Vse štima – le majhen in suh je
Spoznala sem zelo v redu moškega. Edina pomanjkljivost je, da je majhen in suh, droben za moškega. Zdi se mi krhek in ne predstavljam si spolnosti z njim. Imam občutek, da ga bom pomendrala, zmečkala.
Vajena sem moških od 178 do 185 cm….s kilažo od 75 do 90 kg.
Majhnost mi predstavlja oviro. Sicer je še zmeraj višji od mene, a vseeno.
Ima katera drobnega moškega?
Če te seksualno ne privlači, bo to težko za neko dobro, stabilno vezo, ker boš ob prvem konfliktu še to povlekla zraven in bojo težave še večje. To, da te nekaj vizualnega tako moti, je lahko velik faktor. Ne poslušaj tistih, ki ti bodo moralizirale, kako si lahko takšna, saj pa samo ljubezen šteje in kakšen je moški znotraj. Vse lepo in prav. Ampak take ženske vidijo veze zelo pavšalno, površno, plitko. Čeprav same najbolj zagovarjajo ravno globino in ljubezen. Da če je dober človek, ga lahko vzljubiš in imaš strastno razmerje, saj se na tem da “delati”. Bajke. Dekle drago, na začetku je pa res fajn, da ti dogaja seksualno, da se ne moreta nasititi eden drugega. Ker to se lahko zgodi samo na začetku. Kasneje to v vsakem primeru zbledi, ampak lahko pa ostane tisti zametek strastnosti za vedno. Ker je tam med dvema. Ti tega nimaš. Ne čutiš. Erotično in seksualno ti bo vedno nekaj manjkalo, nikoli ne boš zares zadovoljna. Morda tudi zadovoljena. In verjemi, ko te bo na/pri njem začelo motit nekaj drugega, bo to postalo ogromno. In ko bo par stvari na kupu, ti bo dvignilo plafon, ker do tega človeka nikoli nisi čutila nobene strasti.
Če si želiš take veze, je pa tvoja odločitev. Jaz vem, da je to zame no-go, ker so vsi aspekti še kako pomembni v vezi. In seksualnost je ena bistvenih, ker jo deliš samo z njim.
Pred nekaj dnevi sem na portalu navezal stik z enako let staro žensko. Težava je, da mi vizualno ni privlačna. Ona je zagreta zame, toda nisem ji pripravljen dati možnosti. Sem konec leta 2014 bil pripravljen dati možnost ženski, ki mi od samega začetka ni bila privlačna. Končalo se je s prekinitvijo stika.
Pikica202, 17.09.2025 ob 03:59
Spoznala sem zelo v redu moškega. Edina pomanjkljivost je, da je majhen in suh, droben za moškega. Zdi se mi krhek in ne predstavljam si spolnosti z njim. Imam občutek, da ga bom pomendrala, zmečkala.
Vajena sem moških od 178 do 185 cm….s kilažo od 75 do 90 kg.
Majhnost mi predstavlja oviro. Sicer je še zmeraj višji od mene, a vseeno.
Ima katera drobnega moškega?
očitno si ti ženska MOŽAČA s kratkimi lasmi obilno postavo, brez bokov, futrana s piškoti in mentalno obremenjena s turški nadaljevankami- imaš prav to ne bo šlo
Ignorirajo butaste komentarje, ki te žalijo in “vejo”, kakšna je tvoja fizična postava. Primitivci pač.
