Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zamenjava kovancev

zamenjava kovancev

kje se lahko zamenja za cca.9000 sit kovancev?A na banki kaj komplicirajo???lp

jaz jih ne zamenjam, ampak ‘položim’ na račun… :O) – potem pa hop na bankomat…

če nimajo gužve, ni problema… drugače se mi pa tudi ne da v vrsti stat…

lp

MCMLXXIV

kako pa jih položiš na račun-saj moraš isto čakat na vrsto

sej v tem je fora… :O) – v vrsti ne čakam… ker se mi ne ljubi in grem potem rajši kak drugi dan, ko ni gužve… in tudi ne delajo panike…
kovancev ti pa nikjer ne bodo prevzeli kar ‘na lepe oči’, kljub temu, da imaš specifikacijo gotovine – saj jo vendar mora prešteti na roke… razen če greš v ‘veliko’ banko, kjer mogoče imajo celo ‘mašinco’ za štetje kovancev… takšne so včasih imeli na SDK-ju oz. na APP-ju… (ki pa ne obstajata več…)
torej v vsakem primeru moraš počakati, da preštejejo prinešeno gotovino…

lp

MCMLXXIV

Če polagaš na račun ali s kovanci plačuješ položnico-ni provizije.Če jih želiš menjati ali kupiti devize, ti zaračunajo 40{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} provizijo.Tako sem jaz kovance za 13000 položila na račun, stopila k sosednjemu okencu, da sem dvignila “papirnati” denar in spet na devizno okence po evre. Zelo zapleteno poslovanje Nove KBM:

V NLB, kjer imam račun, je tako, da jim prinesem sortirane kovance in jih tam pustim. Potem pa imam drugi dan že na računu.

SKB – prineseš kovance (sortirane + specifikacijo), oddaš na okencu, napišeš listek in greš.
Nič ni treba čakati, nič ni treba šteti ….

Nataša

pri nas v trgovini so pa zelo veseli če jih prinesemo, takoj mi da denar…. pa ponavadi naslednji dan vprašam če sem se slučajno za kak tolarček uštela….. sicer pa vedno 2x preštejem….

Banka Slovenije na Slovenski cesti v LJubljani. Mislim, da imajo odprto za stranke od 8.00 do 12.00. Tam je v avli mašina za štetje, streseš notri in počakaš. Ko je vse prešteto, mašina natiska listek, stopiš do okenca in ti izplačajo papir. To je najbolj enostaven način menjave kovancev v SLO. Nihče te ne gleda postrani, ko prideš, nihče ne vzdihuje, ko pokažeš vrečo kovancev, pa še vrste ni nikoli.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close