Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zobozdravnik Samobor

zobozdravnik Samobor

ima kdo izkušnje z privat zobozdravstveno ordinacijo Jerko Gačina Samobor?

Dej spel se že 1x k zobarju pa nehi težit!

prav, hvala za podporo. ne morem verjet kako so eni nasramni. JA jaz imam probleme z zobmi, bojim se zobozdravnika, vidim da si ti zobatec/kubik nesočuten do sočloveka. Srčno upam, da v prihodnjem življenju imaš ti čim manj težav in problemov…, da ti ne bo treba iskati kanček utehe v drugem sočloveku. Hvala bogu je pa na tem svetu tudi dobrih ljudi, ki so pripravljeni pomagati

Ne vem ali si ista ali ne – o tem zobarju v Samoboru je vsak teden vsaj ena tema.

Podji! Ne čakaj! In zobe uredit – če le imaš keš – sploh ni ena drama. Samo začet je treba.

Kakšne izkušnje ima kdo??? Ne primerjaj se z drugimi. Tam povej, kaj te muči.

Tudi jaz povem svoji zobarci, da se jo bojim. Da se jo vsi bojimo, samo jaz še 100x bolj. In je bolj prijazna, ‘počasna’, mi pospreja dlesni………….stiskam pesti, se krčim, trpim…….

Ampak vse mine! Imam urejene čekane, čeprav dobim še vedno 2 dni prej drisko, ko sem naročena.

In briga me, kako se počutijo drugi. Drugih ni nič strah – že v čakalnici. Niti na stolu.

Ajd – uredi si zobe – pa misli name, name na ‘ZOBATCA’, ki me je še bolj strah in že najmanjši stik me boli…..BOOOOOLIIIIIII.

slabe. Plačala veliko, zdaj moram pa vse popravljat. In plačat še enkrat. Moja zobarka se kar križa. Je pa hiter, dokaj poceni in prijazen. To pa je.

Moja prijateljica si je tam uredila vse zobe in je zelo zadovoljna…

jaz sem si pri njem uredil vse zobe in sem izredno zadovoljen. kdor pravi da je drag to sploh ni res. pri njemu je celotna storitev cenejša kot pri nas tisto kar moraš za nadstandard doplačat…

Jaz sem si tam poštimala zobe… Nimam kej drugega rečt, kot same pohvale. Meni ni on rihtal, ampak zobarca Petra Libert, ki tam dela. Nč me ni bolelo in delala mi je brez inekcije, mogoče sam na momente.
Jaz sam še tle hodim…

Jaz sem bila tudi že pri njemu….res lahko samo pohvalim 🙂 Zelo prijazni, vzamejo si čas zate, vse obrazloži kaj in kako je treba narediti, poceni je pa definitivno! … Vse pozitivno in še bom šla tja z veseljem.

ima kdo e mail od tega zobarja v samoboru?

Sem sam pacient pri njih in jih lahko le pohvalim. Tudi cene so precej ugodne v primerjavi s ponudbo pri nas. Nisem sicer imel neposredne izkušnje z doktor Gačino, temveč dr. Petro Libert, o kateri pa lahko rečem le pozitivne stvari. Zelo prijazen in strokoven pristop. Sem se odpravil k njim na priporočilo znancev in odločitve ne obžalujem. Prav tako so precej prilagodljivi glede terminov. Sam imam zaradi službe pogosto težave s časom, vendar se mi vedno nekako prilagodijo. Toplo priporočam!

Ali je možno dobiti kakšen kontakt? Ali je to mogoče po novem Vigi Dental?

To ordinacijo odsvetujem. Pacientu se ne posvetijo dovolj, vse je na hitro, za zaslužek. Cene njihove drugorazredne protetike pa enake kot pri nas. Jaz sem pri njih vrgla stran tisočaka, ko so morali pri nas popravljat njihovo šlamparijo. Opazujte, kako hitro prihajajo pacienti ven iz ordinacij. To je čisto premalo časa za kvalitetno opravljeno delo. Jaz sem si potem poiskala zobarja samoplačniško v Sloveniji in v kvaliteti storitve ni primerjave. Plačam pa isto ceno. Ja, oni čiščenje kamna računajo pol manj, ampak ga tudi čistijo pol manj časa. Prijazni pa so in imaš “občutek”, da so se ti posvetili.

Pozdravljeni,

Mi lahko prosim poveste kam v sloveniji hodite k zobozravniku, ki je v redu? In ni predrag?

Hvala

Ne drugace pa klinika Galekovic kar za mejo Vinica sta dve sestri zobozdravnici lastnici klinike.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close