Lepe punce, grdi fantje
Zadnje čase na Facebooku gledam slike iz raznih eventov iz naših klubov. Cirkus in Plusminus recimo. Povsod je ful lepih punc/žensk, fantje/moški pa so naravnost nikakvi.
Se mi te punce/ženske kar smilijo. Kje bodo med temi hlapci našle moškega zase?
A je bilo razmerje toliko več lepih žensk že od zmeraj ali je res vedno manj dobrih tipov?
Sama sem poročena z moškim, ki je pozoren in spoštljiv partner, ljubeč in skrben očka, upešen v svojem poslu in odličen ljubimec. Ni pa lep. Jaz pa sem po mnenju drugih zelo lepa. Poročena sva 15 let (2 otroka) in postala sva nerazdružljiva.
Jaz vem kaj je sreča in lepota to ni.
Pa še en nasvet zate: Pazi, da ne boš v iskanju dovolj lepega obraza spregledala lepoto srca.
A jaz naj odrastem, kdo je odprl to glupo temo, jaz ali ti?
In kaj si sploh hotela povedat s to glupo temo?[/quote]
Tema ni glupa, sam problem je ker si najbrž tudi sam med temi hlapci.
Hotela sem povedati, da je ful več lepih žensk kot lepih moških. Samo to. Aja, pa še to, da ste v večini pač nikakvi.
Plusminus je tak klub katerega obiskujejo sam pleh pičke. Poznam par takih, ko redno hodijo tja nastavljat svojo rit in se imajo za lepe. Res pa je, da preden grejo tja zapravijo za ličenje in frizuro min. 3 ure. Ne rečem, da ene resnično niso lepe, vendar jih je večina brez vse te navlake zelo povprečnih. Vem, da boste zdaj eni začeli pljuvat po meni, kaka sem pa jaz in naj naložim svojo sliko. Sem povprečna punca, kateri bi verjetno marsikateri moški rekel, da je lepa, če bi malo več vložla v make-up in frizuro. Žalostno pa je, da prav vidiš punce, ko so v previsokih-neudobnih čevljih in prekratkih krilcih, kako se ne morejo imet resnično fajn, saj so obremenjene s tem, če sta frizura in make-up še na mestu, če se jim ne vidijo tangice pa še noge jih bolijo.
Se ne morem bolj strinjati. Js ko sem bla pred leti na Poljskem, sem sam gledala, kako so ženske lepe in urejene, pa še pozimi je blo, ko je folk ponavadi še bolj zadekan, koža suha od mraza, lasje tudi, pa so zgledale naravnost fantastično. Moški druga zgodba, kar se videza tiče, seveda. Me je pa marsikateri očaral zaradi drugih vrlin, ki so po tistem začetnem navdušenju, VELIKO VELIKO bolj pomembe!
Forum je zaprt za komentiranje.