sicer pa hvala za oba komplimenta. ;-)[/quote]

ups vezan…ja saj kaj pa drugega, tadobri več niso na trgu, mone prste torej stran!!:-)

ti pa le javi če boš kdaj spet samski….

No, pa hvala za jutranji smeh!

Avtorica, doživljam te kot osebo, ki si se iz padca nekaj naučila. Menima pa, da veliko premalo, da bi bila zmožna lepega partnerskega odnosa. Kajti tega se ne da delati z človekom “neglede na njegovo preteklost”, ker pri sestavlanju družine med ločenci, gre predvsem za vzljubljenje človeka prav zaradi njegove preteklosti. Ker je p-ostal stanoviten, ima vrednote,…. in ti je kot tak sploh vreden tvojega zaupanja…

Historia magistra vitale.

Včeraj me ni bilo tu, ker sem bil na obisku pri paru kjer ima ona še ne starš-on že. Ona je preden mu je pripustila, vprašala za mnenje mene. (po njenih besedah sem 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} kriv da je danes to kar je). In sem ji takra rekel da ja, vendar da bo to izredno zahtevna šola. Glej hudiča, spet se je izkazalo, da se nisem zmotil, kajti iz nameravane preproste polurne kave na njeno povabilo, se je razvila celodnevna debata na nivoju potlačenih čustev in krute resnice… Bistvo: Ne išči med ne-očeti, saj boš vsem bodočim vpletenim prihranila veliko trpljenja.

Tudi ko sem še sam iskal, sem kaj kmalu doumel, da z žensko ki še ni starš nimam kaj delati, kajti starševstvo je najmočnejša-odločilnejša resocializacija v osebnostnem lajfu posameznika. Žal pa prav ta največkrat pokaže pravo naravo človeka… In prav zaradi tega je največ ločenih…

Torej tvoja izjava : ” ko bi imela nekoga rada, bi ga imela ne glede na njegovo preteklost.” meni o tebi pove, da niti približno nisi še sposobna vrednega partnerskega odnosa. Lahko da si v operativi in materialnem svetu samosotojna, na čustvenem področju in v duhovnem svetu, pa te doživljam ali še vedno naivno ali neumno. Premalo o tvoji “preteklosti” vem, da bi zaključil bolj natančno, vem pa, da vas je takih kar nekaj, veliko več pa gnusno pokvarjenih, ker so se iz svojega padca naučili le bolje manipulirati, o osebnostni resocializaciji pa ne duha ne sluha…

Pa vse dobro pri iskanju!

Hahahahaha…………za tole pa svaka ti čast.

No, jaz sem stara 30, sama z otrokom, mojega sedanjega partnerja pa sem spoznala v službi. Nisem nikogar iskala, mi ga je usoda enostavno pripeljala na pot. Se super razumeva, otroka ima rad in mu ni težko se prilagajati, mu je jasno, da zveza z mamico, ki ima veliko obveznost – otroka pač ne more biti taka kot zveza z nekom brez obveznosti.
Če moški razume, da čeprav mu prvo mesto pri ženski prevzema otrok, je on še vedno za žensko nekdo, ki ji veliko pomeni in ima v njenem srcu posebno mesto in bo tudi za njega vedno našla čas, potem ne bo težav. Za to je potrebna seveda določena mera zrelosti in treznega razmišljanja. Če pa začne moški tekmovati z otrokom za njeno pozornost in se obnašati še bolj otročje kot otrok, potem je za vse tri bolje, da se ta zveza konča, saj trpi ženska, moški, predvsem pa otrok.

Veliko poročenih in samskih mamic išče fante in ljubimce po FBju.Vidijo sliko,vidijo kdo si in kaj si in že flirtajo.

Pozdravljena,tvoj opis obupa me nepreseneca….,ker je skoraj enako pri meni….iscem zensko…kontakt imas tukaj: 068 602385 ..mogoce…imam pa hcerko staro pet let,ki zivi z mano.

Jaz sem samski in bi bil raje z žensko,ki je že mati,kakor pa z eno,ki pri 30-ih ne ve kaj bi sama s sabo.
Tako,da če se kakšna zanimiva mamica z otrokom najde:DOBRODOŠLA.
Sem odgovoril na to iz osebnih razlogov in mi lahko pišete na ta mail: cleaner201668@gmail.com
Lep pozdrav

Lep pozdrav iscem mamico ki ima sina ali hcerko sm samski in resen v zvezi sm iz maribora andrej

Samske mamice dobijo večinoma jebače za sex, ki se otepajo na 100m da bi vzgajali in financirali tuje otroke….

Kontaktoraj me

Oj, me lahko kontaktiras na ZS

Odgovor na objavo uporabnika
Desiderius_da_Pietri, 11.02.2015 ob 16:00

Kje se torej da srecati moske med 30 in 40 let, na nacin, da srecanje dopusca nevsiljiv pogovor in druzenje,…

– knjiznica
– cerkev
– fitness
– gledalisce (itd.)
– kavarna/slascicarna
– kosarkarsko/nogometno igrisce
– prosovoljna drustva (ipd.)

