Ima še katera od vas pri 50ih težave z dihanjem?
Urška308, 15.09.2025 ob 12:15
To je že neznosno. Težko diham podnevi in ponoči, zbujam se, odpiram usta kot zmaj, hlastam za zrakom, pa nič ne pomaga. Že nekaj let imam sicer astmo, ampak pulmolog pravi, da ni to vzrok. Se še katera od vas srečuje s tem problemom?
Jebote čuk, a se ti zdi to kot nekaj normalnega? K zdravniki pojdi, jebemti boga ?
Urška247, 15.09.2025 ob 12:24
Nisem cepljena. Bom šla k zdravniku, ampak zdaj ga nimam.
Če lahko ljudje hodijo na urgenco za vse možne neumnosti, lahko greš tudi ti, ki menda dobesedno hlastaš za zrakom…Samo povem.
Ali se pa hecaj dalje in upaj, da bo šlo na bolje kar samo od sebe. Kakor želiš.
Vsekakor opravi preiskave. Meri si tudi saturacijo. Če je nad 94 in težko dihaš, je zelo verjetno psiha. Če se slučajno zniža na 90in ne pomagajo vdihi ob odprtem oknu, je čas za urgenco. Je pa že moja mama pri teh letih imela probleme z dihanjem, a kot zdaj sklepam, je bila v ozadju psiha. Pri meni se je začelo tudi ob prehodu v meno. Imela sem panične napade, sem kdaj šla tudi na urgenco. Zadeva se je precej omilila z antidepresivi.
Mene je dušilo eno leto zaradi plesni. Ampak plesni se tako navadiš, da jo zavohajo le drugi, sam pa ne. Včasih v trgovini zavoham koga in butne plesen vame. Redko, a se dogaja.
Ampak da se znebiš plesni je potrebno novo pohištvo, vse v omari oprat, vključno s pasovi, vse stvari prebrisat. Tla umit z varkino, pa tudi stene, kjer je plesen.
Forum je zaprt za komentiranje.