Kolikšno plačo imate
saj iščem drugo službo, pa je ne najdem
kdo pa mi bo plačal položnice, zato moram delat – sem samska in brez otrok
saj sem pisala prošnje, pa je bilo vse zavrnjeno – očitno nimam sreče[/quote]
Sori, a ne nakladaj. Očitno sva podobnih let, gleda na delovno dobo. Kriza nas stiska zadnjih cca 6 let, pa reciva 8 let je bolj slabo. A prej ni bilo. S pravilno peljano karierno potjo, premišljeno, se je dalo. Jaz sem imela 7 let nazaj cca 2.500 neto, sedaj 2.100 neto.[/quote]
nikoli ni bilo dobro za dobiti dobro plačano službo, v tej službi, ki jo imam sem 12 let
veze, veze in še enkrat veze – to je ta @#?=#)$)#@/&$ Slovenija
tebi je lahko reči, da je vse na izi, ko imaš tako plačo in da si šla v pravo firmo
Jaz sem dobila za nekvalificirano delo 1100 evrov neto, sicer v Avstriji. Glede na to,da je bilo to prvo delo, pri katerem mi je tekla delovna doba, si prav ne predstavljam, da ko bom diplomirala, da bi imela manjšo plačo od tega. Vsakakor potem takem, nimam namena ostati v Sloveniji, če ena z 2 diplomama in več kot 20 letno delovno dobo ne napraska skupaj za 1000 evrov neto.
saj iščem drugo službo, pa je ne najdem
kdo pa mi bo plačal položnice, zato moram delat – sem samska in brez otrok
saj sem pisala prošnje, pa je bilo vse zavrnjeno – očitno nimam sreče[/quote]
Sori, a ne nakladaj. Očitno sva podobnih let, gleda na delovno dobo. Kriza nas stiska zadnjih cca 6 let, pa reciva 8 let je bolj slabo. A prej ni bilo. S pravilno peljano karierno potjo, premišljeno, se je dalo. Jaz sem imela 7 let nazaj cca 2.500 neto, sedaj 2.100 neto.[/quote]
S pravilno peljano kariero, si komot po 50+ nezaposljiv, če ti firmo ukinejo
Delo v proizvodnji , v Avstriji 1450 neto in to je moja četrta plača v Avstriji.Prej sem bila zaposlena v trgovini , delala vse vikende in praznike, prosta sem bila samo en dan v tednu (pa ne za vikend) in zaslužila približno 650- 700 evrov.Naj povem , ker sem presrečna, da sem zdaj po 20 letih vikende prosta, poleti bom doma 2 tedna (do zdaj sem bila samo 1 teden),in decembra 2 tedna.
Forum je zaprt za komentiranje.