Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hrana Pogrej in pojej

Hrana Pogrej in pojej

Če verjameš v božička. Pa tudi če, meso, ki je kuhano stalo na polici magari samo dva tedna, nima v človekovih ustih kaj delat. Moje mnenje. Ti in tvoji otroci pa po svoje. Sadnih jogurtov ne jemo, predpripravljenih pudingov iz trgovin pa še manj. Bljek.[/quote]

Prav. Se boste pa zagiftali s čigumiji, polnimi aspartama, mesom od sosedovega “bio” kmeta, ki živali šopa z antibiotiki in “bio” nadomestki hormonov, ki so nič drugega kot gensko pridelana soja in koncentrirano scanje brejih živali in dovoljenimi “bio” škropivi na vrtninah.

Jaz pač ne verjamem, da je v Evropi oziroma v razvitem svetu, kjerkoli možno dobiti zdravo hrano, brez kemikalij, antibiotikov, raznih kemičnih dodatkov… Ti pa po svoje.[/quote]

Se pravi, tvoja logika je: Itak je že vse zastrupljeno, dajmo se še z enomesečnimi pomijami giftat?

Meni ni slaba ta hrana za občasno premostitev. Me pa moti plastična embalaža.

Sem proti tem zamrznjenim in pripravljenim zadevam. Res cenim svoje zdravje, se da doma na hitro pripraviti svežo hrano, kakšne testenine s svežo zelenjavo v 15 minutah.
Si pa občasno kupim pečena bedra v Mercatorju, malo svežega kruha in solata, pa je obrok tudi hitro pripravljen. 🙂

Tisti, ki kritizirate blagovno znamko POGREJ in POJEJ večinoma govorite na pamet, nekateri celo omenjajo “kitajskega piščanca”, ki ga P in P sploh ne ponuja. Torej govorite in kritizirate neko drugo blagovno znamko, mešate hrruške in jabolka. Seveda Pogrej@pojej hrane ne boš jedel vsak dan, tu in tam pa neverjetno tekne, mnjam, odličen okus in to vsi proivodi od filane paprike, bograča, vampov, piščanca z rižem, itd. Kupujem po posebni ponudbi od 1,50 € do 2,00€ pakiranje.

Najbolj zanič burek

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close