Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sin se samozadovoljuje pri 11 letih!

Sin se samozadovoljuje pri 11 letih!

Sina sem pomotoma videla, da se samozadovoljuje v svoji sobi, ko sem vstopila. Star je šele 11 let. Ali je to normalno početi že tako zgodaj? Ali bi me moralo kaj skrbeti?

Ja zelo bi te moralo skrbeti….

Seveda je normalno, da to počne.
Ni pa ravno normalno, da to mama vidi. Torej začni trkat na vrata.

Pedofilka.

Vohuniš za 11 letnim sinom in gledaš kako se zadovoljuje?

Pomotoma vstopila??? Jaz sem pa papež, ti pedofilka. Te niso naučili, da se potrka na vrata in počaka, da oseba v prostoru reče naprej?!

pomoje da je normalno…sicer pa mislim da zaenkrat pri nas še ni zakonskih omejitev in predpisov iz tega področja

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

to ni normalno, ker posledicno lahk pade asteroid na bajto/blok.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

ja jasno da je normalno, jaz sem si ga masiral pri 10

včasih res ne veš kdo vse bi bil primeren za starša … bi bil potreben kakšen tečaj na to temo …

normalno? kaj je zate normalno? da otrok počne samo tisto, kar je zate sprejemljivo, takrat ko bo tebi ok?

izliva še nekaj časa ne bo, samozadovoljevanje pa je od malega prisotno, če do zdaj nisi opazila, res ne vem kam gledaš?

Zdej sem pa še jst v skrbeh zarad tvojega sina, avtorica. Treba bo sklicat zbor Mon-a, težko, da bo sin preživel še 11 let to samozadovoljevanju ob nenadnih vstopih njegove matere v njegove sanje.

hahhah.mal ste pozni ampak.sej bo.

skrbeti? zakaj? a se tvoj mož ne. mene bi skrbelo, če se ti, mož ali otrok ne bi

takoj ga spametuj! samozadovoljevanje pri teh letih vodi v hudo homoseksualnost. si želiš da sin postane gej? čimprej k terapevtki, zdaj imate še čas.

Ja, tudi sončki doraščajo. Enim mamam je to dejstvo res težko sprejet.

Seveda te mora skrbeti!

Sin lahko oslepi!

Ti pa si videla mladoletno osebo pri spolnih dejanjih kar je po sedanjih standardih opredeljeno pedofilija….

Ja pa bi mu pol pomagala dokončat,če že vohuniš za njim.Očitno te vzburja videt trdega lulija.

Drugič mu ponudi pomoč.

Sine odkriva samega sebe in nič ni narobe s tem. Če bi bila kul mati, bi mu rekla, naj se drugič zaklene. Pa tudi trkati se bo treba naučit 😉

Roka se mu bo posušila, tebi se pa že je, ker ne znaš potrkati!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

kaj pa po tvoje naj bi te skrbelo…mene bi bolj skrbelo to dejatvo, da ti kot mati postavljaš takšna vprašanja…

še dojenčki se otipavajo, takoj ko jim razviješ plenico… to je normalno spoznavanje samega sebe, občutkov, ugodja…
in samo pazi zdaj, da mu ne boš kakšne govoričila o tem, da slučajno revež bogi ne bo dobil kakšne skrote slabe vesti ali samo sam pri sebi, ki bi ga potlačil potem vase, ker potem mu res lahko povzročiuš škodo, lahko tudi nepopravljivo…ne delajte no iz čisto normalnih življenjskih stvari drame in tabujev…

…ja pa res ja, trkanje – se popolnoma strinjam s predhodniki …tudi otroci si zaslužijo spoštovanje njihove zasebnosti… imajo celo pravico do tega in bi bilo prav, da starši to spoštujejo.

Normalno??? Po mojem ni normalno, da prvo pomisliš, da je treba takoj na MON vprašat. Kar tako en kup neznancem naznanjat najbolj intimne podrobnosti svojega otroka? A misliš, da imaš na internetu zasebnost? Če ja, potem se najprej zbudi. Potem pa taka intimna vprašanja raje postavi možu ali pa nekomu, ki mu zaupaš.

Vsem vam se zdi normalno. No, meni se ne zdi, pa imam dva sinova, starejša od 11 let. 11 letnik je še premajhen za takšne reči, izjemoma, če se le raziskuje, da to pač ni redno zadovoljevanje, oz. da je že toliko spolno razvit. (dlake, večji lulček). 11 letnik bi moral početi vse kaj drugega kot pa si ga metat na roko. Zato bo imel še čas. Zamotite ga s kakšno dejavnostjo. Saj ni noben greh če se že, ampak mislim, da je bolje, če ga še malo preusmerite. In zdi se mi prav, da je mamam zaskrbljena in vpraša.

Aha, in potemtakem naj zaskrbljena mamica steje dlake in preverja dolzino lulcka, da bo sin dobil dovoljenje za samozadovoljevanje??! Hahhaha, saj nisi resna! Seveda je normalno!

Jaz nikoli nisem štela dlak in preverjala dolžino lulčka pa sem vedela, če ti ne sory zate.

In koliko krat tocno je se sprejemljivo zate? In kaj je zate zgolj raziskovanje in kaj je ze redno samozadovoljevanje? A ti si svojim dolocila koliko je se ok, kolk pa ze prevec? Ma haloo? Jaz sem u skrbeh zate i za autorico, za 11 letnika pa niti najmanj!

kaka fajn mamica si ti!! na kaj pa ga je drkal?? bejbe, tipe, sadomazo, fetiš leder pa to, lulanje, na mlade mamice, najstnice?

Če se otrok pri 11 letih zapira oz. zaklepa v sobo to ni normalno. Raziskovanje zame pomeni, da se malo raziskuje, lahko da si ga tud drka, vendar do tega pride spontano, ker mu paše, samo zadovoljevanje, da gre v sobo z namenom, da si ga bo sedaj metal na roke, pa pri teh letih meni ni ok. Kaj je zame redno? To, da se vsaj 1x na teden.Jaz mojim nisem določila, ker niso imeli priložnosti za to. Sobe nimajo svoje in niso se zaklepali.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close