Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SOS – Ali kdo te dni potuje proti Zadru, da bi nam lahko pomagal?

SOS – Ali kdo te dni potuje proti Zadru, da bi nam lahko pomagal?

Glej, ne gre to tako. Jaz sem ti ponudila pomoč, torej – če jo res rabiš, boš ti kontaktirala mene, in ne obratno. V nedeljo ti lahko dostavim, ker po avtocesti potujem dol, proti Pločam, če ti to koristi, lahko sporočiš na moj email in babi jutri popoldan dostavi zdravila, ki ti jih jaz v nedeljo lahko pripeljem. Če ne, pač ne. BTW, sem it LJ.[/quote]

Matr si zoprna. Če hočeš pomagat pomagaj, če ne se pa ne duvaj. Kaj ima zdaj veze ali ona tebi piše na mejl ali ti njej. Zoprnija babja naduta!

V najbolj skrajnem primeru je vedno opcija, da greš v Opću bolnicu Zadar s tablico tablet in ti jih bodo dali. Preverjeno! Nam se je zgodilo, da nam je torbo z zdravili zalilo in ni bilo več kot 12 ur časa. Smo šli na pediatrijo v Zadru in vse uredili.

Ja pa saj imajo še 3 dni časa in ne gre se za Antarktiko ampak Zadar, ki je 5 ur stran od Ljubljane. Halo, a ti gre kaj v betico a znaš uporabljat zdravo kmečko pamet ali znaš samo lajat in sikat?

se da tudi tako, hvala za idejo. Zelo majhna opcija je, da bi zdravila imeli v bolnici v Zadru, ker jih pri nas ni na listi in se jih v lekarni ne dobi; razen v interni lekarni Pediatrije v Ljubljani, ki ta zdravila iz Nemčije uvaža sama za potrebe klinike.
Imamo tri kontakte in prepričana sem, da bomo brez večjih težav dobili naše! Hvala tudi tebi.

Moj mail dela. Tako da se ne trudi. LP[/quote]

Abe ona tvojega mail naslova v profilu ne vidi ker je za druge uporabnike skrit.
V ostalo se pa ne bi mešala 🙂

Moj mail dela. Tako da se ne trudi. LP[/quote]

Abe ona tvojega mail naslova v profilu ne vidi ker je za druge uporabnike skrit.
V ostalo se pa ne bi mešala :)[/quote]

Saj se vidi naslov: abe.ljubljana@aol.com

V ostalo se pa ne bi mešala :)[/quote]

Saj se vidi naslov: abe.ljubljana@aol.com[/quote]

ja, zda, ko si ga napisalaj se pa res vidi. ma tvoj ton je res za zmrznit. :/
če bi bila jaz na mestu avtorice, bi mi bilo kar težko, če bi bila ti edina, ki bi mi lahko pomagala s prevozom zdravil. 🙁

Mogoče to:https://prevoz.org/intl/?fc=SI&tc=HR&d=2013-07-26#results%5B/quote%5D

Dobro jutro!

hja, najlepša hvala za idejo prevoz.org!! Čeprav sem se najprej skeptična prijavila (kar je bilo potrebno, če hočeš dobiti kontakt oglaševalca oz. številko), sem ugotovila, da je to super stvar. Ravnokar sem govorila z Lukom, ki gre danes ob 22h v Zadar in zadeva bo rešena!!!!

Vsem, ki ste pomagali 1000x hvala! Zlasti vsem tistim, ki ste verjeli, da ne gre za nateg!!
Zakon forum ste (hvala tudi Primožu) in neverjetno odzivni! V uri sem imela toliko odgovorov, da jih s svojim mobilnim internetom nisem dohajala brati 🙂

aaah, zdaj je vse lepšeeee :))))))))) Uživajte te vroče dni in ostanite super fajn še naprej!

Pokliči mene pa bom jaz uredil.

Bom vsaj vsem povedal ali je res ali ne.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Za dostavo življenjsko pomembnih zdravil pa najbrž 10 evrov res ni nek hud denar, bi rekla…

Za dostavo življenjsko pomembnih zdravil pa najbrž 10 evrov res ni nek hud denar, bi rekla…[/quote]

se strinjam z ne vemno, da je tudi 10 eur malo! (avtorica, ki je zgoraj napisala, da zahtevajo več ni omenjala, da je to PREveč, verjetno me je hotela samo opozorit, naj ne računam na premalo:)
Mi imamo srečo, ker jim je vse na poti in nam bodo zaračunali le mrzla piva 🙂

Primož, smo že zrihtali, hvala! Ne vem sicer, kako si hotel pomagat, ampak si duša kljub temu. Se ti po Saški javimo, ko pridemo nazaj domov 🙂 (Še vedno mi ni razumljivo, kdo bi se norčeval iz takih stvari? in tukaj zapravljal čas na dopustu, če ne bi bilo nujno:))

Zdaj pa grem budit ostale… prav lepa hvala še enkrat vsem! Brez vas mi ne bi uspelo

Kolikor sem razumela, je šlo za zdravila? Niste mogli zdravil/recepta nikakor dobiti tam dol ?

