Lepe punce, grdi fantje
podvprašanje, k si lih ofnala temo, kako se ti in tvoj partner kategorizirata? oba božansko lepa? oba grda kt smrtni greh? ti božansko lepa tvoj grd k smrtni greh oz. kontra?
Z leti se kriteriji glede lepote spremenijo. V najstniških letih želijo fantje imeti dolgonoge blondinke, s kilo pudra na obrazu…zato, da bi se postavljali pred prijatelji in da bi jim le ti zavidali, kako lepo žensko imajo.. Seveda morajo ženske biti suhe, skoraj anoreksične. Tako je bilo tudi pri veliko mojih prijateljih, ki so imeli najprej manekenke, potem sem pa zadnjič videla enega prijatelja poročenega, z žensko, ki mu pride do ramen, na videz več kot 100 kg…
Ne da imam kaj proti močnejšim ženskam ali moškim… samo hočem povedati, da ni vse zunanja lepota. Z leti zunanja lepota nekako mine, pridejo gube, celulit… in ostane notranja lepota, ki če je pristna, ne mine nikoli.
Moja mat naprimer za skoraj vsako žensko ki jo gleda na tv,reče da je grda.Tudi za moške.
In to seveda reče tudi meni,ki sem njena kri.
To govori že leta in leta.Še nisem slišala matere,ki bi svojemu lastnemu otroku rekla da je grd.
Res ne vem,ali to govori iz manjvrednostnega kompleksa,ker tudi sama ve ,da ni popolna ali pa zgolj zato,ker misli da je nekaj več.
112233,mislim da imaš kar prav:)
Res mi je smesno brat tale prispevek 🙂
Jst sm mlad fant, vsaj tko se pocutim, po izobrazbi kozmetični tehnik. Za ene punce sm hud tip za ene sm kr en… to ni vazno 🙂
vazno je, da KJE vidite vi lepe slovenke? Poleg tega morte vedt da, ce se vrnem na zacetno temo, na internet klubi dajo slike SAMO lepih deklet, da privabijo mosko populacijo, ki zapravlja tam. temu se rece marketing. Ker če bi dali gor grde slike… ne bi bilo vec obiska.
Jst sm zelo kritičen glede ženske lepote. kaj sploh je lepota in kako se jo meri. kaj je najblizje popolnosti. isto velja glede moških.
Vedit morte tudi to, da večina “lepih” punc in “nikakvih” moskih je iz bivsih drzav jugoslavije, se pravi niti niso slovenci ali slovenke. to sem napisal, ker ste omenjali slovensko kri.
Pravo lepoto slovenije boste videli na kmeckih turizmih, vaseh, gasilskih veselicah… in tam so fantje zabavni, in punce lepe. Slovenska Kri.
ampak punce lepe v povprečnem pomenu. Prav zares lepe punce pa naredimo mi 😉 malo z pudrom, izbiro obleke in barve, postavitvijo kamere… in photoshopam.
tako da zlezte vn iz riti drug drugega in poglejte v ogledalo, in glejte tolk casa, dokler ne vidte svoje lepote, pa tud ce se bos mogel zazrt globoko.
lep pozdrav
Je bla že ena tema o tem.
V bistvu je pa tkole… Lepe punce, ki so zares lepe ponavadi imajo zeli slabe izkušnje z moškimi ki so postavni-macho man. Taki so ih ponavadi pogostokrat poniževali, izkoriščali takšne punce da si nafilajo ego, hvalili se povsod, šli se razne stave… Bog ne daj…In potem ko vidijo lepo punco da je z kakšnim manj lepim in macho tipom iz foušarije rečejo da je z njim zaradi denarja, statusa…. Ne, leoe punce so z takšnimi tipi ker ih znajo spoštovati, im dajo občutek pristnosti in ih za res imajo radi. To je gola resnica ostalo so v veliki večini sam nakladanja zaradi prizadetega ega. Lp
Zakaj je dandanes več lepih žensk kot cednih moških? Če gledamo mlajše (pod 30) generacije, si skoraj upam trditi to, o čemer je govoril že en mikrobiolog. Kriva je prehrana, predvsem meso, napolnjeno s hormoni in antibiotiki, česar se nekaj desetletij nazaj ni bilo, pa tudi mesa se ni konzumiralo v takšnih količinah in toliko predelanega. Kar dajeta bodoča starša vase, se itak posredno prenese na bodoči plod, med nosečnostjo pa sploh. To se potem samo še nalaga v telo v nadaljnjem prehranjevanju otroka/najstnika/odraslega. Na ženske to kaj dosti z vidika zunanje lepote ne vpliva (razen da je v mlajših generacijah, kolikor opažam, veliko visokih deklet), pri moških/fantih se pa kar pozna.
Forum je zaprt za komentiranje.