Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SOS – Ali kdo te dni potuje proti Zadru, da bi nam lahko pomagal?

SOS – Ali kdo te dni potuje proti Zadru, da bi nam lahko pomagal?

Pozdravljeni,

NUJNO NUJNO potrebujemo pomoč!!!

Ali kdo te dni potuje proti Zadru*?
Za hčerko bi NUJNO potrebovali nekaj, česar se tukaj ne dobi in bi Vas lepo prosili, če bi nam to lahko pripeljali. Je majhno in lahko, vendar za nas življenjskega pomena! (glede logistike se bomo dogovorili)

**Lepo prosim, je tukaj kdo, ki se te dne odpravlja na morje proti Zadru, Ninu, Zatonu, Pagu, Viru… in bi nam lahko pomagal? Časa imamo tri, mogoče štiri dni!

Prosim?????
Florena

Če ima kdo kakršnokoli nasvet, kako zadevo še drugače rešiti, je vsaka ideja dobrodošla. Hvala!

Povej kje se to stvar, ki jo vi potrebujete dobi!

Ne vem, kje ste doma in kaj je to, kar nujno potrebujete. Ampak zelo verjetno se da to zadevo ali na hitrovposto, pa bo pri vas iz Lj v 48 urah ali pa na bus.

Sicer ne grem dol, a ce ti lahko pomagam s hitro posto, se mi javi na ZS. Carina ni problem, ker ni vec.

eh, pozdravljen! Se opravičujem, morda nisem bila najbolj jasna.

Potrebovali bi zdravila zanjo – eno tablico! ki bi jo naša babi dostavila do vas. Pomembno je samo, da greste v treh dneh in da jih dobimo do sem.

Kdaj se vračate za nas ni pomembno….

Prebrskaj po turističnih agencijah, če vozijo njihovi avtobusi te dni na tvojo destinacijo dopustovanja.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

Mogoče to:https://prevoz.org/intl/?fc=SI&tc=HR&d=2013-07-26#results

Pojdi na stran prevozi.org (rubrika mednarodni prevozi).
Tam najdi nekoga, ki v teh dneh potuje iz Zadra proti Lj oz. Sloveniji (imaš vse po datumih razvrščeno). To je sicer stran za iskanje sopotnikov, a če boš nekomu naročila, da ti pripelje to stvar in če se dogovorita za nek simboličen znesek, mislim da bi ti moralo uspeti.

zdravo – ne razumem.. ali kaj potrebujete IZ zadra ali morate kaj peljati TJA?

Ce gre babi jutri z njimi zjutraj na posto in poslje s hitro posto, bo pri vas tudi v soboto. Preverjeno.

Zdravila, recimo vasa babi lahko tudi odda na Hrvaskem na posti, ce le ni z Jesenic-upam, da je blizje meji. Torej ce odda na hrvaskem na posti, boste drugi dan dobili…

ČE POTREBUJETE KAJ IZ ZADRA OZ. MORATE DOSTAVITI TJA, VAM LAHKO POMAGAM V PON. (ČE NI PREPOZNO) — POKLIČITE NA 041.812.432

Najboljše, najhitrejše in najcenejše je, če babi stopi do voznika avtobusa, ki gre v Ljubljano in pošlje zavitek. Tako ljudje stalno pošiljajo vs sorte, tudi sama sem večkrat kaj poslala in je zmeraj prišlo. Šoferju daš za kavo.

Ahwrt, prihajate kam sem?

Topsy, hvala za prijaznost! Sem razmišljala o tem, pa ne vem, kako hitro potuje pošta na Vir. Če jutri ne najdem hitrejše rešitve, se ti javim!

O ja, tile šoferji zahtevajo kaj več kot za kavo. Od 10€ naprej za tovrstno uslugo.

Ampak nujno do 14, ce hoces, da dobite v soboto ali pa morda do zvecer, da pride v ponedeljek.

Če bi babi lahko zdravila dostavila jutri popoldan (dopoldan bom nedosegljiva-delam), lahko dostavim do Zadra v nedeljo, okoli 12 ure.

Joj, hvala vsem za prijazno pomoč! Kako ste hitri!!!

Oprostite za nejasnost 🙂 Potrebujemo naša zdravila IZ Slovenije (najidealneje Ljubljana in okolica) DO Zadra!

Pošto puščam odprto kot zadnjo opcijo. Babi žal ni blizu hr. meje, niti ne vozi tako daleč. Če ne najdem nobene rešitve do jutri, grem v akcijo za avtobusi.

JALA, kdaj pa potujete v ponedeljek? Ob kateri uri pribl. bi bili v tej okolici?

Daj nehaj, no, to pa res ni tako težko razumet, čeprav je res nejasno zapisano. Družina je šla na morje v Zadar, doma pa so pozabili tablete. Babica bi jih poiskala in dostavila do prevoznika, ki gre v teh dneh v smeri Zadra. Kapiš?

Pa na avtobus naj da, kaj je to problem?

Zgoraj ti je eden dal link za vozni red avtobusov. Sem gledal in bi se verjetno kaj našlo. Morda že jutri, oziroma v soboto.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

sem dala tel., če imate možnost me pokličite, če ne – točne ure odhoda žal ne vem. sem iz okolice MB, predvidoma bo moj ju3 v LJ ker tam dela, tako dda tudi to ne bo problem. – zadar pa res ne vem kdaj gremo .

Tale stran prevoz.org je res odlična! Takoj zjutraj gremo v akcijo.
Res je tako, kot je nekdo napisal. Žal imamo veliko različnih zdravil in sem narobe preračunala koliko jih potrebujemo in teh vzela premalo 🙁 Ampak bomo rešili! Hvala vsem!!

ABe, odlično!!! Če bi lahko računali nate, te lepo prosim, če se mi lahko javiš na: deevaloo@gmail.com, da se lažje dogovoriva kam in kako do tebe. Hvala!!

Glej, ne gre to tako. Jaz sem ti ponudila pomoč, torej – če jo res rabiš, boš ti kontaktirala mene, in ne obratno. V nedeljo ti lahko dostavim, ker po avtocesti potujem dol, proti Pločam, če ti to koristi, lahko sporočiš na moj email in babi jutri popoldan dostavi zdravila, ki ti jih jaz v nedeljo lahko pripeljem. Če ne, pač ne. BTW, sem it LJ.

Smo vsaj dobro voljo pokazali. Lahko sklepamo le, da si še znamo pomagat, pa čeprav je to bila le vaja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close