tablete za hujšanje Slim line soft Gel
Celo zivljenje sem trudila hujsati in probala vse dodatke in fat burnerje a nic ni pomagalo ! Dokler ni moja soseda shujsala 35 kil in ko sem jo vprasala kaj je delala mi je rekla da pije slim line soft gel seveda nisem verjela da to pomaga ker sem ze use probala in sem si uzela za foro …sedaj sem z njimi shujsala 15 kg dobesedno nic ne delam samo vzamem eno tableto vsako jutri po zajtrku tako da vsi ki imate slabo mnenje o teh stvareh to morate probat ! Upal da sem kateri pomagala z tem textom. Lp
Ne pretiravite z jetri ni nic narobe tablete slim line so na naravni bazi …. kar se tice pa z vracanjem kilogramoc je pa tako tablete ti spremenijo presnovo in ze ko ti zavirajo tek manj jes in tako krcis zelodec ko pa nehas je pa treba tako kot po vsaki dieti paziti malo kaj in kako jes!! Ponavadi se usi po dietah zacnete basat pol pa recete da so diete krive!!
Pred časom sem probala garcinia cambogio. Nisem rabila veliko ampak saj veste nečimrnost in to pa sem poskusila. Po približno enem mesecu me je začel boleti trebuh. Ker nisem povezala je prišlo tako daleč, da so mi ugotovili rane na želodcu, vnetje dvanajsternika, jetra niso dobro delala… skratka kup težav… Po prenehaju jemanja tablet se je stanje v cca. 14 dneh izboljšalo.
Punce ne gledat samo na kg. Redna vadba pa se bo telo tudi preoblikovalo.
vi pa se kar špilejte z zdravjem
pozdrav!ja upravo završavam treću kutiju kapsula i šokirana sam učinkom…za dva mjeseca -16kg i ne samo to,kapsule su mi djelovale tako da sam se u obujmu smanjila još više tako da imam osjećaj da sam smršavila 30kg,a ne 16 možda i više!Nakon poroda imala sam 90kg kapsule sam počela piti sa nekih 82kg-84kg neznam točno jer je variralo,a sad imam 68kg!
Punce tablete slim line so top sploh nisem nic delala pa sem v 2 mesecih shujsala 12 kg priporocam vsem ki imajo tezave z kg. Narocla sem ih pa na spodnji povezavi
https://www.facebook.com/SlimLine-Club-Slovenija-1778571709074327/
Forum je zaprt za komentiranje.