AVTOHIŠA MLAKAR Stopče 32 GROBELNO
Tkole, če želite biti nategnjeni in porabiti dan dopusta da vidite razjahano kanto katero prodajajo tm je
AH MLAKAR pravo naslov za vas!!!
http://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/1838476/an/0/page/0/gonew/1#UNREAD
Jaz sem pa po več forumih že pisal, da imam z Mlakarjem samo dobre izkušnje. Kaj pa zdaj?
Je pa res, da sem tam kupil nov avto in ga tam vedno tudi servisiral, čeprav mi je od rok. Vedno so bili prijazni, fer, reklamacija se je uredila brez problema.
Za rabljene sem pa res že večkrat slišal kaj vprašljivega 😉 sicer pa avto za 500 eur ne more biti nov, poleg tega pa avto za 500 eur ne iščeš na drugi strani Slovenije, saj si boš nabil toliko stroškov, kot je vreden, če jih greš ene par gledat.
kolegica je nekaj meseev nazaj tam kupila avto oz. ne prav pri Mlakarju ampak se zraven drži še en privatnik, ki pa ne vem kak se imenuje……………no vglavnem rekel ji je, da avto ni bil nikol razbit in še nakladal………….potem se oglasi pri meni in ji moj pokaže kje so ga poliral, od sprednjega blatnika čez vrata do zadnjega blatnika, vidlo se je na soncu taki hologrami, da kar peče, narebrena barva, sprednja šipa je bila menjana, ok mogoče od kamna ji reče moj naj servisno pokaže in je ni bilo nikjer, deda kliče nazaj ta pa da ji jo je dal in jo je skrila….. wtf, kr nič nam ni blo jasn…………….zdaj pa se nekaj bocka z njim in mu nič ne more
fda : Lepo sm jim rekel da bom prišel od daleč in me zanima v kakem stanju je avto!?
Milo rečeno jim se je6e od kod si samo da prideš da ti ga uturijo ker boš od daleš prilezu!
A ,ne!?!?!?
Mulc v salonu je skor dobil po p***i, bi on to pričakoval on nekoga ki dela 200km brez veze?
(zakaj pa NE?)
Ko sm klicu kolega z trojan je reku ,Dej počak tm pridem pote pa greva nazaj! Kaj misliš zakaj???
1x bo nekdo dobil pa bodo nehal je6at folk v glavo!!!
Lp.
ja se strinjam……………..tole nategatorstvo……………sva midva z mojim tud šla enkrat nekam gledat, prav tako je zatrjeval, da avto ni bil nikol razbit, tam pa moj odpre sprednji pokrov avta vidi da je bila vezna počena, sam zapre reče dej mi (nevem zdajle točno kolk evrov za nafto) pa bom pozabo da ssem te sploh kdaj vidu, je dal takoj denar in sma šla
@8888:
Ne rabimo vsi avta da nam sosedi zavidajo 🙂
Men je moj za jurja popolnoma zadosti 😉 ma klimo, 4×4, boxer motor in to je to…
Avta se ne kupuje nižje od Trojan…, kriteriji za ohranjenost se zelo razlikujejo od ostalega dela Slovenije. Sploh celjski konec je pol nategunov…., sicer pa malo poglejte, večina avtomobilov pri teh kalibrih ima magičnih 190.000 km…..kljub starosti.
kdo hudiča še hodi v tiste konce po rabljen avto?? bolj proti šmarju greš večji krš od avtomobilov najdeš!! jaz sem iz celja pa hodim iskat avtomobile na drugo stran trojan isto kot pravijo zgoraj. pogojno bi vzela v celju, v šmarju pa nikoli in nikdar!! grema gledat bmw karavana, ki naj bi po opisu na avtonetu imel minimalno obtolčene zadnje vrate. pridema tja pa so bila sprednja in zadnja vrata čisto stolčena pa še tisti “steber” med obojnimi vrati in bi samo popravilo prišlo par tisoč €. boga pitaj kaj vse je bilo še skrito pa s*ukano do amena. pa ni bila poceni gara ampak prodajal za 7.000€. če je to za nekatere poceni potem vam že gre predobro!!
Forum je zaprt za komentiranje.