Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Anonimni telefoni za klic v stiski, zelo cuden folk

Anonimni telefoni za klic v stiski, zelo cuden folk

Pozdravljeni!

V preteklosti sem imela neke probleme z mojo primarno druzino. Ko sem klicala anonimne telefone Samarijan in Sos pomoc sem bila zelo razocarana. Ne recem, da so vsi ljudje ki tam delajo prostovoljno slabi, eni sploh iz Sopotnika so prav verski ekstremisti/ ke.

Ko se je tam oglasila ena starejsa gospa, verna namesto da bi mi dala neko dobro resitev, nasvet me je posiljevala s tem, da me bo resila krscanska vera/ Bog, jaz sem samo prekinila in jo poslala v tri krasne.

Grozljivo je kako so celo ti anonimni telefoni feministicno obarvani, lahko si brezdomka brez denarja pa ti bodo neke debilne starejse zenske rekle da ti bo pomagal Bog, da zmores vse sama.

Bolanoooo. Predstavljajte si, da tja klice nekdo, ki hoce storiti samomor, ni cudno da ljudje jemljejo pomirjevala.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9866, 14.09.2025 ob 22:07

Pozdravljeni!

V preteklosti sem imela neke probleme z mojo primarno druzino. Ko sem klicala anonimne telefone Samarijan in Sos pomoc sem bila zelo razocarana. Ne recem, da so vsi ljudje ki tam delajo prostovoljno slabi, eni sploh iz Sopotnika so prav verski ekstremisti/ ke.

Ko se je tam oglasila ena starejsa gospa, verna namesto da bi mi dala neko dobro resitev, nasvet me je posiljevala s tem, da me bo resila krscanska vera/ Bog, jaz sem samo prekinila in jo poslala v tri krasne.

Grozljivo je kako so celo ti anonimni telefoni feministicno obarvani, lahko si brezdomka brez denarja pa ti bodo neke debilne starejse zenske rekle da ti bo pomagal Bog, da zmores vse sama.

Bolanoooo. Predstavljajte si, da tja klice nekdo, ki hoce storiti samomor, ni cudno da ljudje jemljejo pomirjevala.

Vsi sistemi in podsistemi so feministicno obarvani, zenske posiljujejo s tem da se bodo vsepovsod resile same tudi ce so broke as fuck in brez avta.

Kaj imate od tega da lažete? Resno. Ne morete nikakor drugače pozornosti dobit? Vsi ti klici so snemani. Niso pa pomoč pri psiho motnjah. Za to je urgenca v polju.

Kdo drug te bo rešil kot Bog. Trot babji.

Ce si jo prekinila in poslala v tri krasne, nisi potrebovala pomoci. Tisti, ki zares potrebujejo pomoc, niso nesramni. A je tako tezko reci, Gospa, nisem verna, samo pomoc potrebujem? Ali mi lahko date nasvet ali me usmerite k nekomu, ki mi lahko pomaga?

Boga ni.Si predstavljate,da kliče ateist ali pa musliman in ga od enega lažnega boga in lažne vere pošiljaš k drugi lažni veri?V imenu boga in ver se dogajajo vojne in mogoče silijo ljudi v samomor,ker tako nek lažen bog veleva.

motenci, 14.09.2025 ob 23:05

Kaj imate od tega da lažete? Resno. Ne morete nikakor drugače pozornosti dobit? Vsi ti klici so snemani. Niso pa pomoč pri psiho motnjah. Za to je urgenca v polju.

NIsem klicala zaradi pozornosti, res sem bila v stiski in sama, cela moja primarna druzina se me je odrekla.

Jaz nisem lagala, imela sem resnicne probleme v druzini, ki me je hotela utisati.

Noben terapevt/ psihoterapevt mi ni pomagal/ la, celo prijatelji so me pustili na cedilu, ker imajo urejen lajf.

Sama sem si pomagala z meditacijo in jogo, s sportom in s tem da sem si nasla sluzbo, pomirjval ravno ne jemljem.

Poslanstvo, 15.09.2025 ob 03:47

Kdo drug te bo rešil kot Bog. Trot babji.

ena ateistka, 15.09.2025 ob 04:21

Ce si jo prekinila in poslala v tri krasne, nisi potrebovala pomoci. Tisti, ki zares potrebujejo pomoc, niso nesramni. A je tako tezko reci, Gospa, nisem verna, samo pomoc potrebujem? Ali mi lahko date nasvet ali me usmerite k nekomu, ki mi lahko pomaga?

Cela moja primarna druzina iz dveh toksicnih samskih zensk me je preklela in unicila/ psihirali sta me, da me bo vsak moski pretepel ali ubil in zapustil, da nisem zrela da imam otroka jadada. Se noben toksicen moski, ki ni nic delal na sebi ni kaj taksnega dozivel.

Ne delam iz sebe zrtve, je moja odgovornost da od te toxic druzine nisem ze prej zbezala.

Jaz sem spakirala kufre in takrat zbezala v Varno huso v Celje.

Ne vem. Si klicala na klasičen SOS ali na krščanski? Verjetno je Samaritan njihov. Vera, če jo premoreš, molitev tudi pomaga pri samoumiritvi. Ne morem soditi brez vseh podatkov. Saj veš da so to.prostovoljci a ne? Ki darujejo svoj prosti čas, da so na voljo za pogovor. Ne ustreza vsaka oseba vsem.

