Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako na lep nacin zavrniti sodelavca

Kako na lep nacin zavrniti sodelavca

Sem dokaj nova v firmi in enemu sodelavcu sem ocitno vsec. Iz moje strani naklonjenosti do njega ni, in nti nikoli ne mesam sluzbe z osebnim zivljenjem. Na njega gledam izkljucno kot samo sodelavca.Torej kako ga na lepi nacin zavrniti, da ne bo prevelike zamere, saj se skoraj vsaki dan vidiva v sluzbi

Odgovor na objavo uporabnika
Sara768, 14.09.2025 ob 19:34

Sem dokaj nova v firmi in enemu sodelavcu sem ocitno vsec. Iz moje strani naklonjenosti do njega ni, in nti nikoli ne mesam sluzbe z osebnim zivljenjem. Na njega gledam izkljucno kot samo sodelavca.Torej kako ga na lepi nacin zavrniti, da ne bo prevelike zamere, saj se skoraj vsaki dan vidiva v sluzbi

Govori mu o tem kam vse sta šla s svojim partnerjem.

Če tega ne bo razumel, potem pa k ga gleda

Imaš fanta, partnerja? Potem mu namigni. Zavrneš ga šele ko da pobudo, ko začne težiti. Če si malo diplomatska, lahko ohraniš lepe odnose, korektne in ne bo zamere. Mene so tudi nekateri osvajali,ampak ko ni bilo odziva z moje strani, so prenehali. Nobene zamere ni bilo, smo naprej sodelavci. Nikoli pa ne vas kdaj se lahko rodi prava ljubezen v  službenem okolju, precej ljudi poznam ki so svojo sorodno dušo spoznali prav v podjetju.

Sem samska. In tudi zmedena.

Sara768, 14.09.2025 ob 20:18

Sem samska. In tudi zmedena.

Ne “kradi” mojega nicka in ne pisi v mojem imenu!

Zakaj bi bila zmedena???!! Ni mi kul da me sodelavec vabi na pijaco in kot sem napisala, mi kot prvo sploh ni vsec

Odrasti in mu to povej. Hvala ne.

Sara768, 14.09.2025 ob 20:25

Ne “kradi” mojega nicka in ne pisi v mojem imenu!

Zakaj bi bila zmedena???!! Ni mi kul da me sodelavec vabi na pijaco in kot sem napisala, mi kot prvo sploh ni vsec

koliko sodelavcev je mene vabilo na kavo, ko sem začela v službi, prav neprijetno je bilo na momente. Ampak smo šli skupaj, v skupini, nikoli sama. Z vsemi sem ohranila lepe odnose.  Smo se pohecali, ampak vedno je bila meja.  Veliko njih je bilo poročenih kot sem tudi jaz, nekateri radi poflirtajo, v večini je to pri moških  površinsko, nato se hitro ohladijo. Ne delaj drame kjer jo ni.

Zavrneš povabilo in se nasmehneš in ne delaš drame.

Kot pravite, morda ga pa res najdem na delovnem mestu.

Kaj si stara 10 let, ali še manj?

Prdni

zakaj bi ga zavračala, če zgolj domnevaš, da si mu všeč? pač bodi zadržana, službena in to je to. če te povabi ven, pa rečeš ne.

narcisov je že tako preveč, ki se igrajo z ljudmi..

Vedno prijazna, a hladna.

Povej, da prebolevas slabo vezo in da ti ni z nikomur biti.

Bolje prva zamera kot druga…drugače pa…koliko si stara?

čudi me da ne veš. Ženske ste ja prave mojstrice v tem ?

Anonimno 4189, 14.09.2025 ob 20:59

Kaj si stara 10 let, ali še manj?

Ti razumeš kaj je teženje!??

Sara768

že po tvojem zapisu se vidi kakšna si.   je še nekako bilo mogoče pogojno za preževečit, dokelr se nisi zlagala.  in sicer.   niti nikoli ne memšam službe z zasebnim življenjem.

ti še kako mešaš službo z zasebnim, če te le osvaja taki, ki ti lahko kaj zrihta, boljše delobvno emsto, je tvoj tip, k mu daš rade volje fukat.  kr priznaj lepo.   predolgo let sem že v takih službah  ko vem kaj se dogaja.  če želiš resno imet mir, mu ga  sfafaj pa je!    simpl.   prasica si.

Reci, da te v resnici privlačijo ženske in da ga vidiš samo kot dobrega sodelavca.

Prej mu boš dala, prej boš imela mir. Ker bo potem katera druga sodelavka na vrsti.9

Ko bosta klepetala, mi omeni, da moraš do ginekologa, ker imaš en čuden, smrdeč izcedek spodaj, da te resno skrbi

Mir pred njim in ostalimi sodelavci garantiran

Saj ne morem verjet kako blesavi in otroski odgovori s strani odraslih , sploh moskega dela. Za bruhat.

Ko sem bila mlada :), je bilo pri ohranjanju razdalje do preveč navdušenega moškega spola zelo učinkovito vikanje.

Tiste tatečne sem enostavno vikala, pa čeprav so mi tavžentkrat rekli, da smo na ti 🙂

Če si samska si izmisli partnerja in začni govoriti kje sta bila ali kam gresta. Kako si bila pri bodoči tašči na kosilu in take stvari. Se bo ohladil. Hkrati pa se izmikaj srečanju z njim in ga ne kontaktiraj če ni nujno.

To je samo še bolj seksi, ko te kakšna najstnica med seksom vika.

me niti ne čudi, da mž odnosi drvijo v prepad.. saj niste sposobni komunicirat z resnico, vse je treba v laž zavijat.

pa ne samo to- pride drezat z nekimi lažmi. če nimate kaj po resnici povedat, puste človeka pri miru. nekateri pač ljubimo resnico.

Kakšen lep način, pošlji ga v qurac. Jaz sem enkrat dala odpoved zaradi enega takega in ko sem šla sem javno povedala zakaj odhajam. Ful je ostal slabo in od tedaj je bil vedno pod drobnogledom. No, ni bila pa služba neki waw.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close