Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek v menopavzi

v menopavzi

ali izven že,zanima me kdaj ste se začele redit inko je menopavze konec,a imate več kg???

nobenega rejenja, to je samo v glavi. Ti se boš prav gotovo zredila, ker se tega bojiš.

In zakaj bi se zredile?

Ko se mena začne, ta traja…….ni je konec! To, da bi se redile na ta način, češ, da je to samo v glavi vam povem, NI RES!!! Veliko je odvisno od vsake posameznice! Nekatere napade migrena, nekatere postanejo zelo sitne, žal. Nekatere imajo druge probleme, so dovzetnejše za druga obolenja itd. Nekaterim pa nam gre na kg. In shujšat ne od vraga:(( V pol leta sem pridobila 6kg, da sama nisem vedela kdaj in kako in to BREZ pretirane hrane, da ne bo pomote:(( Sedaj sem zavihala rokave, spremenila način prehranjevanja; 5 obrokov na dan, obvezno (prej 2)! Veliko pijem, kar prej spoh nisem, ker nisem nikoli žejna. Sedaj se posilim, ker drugače ne gre. In ne pol litra naenkrat, ampak po kozarcih vsako uro rečimo. In to je to. V petih tednih sem izgubila 3,40 kg. Sem zelo zadovoljna, ker prej nisem kljub lakoti in biciklu spravla dol niti pol kile…
Tako, da ni mena kar tako in ne govorit na pamet. Še kako zelo je težko, ker telo funkcionira drugače kot prej!
Pa srečno!

Se strinjam. Ene morda nimajo težav. Sama pa jih imam kar precej.

Najhujše: nespečnost, vročinki oblivi – valuge, depresija.

Zato, ker pada nivo progesterona hitreje, kot estrogena. To vemo vsi.

Potem pa pri meni neki ne funkcionira tako, kot ostalim, očitno:)) (pa sem že krepko v njej).

To, da se ženske redijo zaradi mene, je samo tolažba tistih, ki preveč rade papcajo…

Sama sem začela uživat ašvagando in moram reči, da težav z vročinskimi oblivi nimam več.

Najhujše: nespečnost, vročinki oblivi – valuge, depresija.[/quote]

Kako se vam je pa začela ? Jaz sem imela zadnje leto menstruacija na 25-29 dni (prej redno na 28), zadnja menstruacija se je začela zelo počasi, 3 dni čisto malo izcedka, naslednje 3 dni malo več ampak sploh ne tako kot ponavadi. Prvi dan me je močno zabolelo okoli enega jajčnika. A mislite, da se je začelo ? Kako se začne ? Stara sem 50.

Ej, 45 let in imam že probleme….nočno zbujanje, oblivanje, potenje……Sedaj že dva meseca pijem redno melisin čaj čez dan; jemljem zelišne tablete Deprim, ki vsebujejo šentjanževko…..malo več se gibljem in se počutim super. Upam, da bo tako tudi ostalo. 🙂 No, zredila pa se nisem; hvalabogi. 🙂

stara sem 47 in imam že 7 let menstro na tri dva ali pol leta ,baje to že menopavza,tiste mesece ko je nimam imam 4kg več,če si si zdaj kaj bolj na jasnem?meni ginekologinja vedno reče,da mogoče bo pa to zadnja mensta no in tako je že 7let.smo pa res različne…

mena z vsemi svojimi “lepotami in dobrotami” mi traja že 10 let, pa se nisem zredila … no, le v trebuh malo, tak za eno biciklgumo

Sva že dve, jaz sem tudi včasih takšna , da bi se skrila, za nikamor.
Najhujše: nespečnost, vročinki oblivi – valuge, depresija.[/quote]

če si taka kot tistle maček na sliki si pa res grozna. Mal za hec

Dobre izkušnje so tudi s homeopatskimi kroglicami.

Najhujše: nespečnost, vročinki oblivi – valuge, depresija.[/quote][/quote]

Odlična rešitev je hirudo – akupunktura.
Obiskujte spletno stran http://www.hirudo,si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close