Oprosti, ampak ali je tebi sploh jasno, kaj je feminizem?

ja ves da, nobenega snemanja ne sme biti, ti bi se ljudi, ki iscejo zadnjo biljko zaupnosti posnel…

Saj ti pravim jaz sem tam bila do vsake osebe tudi ce je verna najprej izredno prijazna in diplomatska, veliko zadev ki mi niso ustrezale sem preslisala!

Jaz sem do te doticne gospe na Sopotniku bila izredno prijazna na zacetku ze skoraj osladno prijazna, ko sem ji rekla da religija kot sama ni nic slabega/ Jezusov nauk samo cerkev kot institucija dela sranje in s strahom ljudi drzi pod kontrolo, sami zivojo razkosno in zapravljajo davkoplacevalski kes, normalen folk naj no ekstra humble/ skromen. Potem ona zacne mene napadati, da lazem, itd.

V stud.letih je bila moja cimra in najboljsa prijateljica iz verne druzine, skupaj sva potovali tako da ne zalim vsazga vernega, take ki z vero prikrivajo svojo podlost ali kriminal.

Ne seri, vem kaj je moderni toksicni feminizem.

Ocitno ti ne ves! Vem tudi to, da je nastal s pomocjo okultizma, zato so  zacetnice feminizma napisale zensko verzijo Biblije, ker jim prevec patriarhalna ni ustrezala.

Zato je sel feminizem ze v svojih nedolznih zacetkih z roko v roki s carovnistvom, tarotom, cascenjem zenskih boginj Kali, Lilith, Hekate, itd… in s promoviranjem vegetarijanstva.

Namen je bil hardcore upor proti patriarhatu in moskim, delc od nekih pravic kar so nam prodali.

Klasicen SOS klic, Samaritan in Sopotnik.

Pred tem sem imela placljivo psihoterapijo prek Zooma online in ful placala za 2 meseca terapije, potem se klinicna psihologinja na napotnico, k psihiatrom ne grem.

Cakaj, nekdo zivi recimo neka zenska z nasilnim mozem, ki jo tepe in ji grozi, da jo bo ubil ali ti toxic druzina grozi da te bo prisilno hospitalizirala, da te utisa, edini nasvet verne prostovoljke na Sopotniku je molite in pojdite v cerkvo.

Anonimno 9866, 15.09.2025 ob 14:19

Ne seri, vem kaj je moderni toksicni feminizem.

Ocitno ti ne ves! Vem tudi to, da je nastal s pomocjo okultizma, zato so  zacetnice feminizma napisale zensko verzijo Biblije, ker jim prevec patriarhalna ni ustrezala.

Zato je sel feminizem ze v svojih nedolznih zacetkih z roko v roki s carovnistvom, tarotom, cascenjem zenskih boginj Kali, Lilith, Hekate, itd… in s promoviranjem vegetarijanstva.

Namen je bil hardcore upor proti patriarhatu in moskim, delc od nekih pravic kar so nam prodali.

Nič ne bom napisala, ker ne želim, da sem še dodatno jaz kriva kaj pri tvojih težavah.

Ko pa mi nekdo začne s čarovništvom, okultizmom in tudi s tem, da ga je družina preklela in ima zato težave, pa se umaknem iz teme in si mislim svoje.

Anonimno 9866, 15.09.2025 ob 14:24

Klasicen SOS klic, Samaritan in Sopotnik.

Pred tem sem imela placljivo psihoterapijo prek Zooma online in ful placala za 2 meseca terapije, potem se klinicna psihologinja na napotnico, k psihiatrom ne grem.

A ni Sopotnik brezplačen prevoz za upokojence????

Ta pikra, 15.09.2025 ob 14:35

A ni Sopotnik brezplačen prevoz za upokojence????

Zaupni telefon Samarijan in Sopotnik

Telefonsko svetovanje v duševni stiski
Telefon:

116 123
01 23 91 673
Oblika pomoči:
Pomoč, podpora in svetovanje v duševni stiski
Ciljna skupina:
Otroci, Mladostniki, Bližnji, Odrasli / Polnoletni, Starejši, Pari, Družine / Starši

Prostofer

Anonimno 9866, 15.09.2025 ob 14:28

Cakaj, nekdo zivi recimo neka zenska z nasilnim mozem, ki jo tepe in ji grozi, da jo bo ubil ali ti toxic druzina grozi da te bo prisilno hospitalizirala, da te utisa, edini nasvet verne prostovoljke na Sopotniku je molite in pojdite v cerkvo.

PA se to doticna zenska recimo nima sluzbe ali jo ima, nima pa avta in recimo niti ne more priti do najblizje Varne hise v Celju, ce se to dogaja med vikendom.

Varne hise so zasedene non stop, krizni centri za zenske isto, tezko not prides!

Vaš takoimenovani “bog” že mesece dovoljuje židovskim psihopatom izvajati največji genocid v zgodovini človeštva.

Ljudi, ki so stari 80, 90 let in so grešili predvsem tako, da so nakupčkali miljarde, pa pusti živeti včasih tudi do stotega leta.

Namesto, da bi jih eliminiral bistveno prej, najkasneje do njihovega petdesetega leta!

Zato naj bo boga v rit sram!

Pa tudi Vatikan, ki modro molči…

Ti telefoni pač niso namesto psihiatrične obravnave. Katero zelo očitno uporabnica potrebuje. Ker pač sliši kar sliši. Tisti na telefonih niso čarovniki in ne znajo glasov ljudem v glavi izklopit.

Izvoli iti med prostovoljce na ta telefon in se javi po enem letu. Da te vidim!

Lol, jaz nic ne slisim, nimam shizofrenije!

Vem, da niso carovniki.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close