Razumem te. Sem imela enega podobnega v preteklosti. Ne, da imam izdelan tip moškega, ampak zelo mi je všeč, če ga je nekaj skupaj. Suhci me nikoli niso res privlačili. In ravno takega sem dobila. Zelo vitek, tak atletski, samo da brez izrazitih mišic. Kilaža 63-64kg. Četudi je veliko jedel, se zrediti ni mogel. Četudi je jedel malo (če je bil pod stresom, se muje poznalo na apetitu) tudi ni pretirano teže izgubil. Skratka- nikakor na teži ni pridobil. Bil je srednje športen, ne nek navdušenec, nikakor pa ne na kavču, daljinec, pivo. Povsod je šel s kolesom, veliko je hodil. Bil je zelo fit v bistvu. Ampak fizično me pa ni privlačil. Sem imela kar težave na začetku. Pa imam sama 51 kg, sem suhica, vitka, tudi precej visoka za mojo kilažo. Neke strasti v postelji ni bilo med nama nikoli. Imela sem še tri veze in v vseh ostalih je bilo to zelo prisotno, sploh na začetku. In kot pravi ena zgoraj – vedno bolj me je to motilo. Nikoli nisem čutila tiste surove privlačnosti. Tudi seksualne energije ni bilo zares med nama. In spolnost je vsihala.. z leta v leto je je bilo manj, na koncu sva seksala samo še enkrat na dva meseca. in to mlada, pod 40. Tudi ostale težave je težje reševat, če ti to ne štima. Zdaj – lahko bi diskutirali, kaj je bilo prej – kura ali jajce, ampak jaz mislim, da težave v vsakem odnosu pridejo prej ali slej, se pa tam pokaže marsikaj. In tudi seksualno so se nama težave zelo odražale v ostala področja življenja. In nato še obratno – ostale težave so povzročale še več težav v postelji. Na koncu sva pač končala. Pa ne pravim, da je bil to vzrok, ne, ampak to, da me nikoli ni zares privlačil, tudi pripomoglo ni.
Srečno ti želim. Sama najbolj veš, kako in kaj. Probaj spolnost z njim, morda te pa preseneti – do takrat sploh ne boš vedela, če je tam kaj, kar štima, ali bo bolj katastrofa že na začetku. Midva vem, da sva imela tu težave že od vsega začetka, le nisem želela zares videti tako, ker je nekako vseeno vedno šlo, kdaj boljše, kdaj pač slabše.. nikoli pa ni bilo res wow.
Ahahaha, tako zelo poduhovljene ženske imajo naenkrat tako zelo telesne kriterije in celo diskriminirajo pri telesni višini!
Ko pa moški izjavimo, da so nam všeč mlade in vitke, pa je cel hudič, kako plitvi menda da smo. In da bi že zaradi “politične korektnosti” morali fukati stare celulitične babe!
Anonimno 1693, 17.09.2025 ob 15:11
Ahahaha, tako zelo poduhovljene ženske imajo naenkrat tako zelo telesne kriterije in celo diskriminirajo pri telesni višini!
Ko pa moški izjavimo, da so nam všeč mlade in vitke, pa je cel hudič, kako plitvi menda da smo. In da bi že zaradi “politične korektnosti” morali fukati stare celulitične babe!
Niti ne! Zakaj le. Meni je čisto razumljivo da se decu dvigne na mlado vitko in lepo prej kot na staro. Enkrat smo bile tudi me mlade vitke in lepe . Kot jaz raje pogledam tam nekega mladega moškega lepe postave kot starega uvelega.
Treba je zgolj ločit realnost od fikcije. Res pa da star dec tudi če ima višek kg in je po konstituciji še vedno dec je ok. Tudi neka starejša ženska če ni vsa ofucana je lahko seksipiln. Vse ofucano in suhljato pa že zgleda nezdravo kaj šele sexi. Tako je. Lepo ali pa grdo povedano
Če ti ni vizuelno privlačen, ne bo šlo. Vsaj tako je pri meni. Meni mora biti moški vizuelno všeč, da se grem spolnost z njim. Lahko je še tk fajn pa ne vem kaj, ampak mora me vizuelno privlačit, da me privlači tudi spolno.
Kar je res, da sčasoma zbledi in če že na začerku ni te erotike, potem je bo vse manj ali nikoli.
Forum je zaprt za komentiranje.