Skratka… Lahko, da je moj seznam povsem napacen, je zgolj namig o metodiki iskanja.

Pa srecno.

to seveda ne drži. nehajte lagat ljudem. bo šlo?  upam de bo.  na nobeni od teh variant ne moreš nikogar spoznat ker ponavadi ko nekam prideš tudi po prireditvi greš domov in to je to. to niso placi za spoznavanje tipov. ne deluje.  ker namen vseh teh dejavnosti je dejavnost sama, ne pa orodje za spoznavanje partnerjev.  vem ker mam sama izkušnje s tem.  v knjižnici prideš in greš in nikogar ne brigaš, zaposlenih pa sploh ne. vsak se ukvarja s samim sabo.  vzameš tiste knjige in greš. na knjižničnih prireditvah recimo na bralnem krožku so samo ženske od 40 let starosti naprej.  na knjižnične prireditve hodijo pari, vdovci, ločenci, starejši zakonci. koncerti niso orodje za spoznavanje partnerjev ker tam si zaradi koncerta ne pa zato de bi koga spoznal. jz ne poznam nobenega primera k bi se spoznal na kakšnem koncertu  pa tud sama ko sem še iskala tipa nisem na koncertih spoznala sploh nikogar.  tok o tem.  po lokalih ne spoznaš nikogar ker se vsak ukvarja sam s sabo in ne bulji v vsakega k pride mimo. ločenci k pridejo vsak dan pit za šank seveda niso ciljna skupina nekoga k si išče partnerja. se razume. tud če prideš s svojo družbo ni nič drugače, ker zlo redko se bo zgodilo de se bo kakšen tip vtaknil v žensko k je v svoji družbi. jz za tak primer ne vem. tud sama kadar sem s frendico ne spoznam nikogar. preverjeno. in tud vem zakaj je tko. zato ker logično de se noben ne bo kr tko vtaknil v mene razen če bom nrdila kakšno neumnost., in tud jz se ne bom vtikala v druge ljudi brez potrebe. itak de ne.  pri športnih dejavnostih ne spoznaš nikogar. tudi preverjeno.  jz recimo mam za hobi kolesarjenje pa tam nisem spoznala še nikoli nikogar. no razen enkrat čisto slučajno k mi je en tip pomagal ko mi je ketna na biciklu dol padla pa tega nisem znala sama rešit, tud me je pol na cilju povabu na pijačo ker je bil pač prijazen in to je bla vsa umetnost. ni bil potencialni partner, bil pa je tud oddan in v nobenem primeru tud če bi iskala ne bi dubla v njem partnerja. to je blo več kot jasno.  pri športu ne moreš spoznat nikogar ker se vsak ukvarja sam s sabo in se ne bulji v tuje ljudi brez potrebe. jz recimo tega sploh ne počnem. de bi kdo iskal prek tega partnerja ne poznam primera.  sploh nobenga.  na vodenih vadbah in v organiziranih skupinah ne moreš spoznat nikogar ker njihov namen ni spoznavanje partnerjev ampak je dejavnost sama.pa še to maš tam samo ženske.  jz recimo organizirane dejavnosti kjer bi bli moški udeleženci sploh ne poznam. net je bedarija in ga sploh ne vidim kot orodje za spoznavanje partnerjev čeprav si marsikdo išče ženo na fbju. takšnim dam jz košarico oz. se z njimi sploh ne ukvarjam.  ne poznam primera de bi kdo prek neta že kdaj koga spoznal.  na družabnih dogodkih si tam zaradi dogodka in ne zaradi iskanja partnerja.  če vseeno koga iščeš izpadeš bedak ker nihče drug tega ne počne. sprehodi so brezzveze in niso orodje za spoznavanje partnerjev ker nihče tam ne išče partnerja ampak si tam zart sprehoda. priložnostni chat če ga že kdo začne seveda ni napaka. napaka pa je če buljiš v mimoidoče in čakaš de te bo kdo opazu. ne deluje. jz na sprehodih nisem spoznala še nikogar. in to je to.

moje mnenje je de tipa spoznaš slučajno. tist k se bo zanimal za žensko bo to jasno pokazal. mislim de je tko.  vsekakor ne smeš bit ena po sistemu ( in pri moških ista stvar) ‘ iščem tipa, prosim ogovorite me’.  ne in ne. jz sem mislim de aprila naletela na busu na nekoga k je odkrito iskal žensko in probal pri meni. jz sem vse skupaj vzela kot priložnostni pogovor in tipa že v štartu odpikala, se razume ker sem vedla de je sam to čakal de se bo kira obesla nanj.  pri meni ta sistem recimo sploh ne deluje.  nisem pa mogla verjet dokler nisem na tega tipa naletela de iskalci žensk tud v resnici obstajajo. sem mislila de je to samo kle na mon.

Samskih mamic se pametni moški izognejo. To so za njih ženske z napako.

Sem bil s samsko mamico. Zivel sem njo in njenega otroka. Na koncu pa ti otrok reče; saj itak nisi moj fotr. Samo odgovornost brez kakrsnekoli avtoritete. Ne hvala, ne bom vec plačeval za tujega otroka.

S samsko mamico pride veliko težke prtljage.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close