Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj za diplomo hčeri

Kaj za diplomo hčeri

me je hčera čisto presenetila in (končno) diplomirala.
Kaj takšnemu dekletu dati za darilo? — a je 10.000€ premalo ? (avto je dobila že za maturo)

jaz sem dobu 3 kartone pira in 2 flaši domačga brinovca. več kot zadovoljen

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

10.000 je premalo, upam, da nisi kupil za maturo avta, ki je bil cenejsi…

Po moje poleg denarja vsaj enoletno placano potovanje po svetu (pa ne z nahrbtnikom).

Pa pripravljat zacni papirje, ker za magisterij bo morala biti vsaj hisa.

Najmanj 100.000€. Lahko vzameš kredit.

Odvisno, v čem je diplomirala.

Se zna zgoditi, da jo boš imel s kakšnim FDV faksom na grbi še nadaljnjih xx let, zato raje pazi, da boš imel mesečno dovolj financ.

Za maturo se kupuje avtomobil, za diplomo pa hišo. To pa zato, ker itak vemo da bodo vse življenje brezposelni. Papir od diplome si pa lahko natrga na krajše lističe, da si bo lahko večkrat obrilsala rit.

hišo tudi že ima iz neke druge zgodbe … se nam je nekaj ponesrečilo in je ostalo samo 300.000€ viška namesto par milijonov.

ampak preveč razvajati je pa tudi ne smem … itak bo podedovala 1/2 – drugo dobijo 4 njeni polbratje in polsestra.

Pofukaj potrebnico v ritko. Ti bo zapasalo mlado meso.

.

to delam z njenimi frendicami – pa ne okoli govorit ☺

hahahaha, tako inteligenten pa tako zabit fotr…..no coment

Si ti presenečen fotr za na psihiatrijo za v prisilni jopič in sem prepričana, da boš tam ostal do konca laifa,..

Kaj vse ne tlači zemlje…, takile osebki niso nevarni samo sami sebi, ampak še našim otrokom…

Debil si, da ti ni para…

hahahahaha, kolk hitr padete na finto 😀

Jaz sem dobila riževo čokolado. Skoz mi je govorila mama, da se zase učim.

Čestitke hčerki!

Kaj boš kupil? Za začetek en pušeljc. Lahko pa ga tudi sam nabereš. 🙂

Sranje, sem hotla predlagat avto (sem ga jaz dobila, hvala staršem). Osebno denar fajn pride, ampak te ne sme zavesti v cunje, dopuste. Mogoče raje kakšno dobro besedo za dobro službo in ji daš vedeti, da jo čaka denar kot polog za stanovanje ali pa kaj podobnega.
Če si pa komot privoščite pa ji daj – mogoče samo zakamufliraš v zlato ali kaj podobnega. Pa lepo zavij.

Normalni ljudje pač kupimo svojim otrokom stvari, na način dajih le ti znajo cenit in so jih veseli. Mi smo naši punci kupili kolo, ker si ga je tudi sama po tihem želela. Rezultate šole nismo nikoli obešali na velik zvon, ker se otroci vedno učijo zase in zato da bodo nekaj postali. In se je na koncu kolesa zelo razveselila. Kupili smo ji urbano cruiser mestno kolo, ki smo ga dobili preko tuševega kataloga želja, da se bo lahko sedaj v mesto po opravkih namesto z avtom ali busem vozila s kolesom 🙂

Ker se že norca delate, da je za maturo avto pa za diplomo hiša…

– Bivši sošolki s faksa je mamica za maturo kupila avto za 10.000€, za diplomo je dobila pa stanovanje za 150.000€. Če se bosta z fantom kdaj poročila ji za darilo obljubljajo pa še hišo za ene par 100.000€.

– Bratranec od mojga je od mamice za maturo dobil avto za 30.000€, ko je diplomiral mu je na obali kupila apartma za 150.000€, za magisterij pa stanovanje v Ljubljani za 300.000€.

Eni pač imajo denar kaj češ. Meni so za maturo dali en šopek rož pa 50€, za diplomo bo pa verjetno tudi nekaj takega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close