Hrana Pogrej in pojej
Jaz pri hrani res nisem izbirčna, ampak to je pa res neužitno.
Če le imaš zmrzovalnik, si raje omisli lastno pripravo hrane na zalogo in jo daj zamrznit. odlično se obnese recimo bolonjska omaka, lazanje (jaz jih naredim v takih posodicah za eno osebo), goveja juha, pasulj, vse enolončnice iz stročnic, zelje itd.
Večkrat sem to kupila tista mizica pogrni se je res več ali manj neužitna, je pa ena druga stvar pozabila ime mislim da je Šparova znamka v taki škatli višji, kitajski rezanci s piščancem tisto pa ni bilo tako slabo tudi začimbe niso bile potrebne mogoče samo malce soli. Je bilo dobro ampak samo za sem in tja ko se ti res mudi. Pa še v tem primeru kot že nekdo zgoraj piše, če flikneš nekaj poljubnih testenin v vrelo vodo, pa na olju popražiš malo čebule, česna notri vržeš 2 narezana paradižnika, malo bučke, zaliješ z vodo, daš začimbe pražiš 5 min ko je pašta kuhana daš skupaj z zelenjavo zamešaš in to je to, več kot 15 min skoraj ne rabiš. Okoli 15 min pa tudi pogrevaš tisto kupljeno hrano tako da bolje da sama kaj skuhaš na hitrico te bo ceneje prišlo pa še boljše.
Jaz če se mi mudi ali ne da kuhati kupim v Hoferju tisto Margarita pizzo za 75 centov pa naribani pizza sir v vrečki tudi poceni 1,70 € nekaj takega pa olive brez koščic. Odprem gor naložim sir, olive in spečem v pečici 10 min lahko jem. Hitro, poceni, se naješ, ni najbolj zdravo čisto priznam ampak za sem in tja ko se ti mudi ali ne da kuhati.
Ti to resno? V menzah stoji hrana po en mesec na polici, preden jo zaužijejo?[/quote]
Kemije imajo v sebi ravno toliko, kot sladoled, sok, jogurt, puding, smetana za kuhanje…. Poglej na embalažo.[/quote]
Če verjameš v božička. Pa tudi če, meso, ki je kuhano stalo na polici magari samo dva tedna, nima v človekovih ustih kaj delat. Moje mnenje. Ti in tvoji otroci pa po svoje. Sadnih jogurtov ne jemo, predpripravljenih pudingov iz trgovin pa še manj. Bljek.
Kemije imajo v sebi ravno toliko, kot sladoled, sok, jogurt, puding, smetana za kuhanje…. Poglej na embalažo.[/quote]
Če verjameš v božička. Pa tudi če, meso, ki je kuhano stalo na polici magari samo dva tedna, nima v človekovih ustih kaj delat. Moje mnenje. Ti in tvoji otroci pa po svoje. Sadnih jogurtov ne jemo, predpripravljenih pudingov iz trgovin pa še manj. Bljek.[/quote]
Prav. Se boste pa zagiftali s čigumiji, polnimi aspartama, mesom od sosedovega “bio” kmeta, ki živali šopa z antibiotiki in “bio” nadomestki hormonov, ki so nič drugega kot gensko pridelana soja in koncentrirano scanje brejih živali in dovoljenimi “bio” škropivi na vrtninah.
Jaz pač ne verjamem, da je v Evropi oziroma v razvitem svetu, kjerkoli možno dobiti zdravo hrano, brez kemikalij, antibiotikov, raznih kemičnih dodatkov… Ti pa po svoje.
Če verjameš v božička. Pa tudi če, meso, ki je kuhano stalo na polici magari samo dva tedna, nima v človekovih ustih kaj delat. Moje mnenje. Ti in tvoji otroci pa po svoje. Sadnih jogurtov ne jemo, predpripravljenih pudingov iz trgovin pa še manj. Bljek.[/quote]
Prav. Se boste pa zagiftali s čigumiji, polnimi aspartama, mesom od sosedovega “bio” kmeta, ki živali šopa z antibiotiki in “bio” nadomestki hormonov, ki so nič drugega kot gensko pridelana soja in koncentrirano scanje brejih živali in dovoljenimi “bio” škropivi na vrtninah.
Jaz pač ne verjamem, da je v Evropi oziroma v razvitem svetu, kjerkoli možno dobiti zdravo hrano, brez kemikalij, antibiotikov, raznih kemičnih dodatkov… Ti pa po svoje.[/quote]
Se strinjam. V Albaniji dobiš tako zelenjavo, da pomisliš kdaj si kaj tako dobrega zaužil.
Te hrane sicer nisem še nikoli kupila, zato ne morem sodit o tem ali je dobra ali ne. Sem pa namenoma pogledala v naši trgovini kako so založeni s temi izdelki. Izbira je velika, cena ni nizka, sploh če bi kupila obroke za celo družino.
Zanima me pa nekaj drugega – vse pišete, da je hrana pogrej in pojej neužitna, torej sklepam da ste jo kupile enkrat in nikoli več. Na podlagi tega trend prodaje izdelkov verjetno pada… domnevam da proizvajalec (ne vem kdo je) verjetno dela raziskave tržišča in spremlja prodajo svojega izdelka…Zakaj pa je na policah v trgovini še vedno toliko teh izdelkov?
Forum je zaprt za komentiranje.