Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lepe punce, grdi fantje

Lepe punce, grdi fantje

Zadnje čase na Facebooku gledam slike iz raznih eventov iz naših klubov. Cirkus in Plusminus recimo. Povsod je ful lepih punc/žensk, fantje/moški pa so naravnost nikakvi.

Se mi te punce/ženske kar smilijo. Kje bodo med temi hlapci našle moškega zase?

A je bilo razmerje toliko več lepih žensk že od zmeraj ali je res vedno manj dobrih tipov?

Brez šminke niso tako lepe :))))

Res je. Predvsem je toliko primitivnih tipov, da so zaradi tega še grši. Najhuje pa je, da ta situacija pokvari še tiste, ki dobro zgledajo in se potem še bolj nemogoči, ker preveč narcisoidni in vse se mečejo za njimi….v tujino bo treba in mal pomešat tole slovensko kri.

Ampak slovenska kri je očitno več kot dobra za “ženske delat” in očitno neuporabna za moško populacijo??

Sama sem poročena z moškim, ki je pozoren in spoštljiv partner, ljubeč in skrben očka, upešen v svojem poslu in odličen ljubimec. Ni pa lep. Jaz pa sem po mnenju drugih zelo lepa. Poročena sva 15 let (2 otroka) in postala sva nerazdružljiva.

Jaz vem kaj je sreča in lepota to ni.

Pa še en nasvet zate: Pazi, da ne boš v iskanju dovolj lepega obraza spregledala lepoto srca.

Moški pač nimamo priložnosti dati nase pol kile pudra, ne vem česa…

Poglejte te ženske recimo na plaži, nenamazane, kako zgledajo. Nič posebnega.

Pri nama je obratno, on je res kar fejst, jaz pa niti luštna nisem. Še dobro, da se je vseeno zaljubil vame 🙂

112233: jaz si ne iščem moškega zase. Ga že imam. 🙂

Sicer pa tudi po LJ ulicah opazim veliko čednih deklet in manj čednih fantov. Skratka Slovenke so res lepotice, Slovenci pa bolj ubogi revšeti. 🙂

Jaz pa ti vseeno pravim, da si plehka!

Daj svojo sliko, da ocenimo…to lepoto..

Če si vsaj za 6 od 10, je že dost..

A to je bilo meni namenjeno?

Saj nikjer nisem zapisala, da sem jaz lepotica. Pravim, da jih opazim drugje. Kaj ni jasno?

Če nisi lepa, pa sploh ne vem, kaj čivkaš glede ne-lepote moških..

dedca imaš, praviš? Ziher ni lep. lepi moški hočejo lepe ženske..

Smešna si s to tmeo..

Ti si pa res glup kot noč. Ena gor ti je napisala, da ni lepa, pa ima lepega moškega. Pa poznam tudi več parov, kjer je ženska napram moškemu grda, pa poznam veliko parov kjer imajo lepotice nikakve moške. Odrasti mariborčan.

vidim ogromno lepih fantov, pridi v Maribor 🙂

Haha, kje jih pa to vidiš?

po bifejih

A jaz naj odrastem, kdo je odprl to glupo temo, jaz ali ti?

In kaj si sploh hotela povedat s to glupo temo?

A jaz naj odrastem, kdo je odprl to glupo temo, jaz ali ti?

In kaj si sploh hotela povedat s to glupo temo?[/quote]

Tema ni glupa, sam problem je ker si najbrž tudi sam med temi hlapci.

Hotela sem povedati, da je ful več lepih žensk kot lepih moških. Samo to. Aja, pa še to, da ste v večini pač nikakvi.

So ti povedali tudi, da tisti, ki pa zgledajo, se pa valjajo po gostilnah,…torej, kaj bi še rada?

Glede na to, da po tvojih lastnih besedah nisi lepa, imaš skoraj zagotovo doma enega “hlapca”, karkoli naj bi to že pomenilo.

Sori, samo res je smešno, ko se ena po lastnih besedah grda ženska zgraža nad moškimi. Ko da bi revež v fičku šinfal ferarije.

Plusminus je tak klub katerega obiskujejo sam pleh pičke. Poznam par takih, ko redno hodijo tja nastavljat svojo rit in se imajo za lepe. Res pa je, da preden grejo tja zapravijo za ličenje in frizuro min. 3 ure. Ne rečem, da ene resnično niso lepe, vendar jih je večina brez vse te navlake zelo povprečnih. Vem, da boste zdaj eni začeli pljuvat po meni, kaka sem pa jaz in naj naložim svojo sliko. Sem povprečna punca, kateri bi verjetno marsikateri moški rekel, da je lepa, če bi malo več vložla v make-up in frizuro. Žalostno pa je, da prav vidiš punce, ko so v previsokih-neudobnih čevljih in prekratkih krilcih, kako se ne morejo imet resnično fajn, saj so obremenjene s tem, če sta frizura in make-up še na mestu, če se jim ne vidijo tangice pa še noge jih bolijo.

Za moskega, ki ima dovolj pod palcem, se ni tezko obdati z lepimi zenskami, ne glede na to, kako sam izgleda (ce si pac to zeli).

Pri Slovanih na splošno je tako, da so ženske v povprečju zelo lepe in tipi precej nikakvi. Pojdite na Poljsko, v Rusijo … raj za tipe in katastrofa za bejbe – ne vem, če sem v življenju že videla lepega Rusa. :))) Slovenci imamo še srečo, da smo toliko zmešani, da je razlika malo manj izrazita.

Se ne morem bolj strinjati. Js ko sem bla pred leti na Poljskem, sem sam gledala, kako so ženske lepe in urejene, pa še pozimi je blo, ko je folk ponavadi še bolj zadekan, koža suha od mraza, lasje tudi, pa so zgledale naravnost fantastično. Moški druga zgodba, kar se videza tiče, seveda. Me je pa marsikateri očaral zaradi drugih vrlin, ki so po tistem začetnem navdušenju, VELIKO VELIKO bolj pomembe!

Ma res bi rad enkrat videl vse te lepotice, ki se po med.over.net-u zgražajo nad zunanjostjo moških. Če je kakšna vsaj za 7…Sploh glede na to, da niste več ravno mlade.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close