Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Obrito mednozje pri moskem

Obrito mednozje pri moskem

Pred kratkim sem bila v savni in vidim enega tipa, ki je imel pobrito mednozje. Sploh mi ni bilo vsec. Morda se motim, ampak moski bi moral imeti dlake, ce pa se ze odloci za frizuro, bi se lahko malce postrigel. Punce,dame, zenske,porocene, neporocene in itd, zanima me vase mnenje in izkusnje.

Ja kam si ga pa gledala, packa!!!

se strinjam… moj ima pristrižene dlake.. in mi je to čisto všeč.. bivši je imel pa totalno pobrito mednožje in mi je bilo prav moteče videt

Nimam navade buljit v moška mednožja in kalkulirat, a mi je všeč, ali ne. Če že govorimo o apetitnosti tega področja, se mi barva in struktura kože v tem predelu zdi bolj pomembna od njene ne(obritosti).

Jaz moške gledam drugam; v oči in v srce:-)

O tem mislim, da svet uspesno postaja sterilna druzba in nudi vec kot zadovoljiv dobicek firmam, ki nas “vzpodbujajo” v to.

Ni gršega kot videti kosmato žensko pa tudi moško mednožje.to je sama nesnaga.eni ste sto let za luno.kar slabo mi postane ko vidim žensko z tistimi ščetinami v savni.uf to more tudi dišat lepo

bolnik!!!

bolnik!!![/quote]
Ti si bolnik.mater poglej si malo na strani kjer se pari predstavljajo.sto let za napredkom si.
Nikoli v življenju nisem šel v savno z zanemarjenim in kosmatim tičkom.ko vidim tam plešaste dedce s trebuhi pa gusto šumo kocin med nogami bi najraje padel od muke na podn.pa kake ste to ženske,ko trpite zanemarjenost.kako ga ližete ko rabite pol zobotrebec za kocine odstranit.res ne vem kdo je bolnik.
Jaz si ne predstavljam šarit kaki ljubici spodaj z ustnicami med dlakami jauuuu

Moj se brije, za ostale me pa ne briga. Pa tudi ne gledam drugih v mednožje, tako da statistike ti ne znam povedat :))) Debate kaj je bolj higienično in kaj ne in kaj je bolj in in kaj ne me prav malo brigajo. Kakor je komu boljše, tako pač ima a ne? Treba prepričevat folk kaj je po vašem boljše?? Kot da imate eno in edino pravo mnenje na celem svetu ravno vi ej. Spustite se na zemljo in pustite ljudi da so takšni, kot jim paše. Torej, če jim je boljše na nulo obrito jim pač je! Če jim je boljše čisto naravno je pač to to. Matr se eni sekirate za tuja mednožja adijo pamet….

Zakaj je že narava obdarila tam spodaj z dlakami?

Ne, moški mora biti kosmat. Ok super, če si pristriže dlake zaradi higiene, ampak čisto pobrit – hvala lepa za takšnega poženstvenega moškega!

za moj okus pristrižene:D, nikakor pa ne čist pobrit

Heh ja, čudno ali ne, je pa zato toliko več užitka pri oralcu. In moj ni nič poženščen zaradi tega. Prsi mu krasi še vedno ljubavni tepih, lep na oko in prijeten za božanje 😉

Moj je enkrat dobil preblisk in se obril… sem ga vprašala če ga lahko naslednji večer v petkah pričakujem. Meni sploh ni bilo moško. Sicer je pa znoru, ko so mu dlake začele rast…je bil tak, kot bi imel picajzle, skoz se praskat no…. Si malo skrajša kdaj pa kdaj, obrit se pa ne misli več….hvala bogu

Meni,če bi se kosmata bejba raztegnila,majkemi,da bi ji rekel pejd nekam.To je grdo kot ne vem kaj.
Moški ne sme bit pobrit nikjer drugje,kot v mednožju.Tam res ni estetsko videt tiste kocine.Ja ženske,ki ne delajo orale verjetno ne moti kosmatin.

pobriti so tisti z majhnimi tiči … da se ne zmotijo, ko je treba nekaj v roko vzeti med scanjem, ko v WC ni bideja ☺

Ne vem ampak imel sem kar nekaj ljubic.V glavnem okrog 50 let stare.Vse do ene so bile pobrite in tudi ene par sem vprašal kaj menijo o obritem moškem spodaj.Rekle so spodaj gladko gor pa more bit kosmato.In z veseljem sedaj to upoštevam.Zgleda,da so 50 letnice precej napredne pri seksu.

men je pa ful grdo,če vidim dolge dlake pod pazduho,za bruhat…

Meni je za bruhat in dlake pod pazduho in spodaj okrog minđe.Nikdar ne bi seksal z nepobrito tako,ki nč ne drži do sebe.Lahko prenaša picajzle v uni gusti šumi dol.

Podpis!

Vsak po svoje, kakor mu/ji paše…

Jaz pa gledam druge v mednožje.kako bi pa swingali,če se ne pogledaš.
Moja pa pravi da ji paše,če ima ljubimec rahlo brado in na prsih ljubavni tepih.

Grem stavit,da tvoj ne preseže 14 cm dolžine.Sam kaj ima pa bide tukaj smisel.Mi imamo ene 4 tuškabine v bajti in ,ko se peremo potem ne peremo samo pimpeka,temveč se stuširamo celi.

Ful dobr zgleda tip, ves kosmat, tam okrog pa gol!
Za dol past! Če te motijo dlake, potem te motijo tudi drugje, sicer se sprenevedaš.
Sploh pa kaj hodite tja, kjer vas motijo drugi?
To je muha, ki bo minila.

Jaz se ne brijem.

Jaz se ne brijem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close