Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kakšna je plača čistilke – delo v osnovni šoli

kakšna je plača čistilke – delo v osnovni šoli

hvala za info.

MINIMALC+KAKŠEN EVRO

Kolk je pa sploh minimalc

moja sestra dobi okoli 900evrou

V katerem kraju dela to skor ni možno

Fata ne laži, dobijaš ti socialku 900 eura sa dječijim , znam ja tebe !

Kakšne potne stroške pa dobi? Ker drugače je to malo pretiran znesek in ne verjamem. A misliš, da zasluži ena čistilka podobno kot ena pomočnica v vrtcu- ni šans.

Ja , če se daje dol z učitelji , drugače ni šans ,

Kakšne potne stroške pa dobi? Ker drugače je to malo pretiran znesek in ne verjamem. A misliš, da zasluži ena čistilka podobno kot ena pomočnica v vrtcu- ni šans.[/quote]

Ma, zakaj tako ne verjemete, da je mozno, da je ena nesolana cistilka placana bolje kot ve z velikimi diplomami?
Za solstvo ne vem, poznam pa podjetje, katerega lastnik je rekel, da nobeden od njegovih zaposlenih ne bo imel nizjo placo od povprecne in dobi cistilka 900e, delavci odvisno od ur, administratorka pa cez jurja.
Ni to pravilo, obstaja pa in ni tako zelo neverjetno.

moja sestra dela kot čistilka, da. pa čeprav ima diplomo in dokaj visoko stopnjo izobrazbe (katero ne povem, ker je slovenija premajhna). službo je sprejela, ker je takrat nujno rabila službo. dobi 900evrou.če verjamete ali ne. me prav nič ne gane.

Da, dobi dodatek za faks. Daj, naj ti pove raje kje zasluži razliko – v kabinetu profesorja…. ne lapaj.

Delam v šolstvu in s 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} gotovostjo trdim, da nima 900 eur plače kot čistilka, pa če ima končan doktorat. Predpisana izobrazba je osnovnošolska in za to stopnjo je plačana. Sama sem administratorka in dobim 650 eur.
Zasluži si 900 eur ali tudi več, kot vsakdo po mojem mnenju, dobi jih pa ne!

hehe, sama folšija…

dejte požrite se no:-))))))

ja, moja sestra dobi toliko. nič več, nič manj. kje dela, pa ne povem.

Sej ni treba povedat, saj vemo da laže ali ona tebi, pol pa še ti nam. Če bi bilo vse ok, bi pač napisala. Saj najbrž ni edina čistilka. Jaz imam pa 2000 evra plače, pa res ne povem, kje delam kot trgovka. Evo, pa se …folžija ne, zakaj, ampak resnica pa da.

ne dela v šoli:-)

in kaj imam jaz od tega, da se bi lagala? point mojega življenja je se lagat neznancem na forumih, a ne:-) dej dej, pamet v roke:-)

Moja sestra Fata radi prekovremeno u šefovoj kancelariji. Nosi kuči 900 evra i uvek mokre gače. Zašto ju pitam, al ona se samo smije. Deca moraju da jedu kaže., a ja luda Jova samo 500 ! Gde je ovde zakon i poštenje. A idemo skupa kuči, ja sva nikakva, a nosa sva ikakva ! E sestro, jednom ču da uletim kod šefa, pa da vidim jel ima stvarno ovoliki nered….

hehe, ni čudno, da je večina monovk v realnosti bajsik (uradno tukaj same nabildane športnice)…če še ne veste, rit raste od jeze in folšije…hehe:-)))))))))))))) prav zabavne ste:-)))))

Dete moje, nemoj više da se brukaš, molim te. A ko me danas više nasmijao nego ti – stvarno ! A šta je to : folš, ja znam samo za folž što je. Al das vidiš guzu od moje sestra, auuuuuuuuuuuu, to dođe od prekovremenog – kaže ona. Ja samo čutim.

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

a dela tvoja sestra v osn. šol al ne – kaj je zdej , dela al ne??? Če dela kot čistilka , sigurno dela v katoliški osnovni šoli Anton martin Slomšek v Ljubljani.

Hitro, hitro jo prijavi – katoliška osnovna šola v Ljubljani, ki zaposlenim še visoke plače. Gotovo je zraven prani vatikanski denar, ti rečem!

ne dela v šoli. dela v določenem podjetju.

Hvala za inf. moja sestra. Privoščim brez fovšije tvoji sestri, da ima tako plačo. Vsaj malo tolažbe za študij v katerega je najbrž vložila veliko dela. Od ostalih pa neumne pripombe raje obdržite zase, tudi s poštenim delom se da dobiti dobro plačo.

Zakaj potem odgovarjaš na vprašanje in zavajaš? Vprašanje je lepo in jasno postavljeno: koliko zasluži snažilka v OSNOVNI ŠOLI? Tega, ki sprašuje, zanima točno to in ne koliko zaslužijo snažilke v privat firmah. Verjamem, da je možno, da kje kakšna zasluži tudi 900 EUR, ampak verjetno je zato razlog (za običajno 8-urno čiščenje bi bila to izjemno dobra plača). Kakorkoliže … v osnovni šoli kaj drugega kot minimalno plačo ali tam nekje ne moreš pričakovat.

še vedno je odgovor na prvotno vprašanje. plača čistilke. in ja, dela 8 ur, več ali manj dopoldne. in za vikende je frej. še jaz nimam take službe…grrr…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close