kaj za 639 EUR
Nič nimam proti božičnici, saj jo bomo brez težav porabili.
Moti pa me način. Strinjam se z dobro voljo podjetij, ki božičnico zmorejo dati. Ko pa je nekaj obvezno, potem se sfiži ves dober namen. Kakor smo pred leti nestrpno čakali, ali božičnica bo ali je ne bo, in se veselili, ko je nekaj padlo na naš račun, tako se mi zdaj zdi, da je naša demokracija padla na celi črti.
Obvezen prispevek za zdravstveno zavarovanje, obvezen prispevek za dolgotrajno oskrbo, obvezna božičnica, obvezno cepljenje za modri jezik, obvezno čipiranje mačk… Ali je v naši državi sploh še kaj prostovoljno?
Kmetica, 19.09.2025 ob 20:19
Nič nimam proti božičnici, saj jo bomo brez težav porabili.
Moti pa me način. Strinjam se z dobro voljo podjetij, ki božičnico zmorejo dati. Ko pa je nekaj obvezno, potem se sfiži ves dober namen. Kakor smo pred leti nestrpno čakali, ali božičnica bo ali je ne bo, in se veselili, ko je nekaj padlo na naš račun, tako se mi zdaj zdi, da je naša demokracija padla na celi črti.
Obvezen prispevek za zdravstveno zavarovanje, obvezen prispevek za dolgotrajno oskrbo, obvezna božičnica, obvezno cepljenje za modri jezik, obvezno čipiranje mačk… Ali je v naši državi sploh še kaj prostovoljno?
To je evropski način. Glasuj pravilno, ali se bo pa glasovalo v tvojem imenu.
Popolnoma evropsko, 19.09.2025 ob 20:33
To je evropski način. Glasuj pravilno, ali se bo pa glasovalo v tvojem imenu.
Hvalabogu, da je tako, ker v nasprotnem primeru nebi niti regresa dobili. Eni delodajalci bi zaposlene imeli za sužnje. Dokler smo solidarna družba bomo lahko preživeli potem bo pa konec. Prostovoljno lahko umremo kar pa bi nam SDS hotel vzeti.
Forum je zaprt za komentiranje.