Sin se samozadovoljuje pri 11 letih!
to je tudi odlična zaščita zoper rane bolezni (nrp rak), saj so celilce prepucija zelo občutljive in dovzetne z aokužbo. S pomikanjem kožice gor/dol pa prihaja do trenja, višanja temperature in posledično celice prej odmerejo, kot bi same, in se nadomestijo z novimi..preventiva simpatizer, preventiva
Pa kaj si ti 24/7 bla prikovana s svojimi sincki za roke al kaj? Spala si z njimi do 18. leta? Tusirala si se najbrz tudi z njimi, ne??! Ja, ja sej vem da mogoce ne mores verjet, ampak tvoji so si ga sigurno tudi drkali redno, pa si ti lahko zatiskas oci kolkr hoces!
A ja, pa se to! A pred vsemi ostalimi sredi dnevne bi pa zate blo normalno, al kaj??!
Pa kasne maste nekateri, clovk ne more verjet!
7 let stara sem si jo na bideju z vodo špricala in me je že požgečkala.
Zakaj si ga ne bi 11 letnik drgnil.
Kaj je z vami narobe?!
Samo da ni kakšna spolna zloraba, je važno.
In obvezna je strpnost pri morebitnem pogovoru, pa prijateljska naravnanost, mogoče je prekrut zanj, pa bi blo bolje rečt, da nisi vidla ali da nisi vedela, kaj dela, vendar laž mora bit vedno prepričljiva, da te ne bo zasovražil kdaj. Pomsli nanj, kako se počuti nemočnega, ker si ga ujela.
Ne misli si, da on ni nikoli videl ali slišal tebe in moža v akciji!
Samo da je bil toliko fer in vaju ni šel gledat v spalnico!
S kakšno pravico mu sama kaj očitaš. Verjetno pri vas nimate ključev.
Kaj pa če sta mu vidva z nespoštovanjem njegove pravice do spanja zbudila spolno slo ? Sebe ne vidita.
In danes otroci prej odraščajo, samozadovoljevanje pa je prisotno že pri ranih 5 letih.
Ta tvoja dva sinova sta verjetno zafrustrirana na polno, ampak očitno tega ne vidiš. Pr taki mami bi tud jaz bil. Če si ga hoče metat pri enajstih, si ga naj pri enajstih, sploh nobenga problema ni. Kaj starci najedate z enimi nevidnimi arbitrarnimi mejami? Povej EN dober razlog, zakaj pri enajstih še ne. Enega. Nimaš ga.
“Premajhen je še” ni nič od nič, to so neki tvoji napačni in nepotrebni predsodki.
Forum je zaprt za komentiranje.