Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je kakšen CB-jaš tu gor?

Je kakšen CB-jaš tu gor?

Naš klub gre “k rakom žvižgat”, postaje nima nihče več, me pa daje nostalgija – “babja kuharija”, kot so rekli – kak že? Ipsiloni? 73-51-88 – hahaha, to pa nisem pozabila.

jap, ex cebejašica
viktor delta plus tri cifre.
osmičke nazaj
73:-))))

Ti tud? Ja, z vaših koncev jih je bilo kar nekaj. Skipov se ne spomnim več. Aja, v vaših koncih je bila OLI. Super ženska. Nekaj je zbolela, pa nismo imeli več stika z njo. Si bila dejavna na postaji? Kak skip si imela? Ja, nisem poslala osmičk – Y-ke so jih dajale Y-lonom in obratno. Ženska ženski bi bilo pa že mal čudno, hahaha.

jaz sem bolj dx-ala.

aja pony

A, to je bilo pa pri radioamaterjih. Tam sem pa včasih “švignila” na sinov vokič. Ga moram vprašat, če ga še ima, je bilo fino prisluškovat policajem, gasilcem, reševalcem,… Pa fajn je bilo, ko smo šli na Veliko planino, Medvednjak, Tri kralje,… delat zveze. Samo 6,7 društev še obstaja v Sloveniji, s katerimi še imamo kontakt, pa z dvema iz Hrvaške. Drogi so šli vsi “na kant”.

Ne, na cb postajo sm dx-ala na FM, sem mela škote, norvežane, angleže, tolkle na hitr iz glave,pa pol sm dobila dxl kartice, sam je od tega že veš kolk okol dvajset let, hehe. tud našga kluba po moje ni večm ja une zveze se pa spmnim, ko smo delal, tko iz velike planine, kdo je bil že drgač gor v domžalskem al jarškem domu, en cebejaš. zdaj gre vse bolj prek kompa pol.

Ja,ja,bili so dobri cajti,ko smo klepetali cele noči na postajah.Žal šlo je to iz mode.
Moj skip je bil LARFA.Bilo nas je veliko iz Štajerskega konca.Koliko jih še deluje,nimam pojma.Tudi jaz sem bil na feštah pri Treh kraljih,Desterniku,Poljčanah,Pragerskem in še kje in prav fino je bilo.To so bili pravi zabavljači.

:-)))) zdaj mamo pa Mon, gremo s cajtom naprej.

ataa-a – LARFA, si bil pri kakšnem klubu? Saj ti “cajti” še obstajajo. Fino “laufajo” še CB RK Selnica ob Dravi, OBALA, PTUJ, VARAŽDIN,… če bi imela prevoz, bi se priključila kakšnemu klubu, a so predaleč, slišimo se pa po Mailu. Pa so v vašem koncu še kakšni delujoči, ali so postaje tudi mrknile?

Hahaha, ragljica, na Monu moraš pisat, tam si pa samo stisnil in čvekal.

:-)))) zdaj mamo pa Mon, gremo s cajtom naprej.[/quote]

55 in 88

Bil sem v klubu Petovia iz Ptuja.A praviš,da na Ptuju še laufa ?Mene ni več zraven že lep čas,ker se pač menjajo generacije in mene je čas povozil.
Sedaj še na MON-u kakšno rečem.

martin12 – kaj je že 55?

al ni neki 51 tud

Generacija povozla? Saj smo povsod od najstarejših do najmlajših. Predsednik je pa v Poetoviji še menda HALOŽAN. Žal ti je lahk, naredijo fešte v nulo, pa vedno se kaj dogaja. Z zadnjega srečanja, ki se ga nismo mogli udeležit, so mi poslali slike. Pejt nazaj v to družbo.

55 prisrčni pozdravi, za 51 pa ne vem

martin12 še enkrat lep pozdrav. 55, vem, da ni, pozdrav je pa 73-51. 88- pa pomenijo poljubčki, ki jih daš ženski, ali ženska moškemu. Bodi mi fajn, ali pa se nam pridruži na čvekarcam, bomo tam katero rekli

A še vedno je HALOŽAN?Zelo dobro ga poznam.On je pa že doooolgo CB-jaš.Ja,kot sama praviš,tu so bile vedno dobre fešte,zabave,ti verjamem.Če je še on notri in če je še ostalo par starih staroselcev,je to prava klapa.

Ja, vprašaj ga za SOLZO, upam, da ne bo kaj slabega povedal

A ti si SOLZA?
Tebe se pa spomnim,tako po spominu preko CB postaje v preteklosti.
Samo ta tvoj spik-ime je že dolgo na sceni,že kar vrsto let.
Če ga pa kaj vidim HALOŽANA,ki je povrhu še dober mehanik,pa mu pošljem tvoje pozdrave.
Pa osmičke ti pošiljam.

v radioamaterskih kraticah je 55, ne vem pa za CB, se pa največ uporablja 73 + 88

Ne utrujaj možgančkov, ker je tud men ušla večina kratic iz glave, hhahaha. Kaj še ne greš v posteljo? Nič zaspan?

Kot lahko opaziš zgoraj na vrhu MONa,rabotam in pijem kavico,tako da bom še kar visel nekaj časa na MONu.

Hahahaha, skačeva z veje na vejo, hehehe. Ura je tolk, pa sem čist zbrihtana. Težka bo zjutraj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close