Kako preprečiti
Pojdi drva cepat, da se dobro preznojis
Anonimno 2599, 17.09.2025 ob 07:56
Jaz sem si nabavila ozonator. Doma z njim razkužujem prostore, če začutim, da me v grlu začne pečt si tudi grlo na kratko s cevko razkužim in kar dobro pomaga, da ne gre naprej. Drugače pa sedaj jeseni vitamin D, C in cink.
OZON je zelo nevaren za dihala, tako da prosim ne priporočaj takšnih neumnosti. Lahko pri vdihu močno poškoduje pljučne celice alveole. Tudi ko v peostor spuščate ozon morate biti previdni, po tem ko končate še dve uri ne smete v ta prostor, da se ozon razgradi v kisik- NE SE HECAT S TEM
ZDRAVILEC0, 17.09.2025 ob 09:05
OZON je zelo nevaren za dihala, tako da prosim ne priporočaj takšnih neumnosti. Lahko pri vdihu močno poškoduje pljučne celice alveole. Tudi ko v peostor spuščate ozon morate biti previdni, po tem ko končate še dve uri ne smete v ta prostor, da se ozon razgradi v kisik- NE SE HECAT S TEM
sicer pa kaj sploh razkužuješ, saj virusi ne povzročajo bolezni. Zdaj ljudje obolevajo, ker je padla temperatura, ljudje pa še kar hodijo poletno oblečeni. Če imaš v zimskem času 20-22 stopinj v stanovanju ne hodiš v kratkih hlačah, zato je potrebno sedaj tudi obleči dolge hlače, nogavice in dolge rokave, kar je samo po sebi razumljivo
Forum je zaprt za komentiranje.