Je napisala v enem od sporocil, da gre za redko zdravilo, ki se ga dobi samo v specificni lekarni. Najbrz gre za eno od zdravil, ki zaradi majhnosti sploh ne gredo skozi registracijo v Sloveniji. In dvomim, da se ga brez tezav cez vikend dobi v Zadru. Seveda bi se pa splačalo poskusit.

Jaz se sprašujem ali je bolj ziher iskati pomoč tujih ljudi ali stopiti do zdravnika v Slov, da napiše recept, v kolikor gre za zdravila in ne kakšno prepovedano substanco.Hm

Meni je tole sumljivo in četudi bi imel možnost se ne bi zapletal z avtorico. Občutek pač, ki me redko prevara.

Pa kaj je z vami, če vi nečesa ne poznate to ne pomeni, da ne obstaja. Jaz tudi jemljem zdravila, ki se jih dobi samo v Lekarni Kliničnega centra Ljubljana in nikjer drugje.

Na Viru je kar veliko slovencev, tako da bi zadevo mogla uredit.

Mi smo eno leto na Vir vozili ključe za avto, ker so jih zaklenili not. So pa do nas takrat prišli preko sosedov, ki so povedali, da imajo jutri menjavo. In so potem iz Celja vozili ključe v Belo krajino, drugi dan pa mi naprej.

A nehate pisat neumnosti, preden preberete celotno zgodbo.

Deklica potrebuje zdravila, ki so izredno redka in jih glede na poznavanje bolezni nimajo v vsaki lekarni/bolnisnici. V Sloveniji je slabih 300 zdravil, ki jih izdajajo samo v lekani UKC LJ in MB.

Mamica je priznala, da je naredila napako in s seboj vzela premalo zdravil.

Iskala je nacin, da bi tablico zdravil, ki jih imajo na zalogi doma, nekdo pobral v LJ in jih pripeljal v blizino Zadra.

O kaksni prepovedani substanci je govora???

Topsy, hvala za razumevanje. Škoda energije in truda za prepričevanje; mene je minilo že ponoči, ko so nekateri bili prav nesramni. Hvala moderatorju, ki je vse neprimerne poste zbrisal!

Hvala tudi Andreji in forumovki (ki je ne želim imenovati, razen, če se bo javila sama), ker sta mi pisali na mail in ponudili pomoč. Obema sem ravnokar odgovorila.

Vsem se spet javim z razpletom, ko bomo zdravila imeli fizično v roki!
Uživajte!

Ti pa nisi glih kapiral, v čem je bil problem, ane?

Upaj, upaj, uuupaj, da se ti nekega dne ne zgodi situacija, da bo tvoj otrok (če ga imaš seveda) nujno potreboval zdravila, ki ti bodo trenutno nedostopna in jih boš lahko dobil samo s pomočjo sicer neznanih ljudi, ki bodo pripravljeni pomagati, pa čeprav preko foruma. Ker se ti hitro lahko zgodi kaj takega. Imam tak občutek. Občutek pač, ki me redko prevara.

Pa še to- ne morem, da ne bi: Butle en! Daj preberi si celo zgodbo še enkrat.

Sem šele sedaj prebrala in res sem vesela, da si uredila. Sama sem že nekajkrat uporabila to stran, da so mi pripeljali stvari, ki sem jih nujno rabila.Res je super. Tudi jaz sem hvaležna tisti, ki mi je za to možnost pred meseci povedala ! Srečno vožnjo Luki do Zadra, vsem vam pa lepe dni naprej:))

Pozdravljeni, hvala vsem! Obveščam vas, da smo zdravila dobili včeraj (pripeljala nam jih je forumovka Alenka!!).

Zahvala vsem za pomoč in povzetek rešitve klica na pomoč: http://med.over.net/forum5/read.php?151,8910048

Med tem,ko tukaj klepetate bi vam babica že davno lahko poslala paket po pošti

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close