Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kolikšno plačo imate

Kolikšno plačo imate

Dajmo se malo razpisati, koikšno plačilo dobite za opravljeno delo, itak smo tukaj anonimni.
Pa napišite zraven s čim se ukvarjate.

Evo jaz delam kot referentka na poštnem oddelku v večjem podjetju, za 800 neto.

Koliko pa vi zaslužite?

Po projektu, letno okoli 18.000 bruto. Ni za preživet.

delam se lepega in zgledam pameten

5.000€ neto

imam s.p., zaslužim cca. 1500 € mesečno bruto.

Nimam plače, že 5 let ne:(

proizvodnja cca. 600 neto

Službe nimam, delam na črno- čiščenje zaslužim cca 300€ mesečno

finančnik v javni upravi, 680 neto

najbrž je važna tudi delovna doba, pa izobrazba, a ne?

univ.ekonomistka, 22 del.dobe, gospodarstvo, 2100 neto

referent na ministrstvu , 1500

1.550,00 eur neto – analitik, 4 leta delovne dobe.

No jaz imam skoraj 30 let delovne dobe pa plače skor jurja manj… 🙁 tud v gospodarstvu…

Evo, sem šla prav pogledat, koliko imam: 2.045,02 eur.

Javni sektor, visoko šolstvo, strokovni delavec, 16 let delovne dobe, univ. izobrazba, vodja službe/oddelka, 1.400 (in nekaj) bruto.

Moja pa 650€ neto brez dodatkov. Tehnik kakovosti – gospodarstvo seveda. 20 let delavne dobe.
940 neto pa za vse skupaj, brez malice.

dipl. ekonomistka in dipl. anglistka, gospodarstvo, 23 let delovne dobe, plača 630 evrov

Vidim, da imate precej visoke plače, pa tako jamrate.

pozabila sem dodati še plus malica in prevoz (torej na račun pride ca. 780 evrov)

Ko si na dopustu, prevoza in malice ni, prav tako je drugačno nakazilo, če delodajalec odtegne še za kak kredit…
Edini primerljiv podatek je končna bruto plača.

Delam na sodišču. 620 eur neto (+ malica). 9 let delovne dobe. Trenutno na porodniški…

Ko si na dopustu, prevoza in malice ni, prav tako je drugačno nakazilo, če delodajalec odtegne še za kak kredit…
Edini primerljiv podatek je končna bruto plača.[/quote]

moja bruto plača je 890 evrov, tako da ni nobenega kredita, le bedna plača
da dobiš drugo službo, moraš imeti veze, veze in še enkrat veze, povrh pa tudi nisem najmlajša

ne, nimamo visokih plač, ampak imaš ti katastrofalno nizko. Ženska, zakaj delaš za tak denar??? Ok, sedaj je kriza, smo veslei, da imamo službe, ampak kaj si pa počela v prejšnjih letih, no!

ni čudno, da je država v malori – če vas ima večina takšno mizerijo ☻

a nimate nobenega samospoštovanja, ponosa do svojega dela, ste sami neki vretenčarji, ki se pustijo buzerirati po Semoličevih blodnja o minimalcu???

Uprite se. Postavite se za sebe. Poglejte avstrijce, nemce, švicarje, nordijce … ne pa tak balkanski, južnaški zdriz, ki se boji Kadije, Partijskega sekretarja …

ne, nimamo visokih plač, ampak imaš ti katastrofalno nizko. Ženska, zakaj delaš za tak denar??? Ok, sedaj je kriza, smo veslei, da imamo službe, ampak kaj si pa počela v prejšnjih letih, no![/quote]

saj iščem drugo službo, pa je ne najdem
kdo pa mi bo plačal položnice, zato moram delat – sem samska in brez otrok
saj sem pisala prošnje, pa je bilo vse zavrnjeno – očitno nimam sreče

6 let delovne dobe, delam v marketingu, 7. stopnja izobrazbe, 1000 EUR neto.

ne, nimamo visokih plač, ampak imaš ti katastrofalno nizko. Ženska, zakaj delaš za tak denar??? Ok, sedaj je kriza, smo veslei, da imamo službe, ampak kaj si pa počela v prejšnjih letih, no![/quote]

saj iščem drugo službo, pa je ne najdem
kdo pa mi bo plačal položnice, zato moram delat – sem samska in brez otrok
saj sem pisala prošnje, pa je bilo vse zavrnjeno – očitno nimam sreče[/quote]

Sori, a ne nakladaj. Očitno sva podobnih let, gleda na delovno dobo. Kriza nas stiska zadnjih cca 6 let, pa reciva 8 let je bolj slabo. A prej ni bilo. S pravilno peljano karierno potjo, premišljeno, se je dalo. Jaz sem imela 7 let nazaj cca 2.500 neto, sedaj 2.100 neto.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close